Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mytul

Czy są tu mamy z Trójmiasta?

Polecane posty

Gość Mytul

Chciałabym poznać mamy z Trójiasta...

Ja jestem mamą z Trójmiasta. Mam 4-letniego synka. A sama mam lat niedużo bo niecałe 22.

Gość Mytul
Miło mi, że się znalazła chociaż jedna mama. Ja mam dziesięciomiesięcznego syna i chciałabym poznać mamy z Trójmiasta. Możemy powymieniać opinie na temat różnych instytucji w Trójieście, porozmawiać a nawet spotkać się...

Moya - a w jakim wieku masz dziecko? Byłoby fajnie,jakby się mogły razem pobawić ;-)

Gość Mytul
Ja jestem z Sopotu. Mój syn ma 9,5 miesiąca. A Wasze dzieci? Napiszcie coś o nich i o Was

Mój synek jak na razie najstarszy ;-) A ja pewnie najmłodsza jak znam życie ;-) Właściwie to dlatego tu się odzywam...żadna z moich znajomych,koleżanek,przyjaciółek itd. nie ma jeszcze dziecka i nie myśli o nim (21 lat!!!!),a czasem chciałoby się pogadać z inna mamą :-)

cześc dziewczyny...jestem mamą 3 ltniej dziewczyny a jesteśmy z Gdyni :)...bardzo chętnie wdam sie z wami w dyskusję na temat naszych maluchów a i na spotkanko jestem chętna:)

Gość LimonkaE
Cześć jestem z Gdyni i mam cudownego dwulatka.

Hej Ale się nas namnożyło! Super :D Mój Misiek za 5 dni będzie miał 4 miesiące. Jak wygląda możecie sobie obejrzeć w linku pod spodem ;). Co do spotkanek jestem chętna jak najbardziej!!!

Gość Mytul
Piękny!!! Ja już niepamietam kiedy mój był taki malutki. Dzieci się tak szybko zmieniają...

I co, to już wszystkie mamy???? Wątek umarł? :( A już się cieszyłam na te spacerki...

JA jeszcze nie mama (i przez najbliższy czas tak zostanie) ale \"ciocia\" ze mnie genialna:) (tak mi przynajmniej mówi rodzinka z dziećmi):DNo i z Trójmiasta. Pozdrawiam mamusie:)

Witam mamusie :). My również jesteśmy z Trójmiasta. Ja mam 29 lat a moja córcia w lipcu 3 latka. To fajny pomysł abyśmy powymieniały się doswiadczeniami w wychowywaniu naszych pociech i dostępności usług w naszych miastach :).

Jeśli chodzi o Gdynię to ja nie narzekam - naprawdę jest gdzie pójść z dzieckiem. Nawet u mnie (Płyta Redłowska) ostatnio zrobili wreszcie ładny plac zabaw. A festyn 29.05 z okazji Dnia Dziecka był świetny! Mój synek wyskakał się za wszystkie czasy i to za darmo.

Intense -----> mieszkasz na Płycie??? Ja na Kamiennej Górze!!!!!!!!! Do Bulwaru minutka! To kiedy spacerek???? ;)

Gość Ninka35
Jesteśmy z Gdyni, ja - 36 lat (chyba najstarsza :( ) i Martusia - 9 miesięcy

A choćby i jutro - mój mężczyzna pewnie i tak idzie do pracy więc po co mam sama z małym spacerować ;-) A tak to sobie pogadamy :-) Tylko żeby pogoda była jakaś sensowna bo wszystkiego się można spodziewać.

Ja meszkam w Sopocie, na Brodwinie i mam 9,5 miesięcznego syna Maksa. Z tymi placami zabaw to cikawa sprawa... na nasz prowadzą schody... Własnie redaguje skargę do spódzelni....

Te place zabaw to okropność. Albo ochydne albo zasikane przez psy... Ninka35 ----> witamy. Co ty, każda ma 18 przecież! :D Może chcesz dołączyć do spacerku? Intense ---> szukałam Cie na tlenie ale wyskoczyło mi że ze Zgierza.... to Ty? Jeżeli tak to możemy się jakoś umówić na tlenie. Mój jutro pewnie w domu, ale chętnie się nas pozbędzie ;).

Oczywiście mamuśki spoza Gdyni też mile widziane, jeżeli tylko uda im się dojechać! Postaramy się też o spotkanka w innych miastach :).

Ależ skąd,ze Zgierzem nic wspólnego nie mam ;-) A umówic się możemy po prostu jutro o 11 przy Teatrze Muzycznym? Jakoś się poznamy ;-)

Ok. Tylko może być mały problem z zaśnięciem o tej godzinie :(. Spróbujemy. Ja mam zółto brązowy wieeeeelki wózek :) i zieloną kurtkę. Ale na wszelki wypadek sprawdzimy jeszcze wiadomości na kafeterii koło 10, czy aktualne ok? P.S A może 11,30????

Ok,może być 11:30,to taka luźna propozycja była. Odezwę się jeszcze jutro na tym topiku.

Moya, Intense a ja kochane jestem z Orłowa...czyli bardzo bliziutko i niestety choc bym mogła się jutro z wami spotkac musze siedzieć w domciu bo moja mała jest coś chora :) ale nadal jestem chętna na spotkanka....chłopiec 4 latka dziewczynka 3 latka...no jaka ładna z nich para:)

Gość Lulusia
Ja też jestem z Trójmiasta, i jestem mama 5-letniej córci. Ale jestem z Gdańska, więc spacerki po Gdyni odpadają, ha ha... Poza tym moja córa do przedszkola chodzi

Gość joanna_
No ja za miesiac bede mama wiec moge sie dolaczyc.Jestem z Gdyni.