Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechwszystkość

PANNY kafeterii łączmy się!!

Polecane posty

Gość upaupaupaupaupaupa

Gość 28.08D
a ja jestem z 28.sierpnia i odn nauczyciela, któremu wiecznie docinam, dowiedziałam się, że jestem najupierdliwsza na świecie:D:D hehe miło wiedzieć, że ktoś lubi nasz znak zodiaku;) ja jestem: -obowiązkowa -złośliwa -kochająca lecz nie kochana;):P -dokładna -w ogoólne fajna ze mnie kobitka:P:P

crazy---> i jak??!! Dalas rade?? 28.08D ---> jak to nie kochana??!! Mnie kocha duzo istot na tym swiecie: mama, tata, brat, 3 psy :) I jeszcze pare istot nie z tego swiata ;) Ale upierdliwe to akurat sa wszystkie panny, hehehe ;) I zlosliwa... Tez bywam :( Pozdrawiam!!

witam wszystkie panny - ja wodniczka jestem ale tak do was zajrzalam bo mam sentyment do panien - wszyscy moi faceci byli spod panny. :)

Gość Ja i wodnik-szuwarek
Obciagniemy każdemu z połykiem :classic_cool:

wodnik-szuwarek---> hehehe... jesli wszyscy Oni byli typowymi, horoskopowymi pannami, to nie zazdroszcze ;) Zartuje :) POzdrawiam!! crazy---> co Ty?! Serio?? :( Ale jak to mowia, prawdziwy student zawsze ma cos w plecy... ;)

Gość Ja właśnie
skończyłam studia i nigdy nic nie miałam w plecy. Też jestem panną. Nigdy bym nie pozwoliła na to, by coś mi nie poszło. I to zawsze mnie denerwowało, że taka jestem, ale dzięki temu nigdy nie miałam nic w plecy. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

No to godne podziwu :) Ja jestem straszna leserka...Ale ubie sie \"wyrabiac\"... ale mialam jeden egzamin w plecy :) Przezylam jakos ta jedna powtorke w ciagu studiow ;) I \"wyszlam na ludzi\" :)

do \"ja wlasnie\" ja jestem strszny len nie chialo sie mi uczyc to prawidlowo ze obalam mowi sie trudno i zyje dalej nie bede z tego powodu plkakac... miamam juz wczesnij kikla 2gich terminow i wyszlam obronna reka i zyje... :)

Gość olol
ja jestem panna :)eloUU jestem leniwa , balaganiara, imprezowiczka , pozytywnie nastawiona , wyluzowana , usmiechnieta 24 h ...WYBREDNA , tajemnicza ....oschla no mozliwe :) , krytyczna do siebie i innych , otwarta , niesmiala czasami :) , lubie jak wszystko idzie po mojej mysli !! jak cos chce to musze to miec:| , flirciara to chyba slaba bo przez niesmialosc czasem sie pesze:) no i w ogole panny sa naprawde wartosaciowe dziewczyny:) ...z zasadami to napewno pozdro

Gość olol
a no witam witam :) zapomnilam jeszcze dodac ze jestem punktualna i nienawidze spozniania ... niecierpliwa tez :)

Oj tak :) Punktualna tez :) I szczerze mowiac nie wiem po kim to odziedziczylam ;) Moja glowna cecha - powiedzialabym ;)

pozdrawiam wszystkie panienki !! jestem dzisiaj bardzo bardzo szczęsliwa bo się zaręczyłam :-) (juz tak na serio przed rodzicami!!)

Krapyla GRATULACJE!!! jak ja Ci zazdroszcze:)) hehe a moje KOchnaie wczoraj smialo sie ze mnie ze wybiera dla MNIE PIERSCIONEK ZARECZYNOWY HIHIHI:) informuj na biezaco jak ida przygotowanie i kiedy bedzie ten Wielki dzien :) ❤️ 24 sierpnia - 23 września żywioł: ziemia planeta: Merkury jakość: zmienna dzień tygodnia: środa kamień: jaspis metal: magnez kierunek: północno-zachodni kolor: szary, naturalne horoskop na dzis 🌼 Panny powinny być dziś ostrożne i czujne. Nie pozwólcie się prześcignąć mniej utalentowanym od Was i ufajcie intuicji. W domu starajcie się nie dyrygować bliskimi, bo możliwa jest mała awantura. w skorocie horoskop miesieczny :) Gwiezdna aura uczyni cię odważnym i samodzielnym. Nie pozwolisz, aby ktokolwiek wtrącał się w twoje sprawy i sam zdecydujesz gdzie i z kim chcesz odpoczywać.

Horoskop miłosny na wakcje 2005 r. W te wakacje uwierz w swoje zalety, a szybko zdobędziesz nowych adoratorów. Wenus i Słońce znajdą się w twoim znaku zodiaku i zapewnią ci powodzenie w miłości. Postaraj się wyglądać pięknie, daruj ukochanej osobie stare przewinienia i po prostu ciesz się sympatycznym czasem. W lipcu uda ci się wyruszyć w podróż, o jakiej marzyłeś przez całe życie. Sierpień to dobry czas na korzystną zmianę pracy czy decyzję o rozpoczęciu wymarzonych studiów. W czerwcu czas sprzyja romantycznym wyjazdom. Baw się i ciesz życiem, ale nie obiecuj od razu zbyt wiele nowym adoratorom czy wielbicielkom i nie bierz sobie do serca wszystkich pospiesznych zapewnień. Z decyzjami, które mogłyby zmienić całe twoje życie, bądź jeszcze ostrożny! W lipcu poczujesz się atrakcyjny, wesoły i chętnie poflirtujesz z kimś miłym i przystojnym. Towarzyskie spotkania upłyną we wspaniałej atmosferze. Może odkryjesz nowe hobby, albo spodoba ci się nowy sport. Jeśli masz stałego partnera, to będzie on bardzo zazdrosny! W sierpniu szczęście nadal ci sprzyja. Wenus pozwoli ci zdobyć tyle miłości, ile w głębi serca pragniesz. Wolne Panny mają teraz bardzo dużą szansę na spotkanie interesującej osoby płci przeciwnej. Wyjazd na ze znajomymi pozwoli ci przyjrzeć się z bezpiecznej odległości tym osobom, które mało znasz, a które bardzo ci się podobają. Możesz nawet zauroczyć kogoś nieśmiałego, ale majętnego. Sprzyjające ci tego lata znaki zodiaku, którymi włada żywioł ognia. Z Baranem zdobędziesz górskie szczyty i wygrasz w plażowym turnieju siatkówki. Im więcej postawicie przed sobą ciekawych zadań, tym gorętszy będzie wasz wakacyjny romans. Lew wymagać będzie w tym roku więcej troski i czułości. Jeśli szukasz osoby, która szybko doceni twoje wiadomości z dziedziny medycyny i dietetyki, to właśnie Lew bliski będzie ideału. Strzelec zaimponuje ci niezwykłymi pomysłami i odważnym podejściem do wszystkich wakacyjnych problemów. Baw się, tańcz i romantycznie wzdychaj, ale sam nie obiecuj zbyt wiele. Wraz z końcem wakacji jego szalone pomysły mogą przestać ci imponować. ❤️

prezetny odpowiednie dla osob spod znaku panny:) : Typowe Panny cenią rzeczy proste, porząden i praktyczne. Dzieci ucieszą zestawy typu \"mały majsterkowicz\", z upodobaniem rozkładać będą zabawki na części. Niektóre z upobaniem rozbierają zegarki i elektronikę. Ucieszą je: - układanki, - zagadki, - książki o kosmosie i tajemnicach przyrody. Dorosłe Panny cenią jakość przedmiotów, ich gwarancję i solidność. Lubią rzeczy trwałe i proste, bez przesadnych ozdób. Nie patrzą na cenę. Odpowiednie są: - prenumeraty czasopism czy klubów książki, - eleganckie dodatki, - naczynia, - portfele, - pudełka na okulary czy biżuterię, - książki, - artykuły piśmiennicze oraz papeterie. Panny lubią czytać publikacje dotyczące zdrowia, higieny, odżywiania. Osoby starsze z zadowoleniem przyjmą odżywki, modne preperaty witaminowe, naturalne kosmetyki, wełniane kocyki i zdrowotne poduszki. Ziolowe herbaty w pięknych puszkach i egzotyczne przyprawy ucieszą Panny. Kolory t brązy i zielenie, opakowanie nie musi być przesadnie ozdobne.

dzien dobry Krwawa Orlico :) jakosc zmienna oznacza w moim mniemaniu :) ze jestesmy zmienne nastrojowo troszke humorzaste.. sadze ze odnosi sie to do charakteru. i z tym bym sie zgodzila :)

Wakacji nie mam bo pracuję, jestem typowa Panna ale tylko czasami i wredna ze mnie cholera.

manijana ---> jak z nas wszystkich ;) crazy---> bo mi sie to spodobalo \"jakosc: zmienna\" ;) Raczej humorzasta ostatnio nie jestem ;) Ale czasem miewam zmienne humory :)

witam wszytskie panny.. masakra jestesm taka spiaca 😴 jak nigdy chyba mam problemy z cukrem... heh albo to cisnienie szaleje.. Pozwól sobie dzisiaj na odrobinę samotności. Za dużo ostatnio rwetesu i zamieszania, a Ty masz juz tego dosyć. Musisz się wyciszyć i zebrać myśli, tylko pozycja eremity może to umożliwić. 07.07 - karta: Dobrobyt Masz okazję na pomnożenie swojego majątku, może zagraj w jakąś loterię albo ulokuj rozsądnie swoje oszczędności. Cokolwiek zrobisz, zyskasz dodatkowe fundusze. 08.07 - karta: Nawrócenie Potrzebna Ci jest odmiana w związku, nie musi to być od razu rozstanie, ale uważaj, by nie przedobrzyć, druga strona może poczuć się bardzo niepewnie. 09.07 - karta: Rozwój Warto pomyśleć o swoim dalszym rozwoju. Stoisz ostatnio w miejscu, przez co masz poczucie pułapki życiowej. Miej świadomość, że wiele zależy od Ciebie. 10.07 - karta: Radość Wstałeś dzisiaj zdecydowanie prawą nogą i nawet podejrzliwie spoglądający ludzie nie są w stanie wytrącić Cię z dobrego nastroju. Tak minie cały dzień. horoskop na calyu tydzien... moze uda sie mi zregenerwoac sily... milego dnia dla wszystkich 🖐️

... i jeszcze trosze z tarota.... 06.07 - karta: Głupiec Zastanów się, dlaczego tak często stajesz w życiu na linii startowej. Odwołaj się do swojej przeszłości, do wydarzeń z dzieciństwa. Wynosimy z domu wzorce, ale nie wszyscy potrafimy z nich korzystać. Jeśli boisz się zadecydować o radykalnej zmianie, oznacza to, że jeszcze nie nastał Twój czas. 07.07 - karta: V Pucharów Nie oczekuj cudów, jeśli Twoje sprawy osobiste od pewnego czasu rozgrywają się w gronie nie dwóch, a trzech osób. To był Twój świadomy wybór, więc teraz nie należy naciskać, bo jedyne, co uzyskasz, to rychłe rozstanie. A może lepiej jest faktycznie jednoznacznie zamknąć ten okres? 08.07 - karta: Sprawiedliwość Odezwie się w Tobie nieposkromiona, wręcz chorobliwa ambicja. Nie powinnaś jednak tak bezwzględnie dążyć do celu. To najprostszy sposób, aby zrazić do siebie nie tylko oponentów, ale i tych, na których Ci zależy. Należy stawiać wysoko poprzeczkę, ale nie może to być celem samym w sobie. 09.07 - karta: V Monet Miłość to najważniejszy temat na najbliższe dni. Spotkanie z pewną osobą podziała na Ciebie w taki sposób, że nie będziesz w stanie uwierzyć, że możesz tak emocjonalnie reagować. Uważaj jednak, aby ten romans nie doprowadził Cię do sytuacji nie tylko trudnych, ale nawet kompromitujących. Romans z żonatym nie rokuje dobrze. 10.07 - karta: VIII Buław Przepełniać Cię będzie energia, a wszystkie obowiązki, na jakie napotkasz, nie sprawią Ci dzisiaj większych kłopotów. Szybko pozbędziesz się wszelkich zaległości. Ewentualne podróże, zwłaszcza służbowe, gwarantują pomyślność i finansowe korzyści. tak wogole jak spedzacie wakacje?? macie moze jakies ciekawe propozycje co mozna by zrobic?? ja narazie nadrabiam zaleglosci w lekturach.. heh nie mialam czasu na czytanie.. ale juz niedlugo zbliza sie (nie wiem czy upragniony) wyjazd i moze troszke odzyje...🌼