Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechwszystkość

PANNY kafeterii łączmy się!!

Polecane posty

Panna 23.08 - 22.09 26-06-2005 Panny spędzą ten dzień w gronie bliskich im osób. Czeka Was przełom w sprawach sercowych. Partner przekona Was swoim postępowaniem, że wciąż darzy Was głębokim uczuciem. 🌼 to sie akurta sprawdzi u mnie bo imieniy mamusi mam :P ehhh trzeba siedziec i sie usmiechac.. :) a to na jutro :)❤️ Panna 23.08 - 22.09 27-06-2005 Panny zbliżą się do kogoś, kogo do tej pory traktowały nieufnie. W pracy panować będzie miła atmosfera, a sprawy zawodowe będą się toczyć w oczekiwanym przez Was kierunku. pozdrawiam i zapraszam do wpisywania 🖐️

krapula---> jednak chyba wsztstkie panny maja duzo cech wspolnych... ;) Z paroma wyjatkami, bo: - juz nie lubie krytykowac (udalo sie wyeliminowac ta wade :) ) - nie kupuje czegos, czego pozniej nie zaloze - z oszczednosci - czesto kupuje tandety jesli chodzi o ubranie ;) - nie mam problemow z okazywaniem uczuc najblizszym (mama, tata, brat, psy) Ale pozostale cechy to wypisz wymaluj - cala JA :) Pozdrawiam!! :)

Gość ostro
PANNA Karta Tarota: ŚMIERĆ Karta zapowiada zakończenie jakiegoś etapu w Twoim życiu i rozpoczęcie nowego. Karta związana jest z transformacją – stare przemija bezpowrotnie, a na jego miejsce rodzi się cos zupełnie nowego.

ostro---> komu postawiles temu tarota? ;) zmian nie lubie!! Chyba, ze chodzi doslownie o te ostateczna - wtedy nie mialabym nic przeciwko ;)

Gość ostro
zmiana ostateczna duza, tarot postawiany Pannom... :)

heheeh znalazam w necie \"horoskop pesymistyczny\" :D Panna Nie podejmuj żadnej decyzji. Szczególnie dotyczy to włosów i kupna rajstop (mężczyźni niech nie kupują niczego). Jeżeli nie wiesz jak się ubrać weź zwolnienie i nie wychodź. Nie otwieraj listonoszowi – przyniesie upomnienie o niezapłaconym rachunku. Przyja-zny znak – znak zodiaku. hihihihi smieszne prawda?? a ostro mam nadzieje ze te zmiany nie beda BARDZO znaczace w zyciu... tez nie lubie zmian... :/

ostro---> ale chyba wszystkie panny naraz nie padna ytrupem, co??? Jak cos to ja sie zglaszam na ochotnika ;) Ale tylko taka \"zmiana osateczna\" wchodzi w gre. Na inne nie mam ochoty... crazy---> dobre ;) A ja wlasnie oczekuje listonosza ;) ALe z towarkiem, hehehe... Mam nadzieje, ze to nie bedzie zadny rachunek :) I rajstop nie kupuje :) Nie znosze rajstop - mam alergie na nie... I tez sie nigdzie dzisiaj nie wybieram :) Wiec moze jakos przezyje ta niedziele ;)

Gość ostro
poczekajcie niewierne tarot nie klamie!! :D

Gość ostro
bojcie sie!! PANA 23.08 - 22.09 Przez całe życie towarzyszy im stres wynikający z seksualnego nie wyżycia. Sprawa jest beznadziejna, bo Panny zarówno rodzaju męskiego jak i żeńskiego jako partner erotyczny wykazują wdzięk słonia i pomysłowość królika. Dzieci ze związku Panny z jakimkolwiek innym znakiem kończą na ogół w klinice nerwic. Umysłowo Panna pozostaje 100% dziewicą.

Obie płci charakteryzują się daleko posuniętym zmysłem praktycznym, dokładnością i zdecydowanie przesadną skromnością. Ta ostatnia cecha daje znać o sobie zwłaszcza w życiu erotycznym. Osoby urodzone pod tym znakiem nie cenią flirtu, umizgów partnera i pieszczot, ich temperament płciowy jest powolny i ukryty. Rozbudzanie kobiety jest trudne i trwa długo. Partner wiele się musi natrudzić, zanim przełamie seksualną pruderię partnerki, która łatwo tłumaczy przed sobą erotyczną wstrzemięźliwość. Przygotowanie do względnie normalnego i pozbawionego erotycznych zachowań życia seksualnego powinno najpierw objąć sferę psychiki partnerki. Mężczyzna mający za partnerkę osobę spod znaku Panny musi najpierw trafić do jej intelektu i przekonać ją o nonsensach zbytniej seksualnej wstrzemięźliwości. Następnie zaś w sposób wyjątkowo roztropny, ale z pewną dozą natarczywości, prowadzić grę miłosną. Mężczyźni spod tego znaku są również wstrzemięźliwi seksualnie. Co więcej, uzasadniają swą powściągliwość fałszywie pojętymi względami zdrowotnymi. Aby rozbudzić ich namiętność, należy najpierw wyleczyć ich z chronicznej hipochondrii. Kiedy to się uda, partnerce łatwiej jest ukazać mężczyźnie uroki wysublimowanego, ale nigdy w tym przypadku brutalnego seksu. Dla mężczyzn najlepszymi znakami kobiet są Koziorożec, Byk i Lew, dla kobiet zaś Koziorożec, Lew i Waga. W żadnym razie obie płci nie powinny się wiązać ze swoimi znakami! Ponadto kobieta winna raczej unikać Strzelca, a mężczyźni Wagi. 🌼 oj ostro ostro jakos pogromu nie czuje ;) 🖐️

oj \"ostro\" to chyba kiepsko sie znasz na tarocie bo Śmierć jest raczej pozytywną karta :P co innego Wierza ..

crazy---> ;) ostro---> akurat ja sie wlasnej smierci nie boje... wiec nie do mnie te slowa ;) Mam inne leki ;) Ale dobry ten Twoj choroskop tez. Moj tato jest Panna... a ja jestem strasznie znerwicowana... ale w klinice jeszcze nie bylam :) JAkos daje rade... I chyba rzeczywiscie z tym sloniem i krolikiem trafiles... No i z tym ostatnim :)

Gość ostro
niegdzie nie napisalam ze jest to negatywna zla zmiana. napisalm tylko ze sie szykuje duza zmian. prosze o uwazniejsze czytanie moich wypowiedzi. a to bylo tylko poto gdzyz zarowno krwawa jak i crazy nie lubia zmian (a moze sie ich boja:P )

crazy---> tym tekstem mnie troche pocieszylas!!! Ale co do \"pasowania\" to slyszalam cos wrecz odwrotnego, ze najlepiej jak sie wlasnie Panny sparuja!! Albo Panna i Skorpion - wszedzie tak czytalam... Troche mnie to zdziwilo... Ale pewnie co horposkop to inne pary ;)

no fakt musze przyznac ze ja sie zmian boje nielubie zbytnio nowych sytuacji choc szybko umiem sie przystosowac, ale nie lubie nawet na krotko tracic gruntu pod nogami a tym wlasnie sa dla mnie jakiekolwiek zmiany🌼

a Teraz horoskop na caly tydzien 🌼 Panna ❤️ 23.08 - 22.09 28-06-2005 Panny w najbliższym czasie częściej kierować się będą uczuciami niż chłodną kalkulacją. Aura zapewni Wam dobre samopoczucie, optymistyczne podejście do życia oraz dobre stosunki z innymi. 29-06-2005 Panny czeka ożywienie w sprawach uczuciowych. Teraz kierować będziecie się sercem i okazywać swoje emocje. W Waszym związku dzięki temu nastąpi poprawa. 30-06-2005 Panny nie będą miały zbyt wygurowanych ambicji, więcej będziecie myśleć o przyjemnościach niż o obowiązkach. Mimo, że w wielu sytuacjach będziecie niezbędni, to nie będziecie musieli się przepracowywać. 01-07-2005 Panny mogą się spodziewać wpływu zaległych pieniędzy lub dobrych możliwości finansowych. Bardzo korzystnie ułoży się wszelka współpraca, możecie spodziewać się bardzo ciekawej propozycji 02-07-2005 Panny czeka dziś wiele przyjemności. Dobry czas dla artystów i osób związanych z takimi zawodami. Możecie tworzyć z potrzeby serca, dla własnych potrzeb i na własny użytek. 03-07-2005 Panny mogą ten dzień spędzić aktywnie wybierając się w podróż, na wycieczkę, zwiedzając okolicę... Jeśli planujecie randkę to będzie ona bardzo udana i zechcecie ją szybko powtórzyć. 🖐️

hej dziwczyny! Tez jestem Panna urodzona 10. wrzesnia jeszcze nie czyytalam nic o charakterze panien raz tylko czytalam w jednej gazecie ale bardzo nie pamietam co tam pisalo wiem tylko ze pasuja do nas LWY, BLIZNIETA, WAGI i SKORPIONY ja jestem bardzo niesmiala, czasami marudna ale krytykowac to nie potrafie. Nie moge powiedziec mojemu skarbkowi co mnie drazni, dusze to w sobie ale pracuje nad tym-On mi w tym pomaga°!!! pozdrawiam

Gość ja tez panna
:D panny kafeterii Łączmy sie:)

Gość rachelka
Krapula!! nie dość że charaktery podobne, dzień i miesiąc też się zgadzają to coś mi się jeszcze wydaje, że Ty polonistyke studiujesz..zgadza się? ja ją skończyłam.. zodiakalne pannisko jestem a cywilnie to raczej z odzysku..może być?

blisko , ale nie do końca :-) studiuję filologię romańską a cywilnie to narzeczona, a za ok rok mężatka :-D

Witajcie, witajcie :) Widze, ze sercowy tydzien sie zapowiada, zgodnie z horoskopem crazy ;) Edka-smerfetka---> tutaj wiele jest chetnych coby sie z Toba zamienic. pierwsza panna co nie lubi krytykowac. Mi sie udalo pozbyc tej wady. Ale byla dosc uciazliwa ;)_ Moj tato tez z 10.09 :) Ale z krytyka nie ma problemow ;) (tzn. krytykuje wszystko co mozna ;) )

heh ja chyba tez od dzis wakacje bo jeszcze tylko w pt dowiem sie ze nie zaliczyalm fizyki i juz :) ale kazdy porzadny student powinien zostawic cos na wrzesien:) w koncu wiele z nas Panien ma wtedy urodziny... a apropo fizyke bede miec 10 wrzesnia:)

crazy---> racja - co to za student co niedy nie mial powtorki ;) Ale z ta fiza to przeciez jeszcze nic pewnego!! NIe zapeszaj!! Dla mnie wrzesien byla zawsze laskawy :)