Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechwszystkość

PANNY kafeterii łączmy się!!

Polecane posty

zegarynka 82 witamy:) no powiem Ci szczerze ze nawet posiadasz dos sporo cech charakterystycznych dla Panien:) ale jak naraazie jestes (miesecznie) najstarsza Panna gdyz cala reszta z wrzesnia jest:) a oto kolejna charakterystyka naszego znaku: Panna symbolizuje naturę łagodną i ostrożną. To znak ludzi pracowitych,którego żywiołem jest Ziemia. Panny są skromne,pracowite i bardzo precyzyjne we wszystkim, co robią. Są nieśmiałe,ale po bliższym poznaniu okazuje sie że mają wspaniałe poczucie humoru i czułe serce. no coz kolejna niezgoda niesl\\miala to ja nie jestem wogloe:)) skromna tez nie (choc czasem) :)a wspaniale poczucie humoru i czule serce oczywiscie... :) przeciez ja wrazliwa jestem ;) hie hie

zegarynka... widze, ze wiele nas laczy ;) Moze powinnismy w takim razie wykreslic z charakterystyki horoskopowej ta pedantycznosc - bo to jakas LIPA jest ;) Pod reszta Twoich cech sie podpisuje (No moze z tym wulkanem bym polemizowala ;) )

kurcze, też Ania jestem - chociaż mało osób mówi do mnie po imieniu :) a pedantyczność zdecydowanie należy wykreślić :P

Gość ostro
witam:) panna ze znaku i stanu cywilnego :)) jezeli o mnie chodzi rowniez nie jestem pedantka :) wiec stanowczo powinni ta ceche wykreslic z naszego horoskopu:) za to zdecydowanie uparta i pewna siebie:) pozdrawiam wszystkie Panny sierpniowe i wrzesniowe :)

witaj ostro :) kolejna panna dolaczyla:) a oto horoskop na dzien dzisiejszy dla wszystkiech Panien :) W domu przyjemna atmosfera, w starych związkach miłe ożywienie. Część osób odczuje przypływ energii. W pracy najlepiej będzie się wiodło Pannom z początku znaku. Nie planujcie wielkich wydatków, możecie się za to czegoś nauczyć. Najlepsze w tym tygodniu - środa, czwartek i piątek. ah ah to dobrz ze ten tydzien ma byc dobry bo same zaliczenia przedemna :(

crazy wife - różnie :) nie przepadam za własnym imieniem... dzięki za horoskop... a ja planowałam zakupy dzisiaj, hm :)

hym ja w sumie lubie moje imie choc zawsze kojarzylo sie mi z \"chlebem z maslem\" (\"ania z zielonego wzgorza\") ale juz jest dobrze, brzydko mowiac \"przyzwyczailam\" sie :)

mi chodzi raczej o wybitną oryginalność... :-)

Jak narazie horoskop sie sprawdza :) Oby tak dalej :) Wydatki planuje niestety... musze wymienic tlumik i jechac do przegladu... Heh... i 250 zl w plecy :(

na dzis :) Pokonasz przeszkody, które okażą się łatwiejsze niż myślisz. Twoje zachowanie wzbudzi podziw otoczenia. Pojawi się szansa na rozwiązanie najtrudniejszych problemów. Dla realizacji nowego celu znajdziesz sprzyjających ci ludzi.

crazy---> jesli by to sie okazalo prawda i sprawdzilo, to bylabym dzis najszczesliwsza osoba pod sloncem... ;) Narazie jest na odwrot... :(

🌼 Horoskop na ten tydzień (20.6-26.6.2005) 🌼 Panna (22 VIII-21 IX) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Początek tygodnia okaże się trudny. Pamiętaj, że do środy nie warto zajmować się sprawami, w których główną rolę grają uczucia. W czwartek zastanów się nad swoimi planami, przemyśl je, porozmawiaj z kimś doświadczonym i życzliwym. Wtedy to, co wydaje się skomplikowane, okaże się łatwe. Poznasz kogoś wartego uwagi. i co Wy na to ?? 🌼

Gość upterupte

Horoskop na okres od 20 do 26 czerwca Początek lata przyniesie Ci zasłużony odpoczynek, odprężenie i kilka chwil spokoju po niezwykle trudnej i ciężkiej wiośnie. Jeśli tylko możesz, udaj się na wcześniejsze wakacje, wyjedź na urlop lub przynajmniej zmniejsz ilość obowiązków i zadań. To doskonały czas na czynny, aktywny odpoczynek, regenerację sił ciała i ducha. Dużą korzyść i pożytek przyniosą Ci planowane od dawna zabiegi lecznicze, kuracje, głodówki lub diety. Równie pomyślne rezultaty przyniosą Ci wszelkie zabiegi i treningi psychologiczne, medytacje, relaks i duchowe praktyki. Poznasz siłę i moc modlitwy, afirmacji i pozytywnego myślenia. Warto sobie zrobić również przegląd z ostatnich tygodni i miesięcy. Przeanalizuj wszelkie wydarzenia, porażki i sukcesy, kryzysy i przełomy, chwile trudne i radosne. Czas ku temu jest idealny. Nie ma bowiem sensu zaczynać niczego nowego, a najważniejsza jest teraz refleksja, wewnętrzny spokój i duchowa harmonia. 🌼 goraco pozdrawiam {serce]

Gość Lillyy
tez jestem zodiakalna panna 🖐️ data urodzin 25. sierpnia niestety wiekszosc cech ktore tu opisujecie zgadzaja sie u mnie az do bolu tez i te niekorzystne..:O najgorsze ze wiem, ze to sa cechy do kitu a jednak jestem taka i trudno mi to wyeliminowac :(

Gość crzy wife
witaj :) a ktore jezlei mozna spytac oczywiscie cechy wystepuja u Ciebie?? ja sie ostanio nauczylam przepraszac i zmniejszac swa upartosc (mam nadzieje ze napisalam poprawnie :) )

crazy---> witaj!!! Stosowalam sie bezwiednie do rad zawartych w tym horospopie. LUz na maxa i relaksik :) Lillyy----> to prawie jak ja z urodzinami :) 1 dzien roznicy :) Jestes pierwsza panna horoskopowa :) Mi sie udalo wyplenic jedna wade \"horoskopowa\", mianowicie krytykanctwo :) Kazdy znak ma jakies wady... i wszystkim trudno sie je eliminuje. Grunt to sie starac. Pozdriawiam!!

witam panienki ;-) u mnie też z tą pedantycznością to jakaś ściema :-) i do tego jestem leniem jakich mało, ale muszę przyznać, że jak już coś robię to bardzo dokładnie! uwielbiam krytykowac i jestem uparta... uwielbiam kupować seksowne ciuchy, których później nigdy nie ubieram bo sie boję, że będę na siebie zwracać uwagę... nie lubie tandety, jak coś kupuję to zawsze zwracam uwagę czy jest z dobrego szlachetnego materiału i czy jest dobrze wykończone (nie chodzi tylko o ubrania) w sprawie seksu- nie lubię podejmować inicjatywy, wolę kiedy robi to mężczyzna, akceptuje związki tylko \"na poważnie\" bo NIE CHCE MI SIĘ (lenistwo...) angażować w coś co nie ma przyszłości... niestety często zdaża mi się być materialistką :-( ,ale staram się nad tym panować nie znoszę niezapowiedzianych gości (\"my home is my castle\") i ogólnie nie przepadam za wizytami i nie lubię zjazdów rodzinnych... mam problemy z okazywaniem uczuć, nawet najblizszym :-( jeszcze rok temu w moim słowniku nie istniało słowo \"przepraszam\", ale udało mi się to zmienić dzięki przyszłemu mężowi :-) i jeszcze długo mogłabym tak wymieniać :-D

Gość Lillyy
lubie krytykowac :( (niestety) jestem pedantka (niestety ) skromna, oszczedna, praktyczna, wrazliwa, pracowita, lagodna, umysl scisly, raczej niesmiala ale na pewno nie w lozku !! ;) Zielona krewetka pisze...."zanim wejda do lozka na sex, musza sie umyc."..I to sie u mnie tez zgadza :( i tak w ogole wielka wage przypisuje do higieny ... no i wiekszosc z tych cech nie podoba mi sie u mnie :(

witaj krapula !! jak przeczytalam Twoja wypodziedz to musze stwierdzic ze w duzy stopniu mamy podobny charakter.. heh ciezko byc zodiakalna panna... :) co do ciuchów to mam tak samo!! heheh pozdrawiam cie bardzo serdecznie 🌼

ja jestem ogromną bałaganiarą, ale jednocześnie jestem przewrażlwiona na punkcie higieny ciała...

ja miałam w zeszłym roku w urodziny poprawkę z gramatyki opisowej... :-D (zdałam na 5)

w takim razie życzę powodzenia!!! mnie sesja poprawkowa niestety też nie ominie... (znowu to lenistwo...) :-D