Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertta

Prawa ciężarnych a chamstwo ludzi. Polacy gdzie wasza kultura?

Polecane posty

Witaj ludzie...hihih...właśnie siedzimy z mężem i polewamy z propozycji O Majn God...mąż proponuje baaardzo słowiańskie imię Ulrich...hehehe....i pyta czy już ma się ubierać...żeby mnie odwieźć.... A dzionek...wcale wcale fajniutki... Mnie też się podoba ten Piotr, podoba mi się Hubert i Bartek baaardzo...ale cóż brak kompromisu ;)

Nic sie dzisiaj nie dzialo ciekawego (byla rutynowa inspekcja w spoldzielni mieszkaniowej). Przyszlysmy tam i poprosilysmy o przygotowanie ksiag i tych wszystkich pierdol. Potem to przejrzalysmy i tyle. Prawdziwa praca zaczyna sie jutro :O P.S. Zabawnie bylo kiedys jak musialam z kumpelkami przeprowadzac inspekcje w pasmanterii i liczyc wszuystkie guziki. to bylo The besciarskie ;) :D

Buachacha dobre ...Walgierz.... Ludzie...jak tam...doszłaś do siebie? Pozdrowionka dla Twojej siostry ;)

Gość ludzie a ja sie dziwie
Dziekuje:):):)teraz na wieczor zdecydowanie zaczelam byc soba:):):):):)choc na mysl o wizycie u gina wcale sie nie usmiecham.... wzierniki tfutfu a Anie pozdrowie z przyjemnoscia;):):):) a co do Twojego szlalenstwa jeszcze:), tez lubie zakupki:) A wiesz... co do imion.... to moze JAN PAWEŁ??? mysleliscie o tym moze??:)

Zgadzam sie, znakomite wyobry. Mam pytanko czy Wiaczesław jest polskim imieniem czy ukrainskim?? pamietam zawodnika ukrainskiego w lyzwiarstwie figurowym Wiaczesława Zagorodniuka:)??:) POZDRAWIAM:) a tak w ogole jestescie kobietki fankami sportowymi??:) ja tak:) buziak🌻

Świetne propozycje:> Ludzie...nie od razu odrzuciliśmy Jana Pawła...bo wiedzieliśmy,że teraz będzie ich mnóstwo.... Wiaczesław...chyba ukraińskie...hihihi Ja nie jestem zagorzałą fanką sportową...ale lubie...pooglądać...hihihi Ja raczej literatura, informatyka, hehehe i szydełko i druty i...a dużo tego jest :);)

ja jestem fanką ale sportów związanych z samochodami - wszelkie rajdy i wyścigi a Wiaczesław hmmm nie wiem ale chyba nie polskie imię ----- pamiętacie Wiaczesława Mołotowa:-)

Anulko.. macie racje, nie pomyslalam o tym, z cala pewnoscia bedzie teraz wielu Jasiow Pawłow...a co do zainteresowan, moja siostra wsrod wielu zreczy kocha szydelkowanie;)to ja odpreza:) A ja:)moje zainteresowania to muzyka:):):):):):), sport:)i amatorsko medycyna:):):):)i wiele roznych innych rzeczy lubie:) heh i lubie wyszywac:), ale robie to raz na jakis czas;):):) BUZIAKI:) to moze jednak Msciboj Walgierz albo PIOTRUS:) heh buziaki:)

O MAJN GOD!!! spij spokojnie i zycze CI bardzo spokojnego dnia:) Dziekuje Ci za Twoja zyczliwosc, zycze Ci kolorowych snow i braku przekretow;):):):):):):):) w pracy::)::):):):):):):) BUZIAK:)🌻

zgadzam sie:) milo Cie widziec dzis znow tutaj:)... zdradz mi, sama jestes kierowca, albo startujesz w jakichs rajdach??:) POZDROWIONKA:)

niestety nie startuję ale jestem kierowcą i kocham jeżdzić...nie jestem jednak zwariowana - kiedy trzeba i można to sobie przycisnę ale nie jeżdżę jak wariatka - czasami uczestniczę w zlotach samochodów różnych marek:-) oczywiście nie jeżdżę tam sama;-)

O Majn God odpoczywak spokojnie... Krystian...hmmm...a gadajcie z babą w ciąży...nie mogę się zdecydowac...hehehe Szydełko kochana, wyszywanie też...wyszyłam sobie firanę....jest piękna...hihihi.... Muzyka :D:D:D:D uwielbiam.... Ludzie...coś jest jednak w tych Ankach ;)

SUPER:)... prawo jazdy to moja pieta achillesowa:), nie moge sie do tego zabrac jakos, a przydaloby sie zrobic;)cala moja rodzinka jezdzi i moj ukochany rowniez, tylko ja taki biedak:)nieborak:). Mysle natomiast ze takie zloty sa super rozrywka:):):):):):):):):):), extra:)podobaja mi sie tez parady np jakichs starutkich autek:), u nas niedawno zrobiono parade starych tramwajkow:) z okazji 130 rocznicy komunikacji miejskiej w Kraku:) Fajne to bylo:) buzinek:)

jakbys podała nazwisko to by było łatwiej dopasować;-) ale i tak to jest twój wybór i mężą - tylko pamiętaj żeby dzidzi kiedyś nie miało żalu o imię jakie mu nadałas ja miałam taką sytuację - tzn obserwowałam ją z boku - to było w pubie - stał sobie facet, przystojny, wysoki, opalony i patrzy na moją kolezankę...podeszła w koncu do niego i przedstawiła się - jestem ilona a on jej na to - Kazimierz - a ona buchnęła smiechem, spytała czy sobie jaj nie robi - a on smutny dodał tylko - to nie był mój wybór......smutne to trochę osobiście dodam ze ja tak nie reaguję na odmienne imiona - zeby nie było aha a dla dziewczynki podoba mi się szalenie imie Liwia dla chłopca jeszcze jedno ładne mam (jak dla mnie) to Sebastian

Sebastian .,... ja mam sentyment, mialam przyjaciela Sebastiana, zmarl nagle majac 17 lat...To bylo tyle czasu temu...Ale do nazwiska pasowaloby ;) Co do rajdów...to ja mam jeden wielki rajd w doomu, bo mąż to zapaleniec samochodowy, heheh....Kocha formułę....W ogóle kocha samochody.Zaraził tym naszą córcię.... Mam koleżankę , która sędziuje na rajdach...prześwietna kobieta:D:D:D:D

Gość Pomysł
Wg mnie najładniejsze imiona męskie to : 1. Sebastian 2. Tymoteusz, fajnie się mówi Tymek :)

DOBRANOCEK WSZYSTKIM:) Hanibalku, jestem pomaranczowym stalym bywalcem::):):):):) POZDRAWIAM i zycze milutkiego dnia🌻

to moze ja się jeszcze wypowiem tą nocna pora ...mówiąc na wzór Hanibala...w miłej niecodziennej atmosferze :).....na temat imienia: dla mnie Anulka zdecydownia Krzyś , Wojtuś ( słodkie ...uwielbiaam), Ale Bartek też urocze- synek mojej siostry ( również Ani:) kochana nie zdążyłam ci jeszcze tym powiedzieć :) ) ma tak właśnie na imię:) więc te 3 wydają mi się .....najładniejsze....no o Hanibalu hi hih hih nie wspomnę, pozdrawiam przemiłego Pana.

Ale tu dziś cichutko....hihihih O Majn God poszła trzepać bidulków, ja byłam u gin a gdzie Wy jesteście ...ludzie????, zgadzam sie....????? W kazdym razie pozdrowionka dla Was...👄

Imie meskie to m sie podobaja: Sebastian, Michal, Jacek, Mateusz, Marcin, Krzysztof, Piot, Andrzej. No i tochyba na tyle :) Pozdrawiam Jak mi sie jeszcze cos przypomni to dodam

Moge dodac jeszcze: Wojtek, Grzegorz, Szymon, Tomasz, Dariusz, Aleksander, Dawid. A tak wogole to tutaj jest link: http://www.skarbczyk.com/ oczywiscie niektore sa ze tak powiem przestarzale. ALe mysle ze cos wybierzesz :)

Neso...dzięki wielkie za tę stronkę, jest fajna....poczekam aż mąż przyjdzie i pewnie usiądziemy i będziemy się zastanawiać... Buziaczki ogromne 👄 Nie wiem czy widziałyście nowy topik na temat praw ciężarnych.,...hehehe...ludzie nie mają co robić.... Podczytuję go i czekam co się tam urodzi ciekawego.... Pozdrawiam serdecznie :D:D:D:D

Gość Kerstin
do takiej Szarej...jesteś naprawde szara i bezbarwna znikasz stad.......Wracając do tematu byłam ostanio w kościele i przyszłysmy z córeczką trochę za póżno i wszystkie miejsca siedzące były już zajete po 15 minutach stania zrobilo mi się slabo imusialysmy wyjść. Zażywne wyfiukowane 40 stki siedzialy rozmodlone wystrojeni w gajerki panowie również pogrązeni w modlitwie .nikt niechcial zauważyć mojego brzucha i my nsazywamy się krajem katolickim, oplakiwaliśmy Papieza i co to były krokodyle łzy wstyd mi ze przynaleze do narodu gdzie lży się maciezynstwo i wszelkie dobre wartości . Niektore wypowiedzi na tym forum sa poniżej krytyki smiem sadzić ze pisali to ludzie o bardzo niskim poziomie itelektualnym.Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.

Gość do brzucholi
NO !! - chociaż w kościele brzuchola potraktowali jak należy !! Haha ! Oby było wam coraz gorzej brzuszaste lenie !!

Buraki chamskie, nie macie zadnych sensownych argumentow wiec tylko potraficie chamsko komentowac, myslac ze tym kogos obrazicie. Ale sie grubo mylicie, komentarze ludzi ktorych IQ wynosi ponizej 0 nie interesuja nas. Napiszcie cos sensownego.