Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula_

GWIAZDY SIE ZNALAZLY!DZIECI NIE,POROD NATURALNY NIE ITD...

Polecane posty

Gość kasiula_

Jak czytam te wasze te wasze durne topiki o tym jaki porod jest ochydny itd to mi sie zygac chce.Gwiazdy filmowe sie znalazly,sensem waszego zycia jest chyba czytanie brawo girl od deski do deski.Powodzenia

Gość eeee
i co z tego??kazda z nas ma prawo do decydowania o sobie...a jeslu Tobie tak bardzo sie podoba rodzic to bardzo prosze nikt Ci nie zabrania...a co do Bravi Girl to takie cos jeszcze jest??widac kto to czyta

Gość kasiula_
Przeciez to wy caly czas narzucacie co jest ohydne a co nie.Wyrazam tylko swoje zdanie.Jak na razie dzieci mam.

Gość eeee
wyrazamy swoje zdanie a nie narzucamy a to jest róznica

Gość nic ci nie narzucamy
jak masz to bardzo dobrze, przynajmniej moze wyrobisz srednia za nas, a my miec nie bedziemy bo nie chcemy;)

Gość kasiula_
Tylko patrzec jak wam zacznie odwalac na strosc.

Gość eeee
no Tobie juz odwala...współczuje

Tylko patrzec jak ty na starość będziesz żałowac, że nie korzystałaś z życia tak jak my. I że nie wyglądasz tak dobrze jak my I możemy się tak licytować do usranej śmierci. Przyjmij do wiadomości, że każdy wybral to, co chciał i jak mu najlepiej. Chyba że jesteś na tyle ograniczona, ze nie potrafisz zrozumieć, że ktos chce zyć inaczej niż ty?

a mnie ciekawi czemu ją (autorke) to tak boli ze wybieramy drogę kariery lub inna ale nie macieżyństwo. Czyżby była zła ze tak jak ona nie zniszczymy sobie zycia i próbuje nam wmawiac abysmy poszły jej drogą zeby miała swiadomość ze nie tylko ona tak zniszczyła sobie zycie. czemu ją to tak boli??? to jest ciekawe

Gość kasiula_
A ze niby czym zniszczelam sobie zecie jesli mozna wiedziec?

Gość zamyslona
bo tak strasznie wpierasz nam ze robimy zle, i nie powinnysmy i trzeba to zmienic, ze cos w tym jest podejrzanego;) wez pod uwage ze kazdy ma wolna wole i skoro my ci nie narzucamy "nie wolno ci rodzic dzieci" to czemu ty robisz odwrotnie tak to juz jest ze niektore kobiety chca rodzic dzieci a inne wola sie zajac czyms innym:) wez na wstrzymanie;)

Gość Bardzo Zła Wróżka
Zniszczone życie? No tak Agatka i Juleczka dwie smutne stare kobiety - samotne nie licząc bandy rozpieszczonych kotów, które włażą im w resztki siwych wlosów, siedza, piją herbatkę odchudzajacą i czekaja na koniec, puste, smutne życie, beznadzieja. Ktos zapukał? To tylko listonosz z emeryturą.

Nie wiemy czym - my tylko pytamy, dlaczego ci nie odpowiada, że my nie chcemy mieć dzieci i wolimy wolność i kariery i stawiamy ostrozną hipoteze,czy nam nie zazdrościsz...

Kotku a nie słyszałaś o przyjaciołach (do Wróżki) aha no tak - nie słyszałaś - zapatrzenie w pieluchy odebrało ci wszystkich ha ha ha ah aha ha ah haha ah aa

Gość Liliputka 2005
zazdrości na bank bo teraz w domu zapierdala - ciągle tylko gotuje, zmienia pieluchy i pierze, na kolanach męża błaga o 100zł na sukienke, zcharowana i brzydka. i jeszcze gówno z tego ma co - nie ma czego zazdrościć???

Gość zamyslona
bardzo zla wrozko to mnie tez dopisz do listy;) do listy tych starszych pan(20 letnich...) ktore lubia zwierzeta(uboswstawiam koty-znacznie przyjemniejsze niz dzieci;) ) do tych bardzo niespelnionych(z kariera zawodowa i naukowa) wiesz...to ja chce zostac taka niespelniona:)

ha, ha, ha - ale czy ten opis starości nie dotyczy pzypadkiem niektórych teściowych? Ile starych ludzi i dziadków nie moze liczyć na zainteresowanie dzieci i wnuków? Bo ja jestem finansowo dobrze sytuowana a na emeryturę odkładam podwójnie i siebie za 50 lat widzę na Wyspach kanaryjskich pijącą drinki - zarabiam tyle, że starczy na luksusowy dom starców i będzie to kasa, którą w innym wypadku musiałabym wydać na dzieci...wykształcenie i takie tam...

Gość Bardzo Zła Wróżka
Na przyjaciół trzeba zasłuzyć. No ale zawsze będzie przy tobie Juleczka i koty. Pozazdrościć.

Gość a fuj
Juleczka 26: Ale z ciebie wredna suka!!!

Gość agattttko
A jaką karierę robisz z tą ortografią???????? Chyba nie na drodze intelektualnej??? :D

Gość kasiula_
Po raz drugi pisze ze nie mam dzieci!!!!! I to nie ja zakladam tysiace durnych topikow ze porod jest ochydny,nacinanie krocza ochydne itd.Dlatego mnie to wkurza. A moze raczej nie ma wam kto tych dzieci zrobic???? Jezeli juz w ten sposob rozmawiamy.

Gość zamyslona
no wlasnie trzeba zasluzyc...zachowujac sie tak jak ty (narzucajac swoja wole, bezpodstawnie krytykujac) z pewnoscia zasluzysz;) zebys chociaz jakies racjonalne argumenty dala a nie same ataki... no coz, zdecydowanie nie zamienie kotow na dzieci;)

aggatka będzie z pewnoscią utalentowaną prawniczką - a czemu to niby jestem wredna?

Gość eeee
kasiula oto Twój post Przeciez to wy caly czas narzucacie co jest ohydne a co nie.Wyrazam tylko swoje zdanie.Jak na razie dzieci mam. tu jeszt napisane czarno na bialym ze masz dzieci

masz rację Wróżko - na przyjaciół trzeba zasłużyc a zaniedbując ich przez ciągłe zajmowanie się dzieckiem i zamęczanie opowieściami o tym jaką np. Tomaszek zrobił kupke ogromnie;-) wzmacnia więzi. Co ty myślisz ze jak ktoś nie ma dzieci to nie może mieć przyjaciół?? Postrzegasz ludzi tylko przez pryzmat tego ile mają dzieci??? Ten ma dwoje to OK - porozmawiam ten nie ma - to się nie odezwę. Idąc dalej męża wybrałaś tylko po wyglądzie zewnętrznym bo przeciez co za róznica co miał do powiedznia.

Gość Bardzo Zła Wróżka
Dom starców - wymarzony sposób dożycia swoich dni. Chcesz - to właśnie tego Ci życzę. Zamyslona - nie widzę w Tobie agresji i nienawisci - dlaczego ustawiasz się w jednym szeregu z tymi paniami? Nie kazdy musi mieć dzieci do szczęścia. Ale nikt nie będzie szczęśliwy mając takie poglądy i charakter jak one.

Gość zamyslona
kasiulko jak bym chciala to recze ci ze by mial(pomijam banki spermy;) ) -zreszta coz za zlosliwosc na poziomie podstawowki...poza tym kto powiedzial ci ze to my zakladamy takie topiki? recze ci ze nie (a przynajmniej za siebie) a poza tym w tych topikach jest sama prawda...rozumiem ze nie masz jeszcze dziecka, ale chcesz miec, mam nadzieje ze bedzie ladne:) tylko dlaczego zmuszasz nas tez do tego(chyba bys musiala jakiegos faceta do gwaltu wynajac;) ) ty chcesz, jest ok bedzie kto mial na nas na starosc pracowac my nei chcemy tez dobrze, my zostawimy po sobie inny dorobek(np kulturalny) wiec o co chodzi?

no ty z ortografią typu \"ochyda\" kariere zrobisz przy pieluchach i nigdzie indziej. - jeśli juz się obrażamy a dziecko ma mi kto zrobić - co akurat w dzisiejszych czasach problemem nie jest - jeśli chcesz to mozesz miec niemal zaraz.

Tak - bardzo lusksusowy dom starców - na wyspach Kanaryjski czy w innych tropikach wolę od podrzucania mi przez synową lub córkę wnuków.