Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertta

Prawa ciężarnych a chamstwo ludzi. Polacy gdzie wasza kultura?

Polecane posty

piekno to pojęcie względne moja droga..... dla ciebie ktoś jest piekny a dla kogoś innego może być ohydny.....

a tak poza tym nie gadamy tylko o bachorach....jedyne co o dzieciach napisałam to to ze chyba ich mieć nie będę.....a tak poza tym to pisałam o sobie i o zabiegu kolezanki, podobnie inne dziewczyny - nie widzę zeby tu ktokolwiek cały czas wypisywał o wspomnianych \"bachorach\"....no ale ty jak podejrzewam wpadasz tu tylko po to zeby sypnąć wyzwiskiem i cieszyć się jesli ktoś się wkurzy. Mnie nie wkurzyłaś bo to co piszesz to akurat stek bzdur - stek smiesznych bzdur....

Witam kobietki...i pomarańczowe buraki też witam...hihihi A to prawda,że jeśli tylko ma się coś niecoś pod sufitem, to ma się mnóstwo tematów do dyskusji....nie tylko dom i dzieci...Widzę natomista ,że pomarańczowa buraczeria ma tylko jeden temat - jak dowalić ciężarówkom...i przy okazji zapomina nawet o tym,że na tym topiku są w przewadze Pani , które nie mają dzieci i wcale na razie o nich nie myślą.... A ja siedzę i głowię się nad zadaniem matematycznym...uffff...dymi mi z mózgownicy ;)

Kochana...potrzebny jest promień okręgu, dla którego, po konstrukcji ośmiokąta foremnego wyjdzie takowy z bokiem = 8,5 cm....

Gość ludzie a ja sie dziwie
Dziewczyny jestescie Kochane!!!! Naprawde przeczytalam to co pisalyscie, dzieki za dobre mysli... NIe bylo wcale tak wesolo niestety... ranka byla duza i bardzo krwawiaca, masakra. Moj gin jest delikatny, ale najgorsze to nie sa te strzaly zamrazajace, tylko te wzierniki, te specjalne gaziki oczyszczajace bleeeeeeeee. CHyba jestem w jakims szoku, dlugo to trwalo w ogole... mialam to duze,wiec bylo 5 strzalow... teraz ma sie spokojnie goic z propolisem, za miesiac kontrola i ma byc dobrze. Wiecie, powiem WAM, ze to jest wspaniale uczucie wiedziec, ze jest kilku ludzi i nie tylko tych z najblizszej rodziny:), ktorzy w takiej chwili mysla o czlowieku( o mnie):)DZIEKUJE WAM BARDZO SERDECZNIE!!!!! Ja teraz pomysle o WAS kobietki:), o ciezko pracujacych:):):):) od bladego switu i robiacych inspekcje;) ale tez o Anulce, poniewaz teraz jej kolej u gina, z tym ze, mysle ze bedzie tam duzo przyjemniej:) Naprawde Thebesciaki jestescie:) A ci ludzie, ktorzy wlasnie napisali kilka jadwitych slow maja jakis problem widocznie, nie martwcie sie.... POZDRAWIAM WAS BARDZO MOCNO🌻🌻

Ludzie...hihih witaj i cieszę się,że już po wszystkim, teraz tylko trochę spokoju i Twojego zachodu,żeby się wygoiło....A ja dziś nie pójdę do gin, bo jej nie ma...Hihih a zadanie już zrobione ;) Tak masz rację, fajnie,jeśli czasem ktoś cieplej pomyśli o nas...taki spoza rodzinki....Buziaczki wielkie...ale teraz powinnaś sobie troszkę odpocząć :D

Anulko WItaj:) Moge zapytac gdzie chodzisz do gina;)?? jakis czas temu robilam "wywiad":) i z tego wywiadu wyszedl mi pan Marcin Opławski, znasz go moze?? Tez sie ciesze ze po wszystkim, mam nadzieje ze wszystko sie dobrze zagoi i nic nie trzeba bedzie "dorabiac"... a odpoczac, fakt ciut trzeba, zmeczylo mnie to jakos, hmmmm moze do tego troche stres mnie zmeczyl. Zastanawiam sie tylko co za wredota miec nadzerke wrodzona, wredota!! Anulko, powiedz, wydawalo mi sie jakos ( moze sie myle ), ze Ty masz jakos niedlugo termin?? mam racje??:) wiesz czy to bedzie dziewczynka czy chlopczyk??:):):):)... aha cos sie ciekawska zrobilam, ale napisalas, ze masz coreczke Tusie, to zdrobnienie od Antoniny?? jak ma na imie/?:):):) POZDRAWIAM SERDECZNIE:) POZDRAWIAM ROWNIE CIEPLUTKO O MAJN GOD I ZGADZAM SIE:):)):):):)🌻

Ludzie...to chyba telepatia miałam też Ciebie pytać o gina...Ale tego nie znam ...bo ja chodzę państwowo do przychodni ...do dr. Krzysiak-Krzechki...hmmm...a termin na 08 lipca. Hihihih Tusia...moja kochana ...to takie moje zdrobnienie od Wiktorii ;) no taki Tusiaczek - Robaczek.... A tak w ogóle to ja sobie mieszkam na Dąbiu...hihihi;) Z moich doświadczeń wynika ,że w Kraku doskonali ginowie siedzą na Ujastku, poza tym - jest bardzo dobry gin na Długiej, oraz w Spesie na Królowej Jadwigi - to dr.Krzewiński - on prowadził moją ciążę z Tusią...Wspaniały facet ;)

To dobrze, ze juuz po wszystkim. Jak mamy kontrole to musze byc w robocie juz o 6.30 bo trza przygotowac wszystko. Jutro w ciagu dnia nie bedzie mnie tu, bo siedzimy w kontrolowanej firmie i stresujemy wszystkich :D P.S. to prawda, ze w Kraku macie ginekologa o nazwisku Fiutowski (albo Fiutek)? POzdrawiam was tez serdecznie 👄

Buachacha...O Majn God ale się uśmiałam...nie słyszałam o takim...hehehe...ale popytam :D:D:D:D Idę kroić paprykę, bo coś mam na leczo ochotkę...ale ja tu jeszcze zaglądnę...heheheh....Nie no...:D:D:D:D

Gość tak tylko patrze
>>> do zgadzam się piękno to nie do końca pojęcie względne bo krzywy nochal, to krzywy nochal bo żółte zębole same mówia za siebie zajęcia wrga też obgryzione pazurska spaślawy bas itd. itp. TO PIĘKNE NIGDY NIE BĘDZIE

No tak slyszlalam. Ze w Kraku jest taki lekarz. Jeszcze sie wszyscy smieje, ze nazwisko odpowiednie do zawodu ;)

Milo Was widziec KOBIETKI:) O MAJN:) nie stresuj tak tych biednych ludzi:)badz czlowiekiem:):):):)heh:)Nie slyszalam o tak niezwykle fantastycznie kojarzacym sie nazwisku gina w Krakowie:), ale jest tutaj ich duzo:), ja wszystkich nie znam:):):):):) Anulko:) to faktycznie telepatia:)Tusia od Wiktorii:) fajnie;). Ja Twojej pani gin tez nie znam, szkoda;), moj jest fajny wesoly, ma dobzre wyposazony gabinet:)i mam nadzieje ze wszystko sie zagoi:). CO do terminu dzidziusiowego:) to chyba cos mi sie pomylilo:), myslalam ze ciut szybciej, ale fakt faktem ze to tylko 10 dni!!!:) Wtedy to dopiero bede trzymac kciuki:)!!!!!!!!!!prawdopodobnie bede na wyjezdzie, ale zagladne tu zobaczy co sie dzieje;):):)... Ulzylo mi ciut (hihi) Anulko, ze mieszkasz na Dąbiu:), bo jakby co to nie na mnie narzekasz tramwajowo:)hihi, ja jestem czlowiek z poludnia;) Wola Duchacka:) BUZIAKI🌻pozdrawiam:):):):) Do O MAJN: Droga pani inspektor, bedziemy sie jutro modlic za Twoja ofiare;) BUZIAKI:)🌻🌻

Prawda jest taka, ze jak nie masz nic do ukrycia to nie masz sie czym martwic ;) Najgorzej ludzie sie dnerwuja kiedy ktos ich podkabluje. Wtedy to jest takie trzepansko, ze az sama sie boje ;( 🌼 👄

Ludzie- mogłaś odnieść takie wrażenie, bo ja po zeszłotygodniowej wizycie u gin dowiedziałam się,że już już...do końca tygodnia rodzimy ;) Wola Duchacka...hihih...rany ile ja się tam utuptałam ..i Pisaki Wielkie...:D:D:D:D ale to było dawno.... O Majn God...z pozycji byłej osoby pracującej w księgowości , wiem o czym mówisz ;)

Byc moze, ze wlasnie uleglam zludzeniu:):), heh, gdzies poprostu obilo mi sie o oczka, jak cos mowilas Anulko i mialam wrazenie ze tuz tuz, no niemal zaraz;) Ja nie pracowalam w ksiegowosci:), ale fakt ulzylo mi, jak napisala O MAJN ze jak nie mam pzrekretow na koncie to nie mam sie co martwic;), ja jak przystalo na studenta:) to nic nie mam:), wiec pzrekretow napewno nie:)hihih Anulko, wybacz wscibstwo, ale napisalas, ze Twoja popzrednia ciaze prowadzil wspanialy gin, ten czlowiek juz nie przyjmuje?? czemu nie jestes pod jego opieka??:) Ja wlasnie tak poszukiwalam ostro ginekologa dobrego, poniewaz marzyl mi sie ktos, kto bedzie moim lekarzem tak na stale;) choc jak tak rozmawiam, nie tylko na forum:) to czesto sie zdarza, ze kobiety zadowolone z danego lekarza, przy drugim dziecku sa pod opieka innego jakos tak wychodzi:) Zastanawialam sie tez nad tym, ze, byc moze sama specyfika wizyt, szczegolne przeczulenie powoduje niekiedy niezadowolenie. Nie wiem sama. Ja zrezygnowalam z pewnej pani, gdyz zrobila na mnie wrazenie niekompetentnej i w ogole smiala sie ze mnie. Tu jak na razie jest ok;) A wlasnie Anulko, wiem ze Ujastek jest znakomity, jednak dosc daleko:) heh, ale nie w tym rzecz jakos Ujastek kojarzy sie wlansie porodowo;), wiesz o co mi chodzi;), czyli jak sie jeszcze nie planuje dzidzia:) to nie potrzeba, ale poniej to mozliwe;) hihih. Napisz, Ty masz moze zamiar rodzic wlasnie tam?? Slyszalam,ze tam robia wspaniale porody w wodzie..:) Przepraszam, ze Cie tak wypytuje;), ale pytam przyszlosciowo, tak naprawde to ciekawi mnie jak to teraz jest:). Jak moja mama byla w ciazy, to coz... ani nie bylo USG, w ogole inna era rzeczywistosci. I jeszcze jedno z ciekawosci:)hihi:)wiesz jakiej plci jest dzidzius?? chcialas wiedziec??:) ja sie zastanawiam co jest lepsze, wiedziec, czy niespodzianka;), dlatego pytam:) BUZIAKI🌻🌻🌻

cieszę się ze jestes juz po wszytskim:-) fakt najgorsze są wzierniki - ohyda kiedy cię to tak rozszezra no ale juz po wszystkim buziaki

Zgadzam sie;) dzieki:):):):):)🌻, te wzierniki to paskudztwa... nie chce wyjsc na osobe dziwna.., ale czy wszystkie kobietki macie takie uczucie przy ich obecnosci, ze macie ochote isc do toalety, rzecz jasna ma to miejsce po wyproznieniu. Stresuje mnie to:)ale smieje sie chyba dlatego:), ze mam cierpliwego gina i ja wszystko co mi dokucza mowie mu, narzekam na wzierniki, waciki itd:) Zeby byc ginem trzeba byc chyba naprawde cierpliwym czlowiekiem:):):):):) BUZIAKI, zycze wszystkim tylko kontrolnych wizyt u ginekologow;) i zadnych problemow;)🌻

Witaj zgadzam się :D:D:D Ludzie...ten gin, który prowadził moją ciążę z Tusią to prywatny gin i on dalej przyjmuje. A mnie było bliżej na Al. Pokoju do ośrodka, tym bardziej ,że pracowałam, a mąż na pół roku wyjechał za granicę...więc łatwiej mi było z Tusięcinką powalcować dwa przystanki dalej, niż jechać przez pół miasta ;) Kochana hihih wiem, kto zamieszkuje mój brzuch ...ponoć to ogonek ;) i owszem mam zamiar na /ujastku rodzić, bo to jedyny szpital, w którym poród rodzinny jest gratis, a poza tym rodziła tam moja kuzynka i podobno jest wspaniale. Ja już tam byłam...na dniu otwartym...powiem Ci,że tak uśmiechniętej, fachowej i kochanej załogi lekarsko-pielęgniarskiej nie widziałam nigdzie. Miałam zamiar rodzić w Spesie - tam gdzie Tusięcinkę...ale się rozmyśliłam...hihih...a co , kobieta zmienną jest ;) Pytaj kochana o wszystko...ja jestem otwarta na każde pytanie :D:D:D:D A dziś sobie zrobiłam szaleństwo i pomyślałam tylko o sobie...hihihi...no prawie tylko (bo Tusi kupiłam kapelusz ;) ) ale sobie kosmetyki bardzo fajne, hihihi;) Buziaki....❤️ wieeelkie dla wszystkich:D:D:D

UUU Neso kochana...hihi...trafiłaś w mój (nasz) słaby punkt...Przykro mi ale zero pomysłów na imię...Pomysły są...ale kompromisu nie widać. Więc na razie czekamy sobie spokojnie i ...może jak zobaczymy to nazwiemy ;) Dzięki :D:D:D 🌻

W kazdym razie jak juz bedziesz po :) do daj znac :) jak sie bedzie zwala Twoja pociecha :)

Anulka mnie się bardzo podoba imię Krzysztof albo Adrian... a ty jakie masz pomysły? najwazniejsze zeby imię pasowało do nazwiska - znałam kiedyś Jennifer Kocela, Tomasza Tomaszewskiego, Antoninę Stok - trochę to śmiesznie brzmi także o tym aspekcie tez chyba trzeba pomyslec:-) pozdrawiam

Hehehe witam wieczorową porą, znów telepatia, bo wczoraj pokładaliśmy się ze smiechu z mężem dopasowując imi ę do nazwiska.... Ale ten Mścibój jest the best!!!!!:D:D:D:D

Trzeba pielegnowac Polska tradycje i kulture. A jako ze Ty najszybciej z nas wydasz na siwat Polaka-patriote, wiec zaszczyt nadania staropolskiego imienia przypadnie tobie :P Cieszysz sie, prawda ;)

Ja tez myslalam nad skromnym doradzeniem imionka;), ja proponuje drogie mi imie z pewnych wzgledow Andrzej;), albo imie, ktore chcialabym dac dziecku, gdybym kiedykolwiek miala synka- Piotr:), a jesli lubisz imiona bardziej oryginalne;):):):) moze cos z imion Rzymskich... Liwiusz itd;) Ach i jeszcze jedno:) imie niezwykle namietnych mezczyzn w historii, mezczyzn o niebanalnej fantazji i niespotykanej wrazliwosci:) Sergiusz:) POZDRAWIAM WAS BARDZO SERDECZNIE DZIEWCZYNKI:) BUZIAKI🌻🌻 Jak WAM minal dzien??:):):)

Jasny gwint...hehehe jak ja się cieszę....no to może jakiś Gniewko...hehehe...albo Bożydar ;) O Majn God Ty się kochana nie migaj, tylko powiedz jak bardzo wymordowałaś biednego sprawdzanego :D:D:D

A jesli chodzi o patriotyczne imie!! ANIU:)ANULKO:) jest w Kraku ulica, bardzo znakomitego rycerza:) WALGIERZA WDAŁEGO:), moze WALGIERZ:)hihihi;) BUZIAKI:)