Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechwszystkość

PANNY kafeterii łączmy się!!

Polecane posty

Gość upałaupał

Gość zodiakalna panna
no i co się stało z tym topikiem ? czyżby zabrakło zodiakalnych panien na kafeterii?

Niedawno powstał jakis nowy, ale tez gdzieś go wcieło. A Panny takie dumienne i zdyscyplinowane podobno - powinny dbac o jego ciągłość :) Moje urodzinki powoli sie zblizają (he, no jeszcze ponad miesiąc), ale wcale się nie cieszę. Tzn. cieszę się na prezenty :D, ale tak poza tym... czuje się staro...

A dlaczego PANNY mają \"nie żyć\"? Dużo nas i mogło by być ciekawie, gdyby pisać na temat. Panna - jako znak zodiaku PANNA - jako stan cywilny Proponuję podnieść topik w formie wyszukanej lultury i inteligentnej dyskusji. Wszak Panny to pedantki - w każdym razie mnie się zodiak \"zgadza\" idealnie: pracowita obowiązkowa pedantka, raczej nietowarzyska, oschła (ale tylko dla nieznajomych) i bardzo ciepła dla kochanych. Wierna w przyjaźni i miłości, jeżeli ktoś na nią zasłuży

Gość pentela
looo dawno juz nikt tu nie pisal:P wiec moja kolej;) jako ze jestem panna to pochwale sie ze mam dzis urodzinki;) pozdrawiam panieniki

Gość crazy.wife
co tam panienki??? coraz mniej urodzonych we wrześniu???

he, no ja sie przylacze, 20.09, z opisów zodiakalnych niewiele do mnie pasuje, nie jestem pedantyczna, wrecz na odwrót:) poza tym ozeibla tez nie jestem, tez odworotnie. Za to lubie miec wszystko poukladane \"w głowie\":) a w ogole Panienki maja w sobie to cos, czyz nie?:)

crazy wife, rzeczywiscie- fochmistrzyni to tez pasuje do mnie jak ulał. A z tym narcyzmem- tez jest cos na rzeczy- w koncu w filozofii chinskiej wrzesien to miesiac koguta:) stad panienki to takie małe koguciki:)

też jestem panienką ;-) a co do opisu znaku, to sprawdza się w jakichś 70% a co do związków, to mój z Bykiem okazał się klęską... chociaż podobno to jeden z lepszych znaków dla Panny...

Gość ponawiacz - wrocilam z wakacji

Gość simona b
panny ?:classic_cool:

Gość panieneczka ka
helo jak sie maja panny?powiedzcie czy ten znak zodiaku jest trudny?ja tak uwazam bo sama jestem panna;)

panna jest przede wszystkim dokladna i pedantyczna:) Innym moze to powaznie utrudniac zycie;)