Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykła dziewczyna

wymieniamy najdroższe rzeczy jakie kupiłyśmy!!!!!!

Polecane posty

Gość Georgia
Mam niestety slabosc do kosmetykow.Jesli chodzi ogolnioe o finanse to gospodaruje nimi dobrze,nigdy nie brakuje do pierwszego.Calay rozsadek znika przy zakupach kosmetycznych.W tym m-cu kupilam krem do twarzy Lancome za 240,krem na rozstepy galenic 90(jestem w ciazy),peeling Lancaster 100+podstawowe kosmetyki typu szampon czy zel pod prysznic.

Gość Biedak
No pisac pisac Nie opieradalac sie to nie sejm

Gość wołodyjowksa
hello snoby :) No właśnie nie opier***** tylko pisać!!! Ja wróciłam z urlopu - wydałam na tygodniowy wyjazd skromną sumkę 8500 zł ale warto było :) A w przyszłym tygodniu fryzjer - niektórzy z Was wiedzą co za tym idzie... :classic_cool:

Gość upupupupupupupupupupupuppup..

Gość fanfaronik
jaki fajny temat - niestety mnie na niego nie stać :(

Gość zielony kosmita i jego swita
heloł wołodyjowska no gratuluje - spalona pewnie na maxa jesteś , pochwal sie fryzurą koniecznie :) a ciekawe gdzie się zwyklak podział ?? fanfaronik ...................eee tam nie stać cię chodzi o to jak w tytule czyli jaką TY gamoniu najdroższą rzecz kupiłaś :P

Gość fanfaronik
psiaka FRĘDZLA za 7.500 zł -bestia z rodowodem :) mój skarbek najmilszy ❤️

Gość jklsajlsff
ja zachodniopomorska panna..jak zwykle na buffallo 500 zł....

Gość .......................1
.,.,.,...

Gość a co to jest buffallo
???

zgadnijcie kto Was odwiedził?????????????????????????????????????? 🌻 tęskie za Wami Robaczki , Wołodyjowska to super, ze miałas urlop, zieloniak a Ty gdzie się podziewałas na wakacjach , prócz naszego morza? ja mam teraz kupe problemów z którymi nie mogę sobie poradzić.. ale nie chce truć o nich, sesja w kazdym razie prawie zdana .. mam jeden warunek.. :/ k***a .. poza tym mój facet.. o Boże.. klęska, przydupas mamusi psia krew.. jedyne czym się mogę pochwalić to... nową torebką... :D, śliczna, duża brązowa, wysokie kozaki-mają chaftowane jakies tam nie wiem co to jest :/ , kurtką.. ale nie jest aż tak tragicznie na te 3 rzeczy wydałam 630zł :D! nie wiem kiedy znów uda mi się odezwać, poniewaz jadę znów do niemiec, nie wiem kiedy wrócę, przyjeżdzam tylko do szkoły, ale moze dorobie się wkońcu tego laptopa i będziemy gadac cały czas.. aha psia krew zapomniałam o najważniejszym... :D ... mam nowy kolor włosów :D jestem brunetką hihi ale chyba znów wróce do blondu bo nikomu się nie podobam.. eh.. no nic Pijaweczki żegbnam Was, odezwę się moze jeszcze za nim pojadę, papa ❤️

oj kochane jak to jest ze sie ma tyle kasy??? ja chce zakupic sobie sportowe kozaczki ,firmy la coste :-)bagatelka na sportowe butki 800zl,ale cholernie mi sie podobaja :-)

krol artur-cos ty zajechales ta koszula gucci za 1500e i jestes podejrzany,a ona ze zlota jest???????ja moj drogi zajmuje sie tymi rzeczami,miedzy innymi gucci i za 1500 koszule to ja jeszcze nie widzialam,zgodze sie 700euro ale nie 1500,za to ,to juz mozesz sobie kupic plaszcz YSL

dzień dobry dzień dobry :) kogo ja widzę ZWYKLAK Ty Mój Burżuju 😘 jak ja sie stęskniłam wiesz co chyba wiem o jakich kozaczkach piszesz - są ekstra ale chwilowo nie mam kasy by je zakupić ...- tylko pssssyt bo jeszcze ktoś to przeczyta ;) zafundowałam sobie w sobotę 6 swetrów każdy po 100 - wiec chwilowo mam deficyt forsy na pierdóły ;) Ale co ja zrobię że nie mogłam wybrać koloru swetra - we wszystkich fajnie wyglądałam :) buziakos

do Wołodyjowska Ty masz sześc swetrów za 600zł, a ja mam za tyle samo jeden :-) dumnie dołączam do grona Buraków :-D

Gość a co to jest buffallo
?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość Król Artur
Czesc! Ostanio nic dorgiego nie kupiłem oprócz :P kilku drobnych rzeczy. 1.garnitur 15 tys zł 2. walizki (cały zestaw) 7.500 zł 3. Sprzet grajacy 27.tys zł 4. Koszule Gucci 1250 euro! 5. Telewizor 63. tys zł 65 całi Samsunga (polecam) Co do tych opini powyżej to nie wiem jakie sa ceny koszul i gdzie niby mial by byc za 700euro koszule gucci. Jak Kupiłem za tyle ile podałem. Teraz wyjeżdżam Na wakacje to jakos mnie nie bedzie. Pozdro!

Gość rety
slow kilka o tzw okazyjnych zakupach tzw markowych rzeczy otoz na wlasne oczy widzialam m.in. w szanghaju cale ulice straganow z podrobkami znanych marek (mozna nawet wybierac z katalogu), nie musze oczywiscie dodawac, ze kosztuja one pare dolarow za sztuke o ile mi wiadomo, dosyc powszechna sprawa jest sprzedawanie tych chinskich podrobek jako oryginaly w "luxusowych" butikach zlokalizowanych np. w drogich hotelach wiec jesli zdarzylo wam sie zazdroscic znajomej stewardessie torebek prady i butow gucci, to mozecie odetchnac :-)

Gość ale wy głupoty pierdolita
cuda tu wypisujecie o swoich zakupach,a na 100% bida u was az piszczy:-P

rety-ja tez znam te zjawisko podrobek :-) i to nawet w pewnym znanym hotelu na polnocy,smiech mnie bierze jak widze ze babki kupuja torebke louisa vuitton za 300 zl gdzie ceny zaczynaja sie od 400e -mozna i tez kupic mala torebke ze sie prawie nic nie wlozy za 170e ,ale te oglomne co kupuja te glupie kobity to ceny zaczynaja sie od 600euro wzwyz

hej Buraki!!!! Wołodyjowska, ach Ty rozrzutniku :P , ja tez kupiłam sobie sweterek ładny w kwiatki, 100zł + rózne inne, ale nie te same w tym samym kolorze hihi ale co tam raz się zyje hehe, u mnie coraz lepiej jest, aaaaaaaaaaaa ma dobrą wiadomośc, dostałam prace :D, odezwe się jeszcze pa buraczki kosmita , pozdro mordeczko0 kochana :classic_cool:

Gość upupupupupupupupupupupuppup..

Czesc! A JA z drogich rzeczy to kupiłem sobie kiedys podnie za 600 złotych troche ich załowałem ale jzu odżałowałem. RAz sfeter sobie kupiłem za 459 zł. A ostatno zegarek 119 który rozwalił sie po 1 dniu(jaki niefart)

Ja wiode od poczatku pazdziernika zywot biednej studentki, jako ze studiuje 2 kierunki (!!!), to na kserowki wydalam juz miliard razy wiecej, niz Wy wszystkie na ciuchy! :P :P :P Pozdrawiam, buraki :)