Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertta

Prawa ciężarnych a chamstwo ludzi. Polacy gdzie wasza kultura?

Polecane posty

Gość ludzie a ja sie dziwie
Hanibalu, skoro masz ex i next.... to dlaczego pouczasz kobiety na forach i w tak wredny sposob napisales na topicu zdradzanych zon i w ogole jak smiesz jakiekolwiek kobiety nazywac pijawkami a tu startujesz do wszystkich????? hej cos mi sie tu nie podoba

Gość nie lubie chamstwa
kazdy moze i ma prawo miec swoje zdanie, ale nie ma prawa go wyrazac obrazajac innych ludzi. Zwlaszcza, ze nie kazda rozwiedziona kobieta to "pijawka", a to co pisalesa na tamtych topikach bylo po prostu chamskie. Nie znasz tamtych kobiet, ale im ublizasz. Do tego NIKT nie ma prawa.

Gość nie lubie chamstwa
a myslisz, ze te kobiety walczylyby w sadzie gdyby Tatusiowie wywiazywaliby sie ze swoich obowiazkow, rowniez podkreslam ROWNIEZ finansowych. W 99% przypadkow nie, a ten 1% to byc moze "pijawki", ale dla Ciebie wszystkie ex sa takie same. Dobrze w takim razie dyskusje uwazam za zamknieta, ale podtrzymuje zdanie, ze nikt nie ma prawa ublizac ludziom, ktorych nie zna.

Hanibalu, powiedziales jakich kobiet nie lubisz, ok, natomiast jak ktos tyllko tutaj wyrazil antypatie do ciezarnych, obojetne jakie mial z nimi doswiadczenia to jawiles sie jako onbronca kobiet cnotliwy i czysty jak lza, dlaczego???

Gość nie lubie chamstwa
ludzie-> to wedlug mnie sie nazywa hipokryzja, a hipokryzji nie lubie jeszcze bardziej niz chamstwa. Zreszta mysle, ze problem hanibala jest gleboko zwiazany z tym topikiem, bo wielokrotnie bylo tu pisane, ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ale sposob w jaki to zdanie jest wyrazane nie moze obrazac drugiego czlowieka.

Ja mysle, ze kazdy problem wykraczajacy poza tematyke np jaki smak herbaty do sniadania... jest bardzo zlozony. Tak naprawde to forum chyba nie jest najlepszym miejscem do roztrzasania problemow rozpadu rodzin. Niestety wiele osob tylko tu ma mozliwosc szczerze sie wygadac... jesli kobiete zostawil maz, wystarczajaco dostala goryczy od zycia, nie dolujmy ich...

Hanibalu.... nie Tobie osadzac ludzi.... uwazaj....

Gość Dr H. obrońca cnotliwych matek
ciężka harówka przed tobą matek trzeba bronic matka jest tylko jedna trzeba ja szanowac nie daj sie

A to Ci dopiero....się narobiło.... Dr.Hanibal...hmmm ujmę to tak, jak najbardziej można mieć swoje zapatrywania, sęk w tym,że ważne w jaki sposób się je wyraża...Ja bardzo Tobie jestem wdzięczna za obronę kobiet ciążarnych, ale pamiętaj,że one potem są matkami ....i nie zawsze pijawkami.... Ludzie co do tych hormonów to masz rację....ciąża to taki stan, kiedy jest ich po prostu więcej...stąd też nie tylko piękne włosy , ładna lub w innych przypadkach gorsza cera ale także i ...humorki...hihih... Pozdrawiam serdecznie....Widzę ,że dołączyły do nas nowe kobietki...witam Ciebie nie lubię chamstwa....

O to ja dziś spóźniłam się na ciekawą rozmowę.... Skoro sobie już śpicie, to ja też lecę lulu... Buziaczki dla Was...ludzie :D, zgadzam się:D, Neso:D,O Majn God :D I Ciebie- nie lubię chamstwa też pozdrawiam Dr.Hanibal....proponuję odrobinę więcej tolerancji.,..pozdrawiam i Ciebie... Spokojnej nocki 🌻

Gość zadziwiona
nie rozumiem tych zlośliwych wypowiedzi w kierunku cięzarnych. te wypowiedzi muszą należećdo pustych ludzi,którzy piszą bzdury z nudów. kazda kobieta inaczej znosi ciążę,a zycie staje się niestety coraz bardziej brutalne ze względu na coraz większą konsumpcję. sami tworzymy wokół siebie ten świat,jak to się dzieje nie wiem. pozdrawiam wszystkich i życzę normalności

szkoda........ przecież umiemy rozmawiać z dziewczynami normalnie - ie zwracając uwagi na buraczki

Gość taka

bylam wczoraj na pielgrzymce w kalwarii zebrzydowskeij 10 godzin na nogach. Nogi wlaza mi do d***. Ale fajnie bylo :)

A ja wczoraj prasowałam..., sprzątałam ...a co ja nie robiłam...hihihi....Ale tak to bywa ,że w weekend ludki odpoczywają niekoniecznie przed kompem.... Niedzielne buziaki dla Was....:D:D:D:D

Gość czy zrozumialas
a kto Ci kazal w ciaze zachodzic? ,takze pretensje do ludzi nie na miejscu ,to spierdalaj

Dr Hanibal Leckter , nie kazda kobieta ktora sie rozwodzi jest pijawka.Pozatym moja znajoma w polsce pracuje w sadzie i wiesz co TYLKO z 3% mezczyzn nie ma problemow jesli chodzi o placenie alimentow na dziecko i wypelnianie swoich obowiazkow. Reszta stara sie tego uniknac jak sie tylko da, wiec co ma zrobic taka zona, no chyba ze jak to ujales \"zalatwic go\". Zwlaszcza jesli rozwod byl spowodowany zdrada , jego zdrada :) Pozdrawiam

Co do ciezarnych, to powinnismy chronic, pomagac, bo przyrost naturalny w Polsce idzie drastycznie w dol, to raz, po drugie obserwuje tutaj w UK gdzie jestem ze w srod polakow przybywajacych tutaj to tak 2/3 to Polki. Mlode dziewczyny tutaj, calymi gromadami przyjezdzaja. Malo ktora wraca, bo znaczna czesc po pewnym czasie pozna tutaj angola i wychodzi za maz i jesli urodzi dziecko to juz tutaj w UK :)

Neso :D:D:D hihih...racja.... A ja jeszcze czekam....na oba moje bobasy. Hihih...Ale na 100% jutro już starsza wraca z wakacji, więc oboje z mężem czekamy z niecierpliwością i wielką radością.... A teraz spacerek...hihihi...deczko słowniowym krokiem...ale zawsze... Pozdrawiam serdecznie...Nie brakuje Ci nic polskiego, tam w UK? 🌻

Brakuje mi normalnych wedlin. Normalnie smakujacej kielbaski, szyneczki i innych. Ostanio jak bylam ( na poczatku czerwca ) w polsce to zapakowalam 8kg do bagazu podrecznego roznego rodzaju kielbasek: sopockie, podsuszane, krakowskie i inne, a takze troche szynki, poledwicy i wedzony filet z indyka :) jeszcze jem :) porcuje sobie po trosze bo nie wiem kiedy polece nastepnym razem. chyba cos pod koniec wrzesnia.

Witam was wszystkie!!! Co do zagranicy o znam ten ból - brakuje polskiego jedzonka - prawie zawsze jest dziwny chleb i oczywiście wędliny nie te. Zawsze jak przyjeżdża rodzinka z zagranicy to pakują cały bagażnik jedzonka ( a podobno to u nas bieda a oni tam papu wyworzą:-)

Ja na reszte nie narzekam, chleb jest okej, oczywiscie zalezy gdzie kupiony. Sery, mleko, maslo i inne jedzenie pychota, no ale wedliny, jejju, te angielskie kielbaski , fuujj to nawet kolo kielbasy nie lezalo :) paskudne. Zreszta angielskie jedzenie nie ma najlepszej opini, no ale nie jest zle. Pogoda tez nie jest najlepsza tutaj, troche bylo upalow i juz od 2 tygodni pochmurnie, co prawda nie pada (ten rejon co ja jestem to jest najcieplejszy i najmniej deszczowy) no ale nie ma super lata :) Pozdrawiam Anulka i mam nadzieje ze sie niedlugo pochwalisz tutaj bobaskiem nowym :)

hej:) Jestem na wakacjach u mojego ukochanego:), kuruje sie jeszcze po zabiegu, mam rozne leki na szybkie gojenie itd:), jest super:) duzo zcasu spedzam na powietrzu, spacerki, rybki i rozne takie fajne zajecia, stad tu nie zagladalam:) Ale mysle o WAS dziewczynki caly czas:):):):):) Pozdrawiam WAS bardzo serdecznie i przesylam mnostwo buziakow:) ANULKO trzymam kciuki z calych sil:) i pamietam o TOBIE:)... o 8 lipca:):):)🌻 O MAJN ZGADZAM SIE ANULKA NIE LUBIE CHAMSTWA WIELKIE POZDROWIONKA DLA WAS I KWIATUSZEK🌻🌻🌻🌻 Odezwe sie za jakis czas:):):) USMIECHU DUZO ZYCZE:) papa:)

Witajcie kochani... Wpadłam powiedzieć,że jeszcze jestem cała...Nie odzywam się, bo cos humor bardzo kiepski, więc wolalam milczeć...bo wiadomo,że u ciężarnej humorek pod zdechum Azorkiem i zaraz gotowa jakaś zwada o byle co... Ludzie...miłego wypoczynku... Neso...trzymaj się się cieplutko w UK...hihih...pisz, to Ci wędlinki wirtualnie prześlemy ;) Dr. Hanibal...witaj.... Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :D:D:D

Witam No pogoda tutaj paskudna, dwa razy dzis juz lalo, a gdzie tam koniec dnia. Zimno, wiatrzycho wieje, pada, wilgoc :) ojjejj okropnie. No ale coz, jestem tu, zyje, i jakos sie musze przyzwyczaic coz :). Dzis znowu cala mase polek spotkalam na miescie i w autobusie. Ciekawe ile z nich wroci do kraju. Podejrzewam ze malo ktora bo polki slyna tutaj z urody :) w srod meskiej czesci spoleczenstwa. :) No Aneczko trzymam za Ciebie, oby wszystko poszlo gladko, szybko i sprawnie bez sensaji :) Pozdrawiam reszte

witam...cicho....tu witaj Hanibalu...mój ulubieńcu:) wyśmienitości kulinarnych:):):)hi hi hi ...nie masz co jeść biedaku....tutaj nic nie podgryziesz dziś...hi hi hi

Gość ooo kamelia
powróciła. No to znów bedzie wesoło :-D