Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechwszystkość

PANNY kafeterii łączmy się!!

Polecane posty

13.07 - karta: Cuda Niemożliwe zadania staną się dzisiaj realne do wykonania, a Ty będziesz tak roztaczał swój urok, że nawet najbardziej nieprzejednani wrogowie zaczną z Tobą prowadzić dialog. 14.07 - karta: Miłosierdzie Jeśli popełniliście jakies błędy w ostatnim czasie, dzisiaj istenieje możliwość ich naprawienia. Warto też wyrzucić z serca dawne urazy, poczujciecie z tego powodu wyraźną ulgę. 15.07 - karta: Sprawiedliwość Dzisiaj możecie zapłacić mandat. Nie przekraczajcie szybkości i nie parkujcie w niedozwolonych miejscach. Kara może być bardziej dotkliwa niż sie tego spodziewacie. 16.07 - karta: Spokój Odpoczynek, relaks, rower, las, woda. To dzisiaj będzie Was bardziej absorbowało niż cztery ściany własnego domu. Nie ma nic lepszego niż wypoczynek z dala od zgiełku miasta. 17.07 - karta: Dobra rada Ktoś może dzisiaj zwrócić się do Was o pożyczkę lub podżyrowanie kredytu. Uważajcie na takie pomysły. Wasz status materialny nie jest chyba za mocny, by aż tak ryzykować ? i milego dnia zycze 🖐️

crazy----> witaj :) srednie widoki na te nadchodzace dni... Mam nadzieje, ze nie trafi mi sie pierwszy w zyciu mandat ;) Uciekam do domku!! Pozdrawiam!!

heheh mi mandaty nie groza... no chyba ... bo nieznosze prowadzic auta!! to jest dla mnie kompletna zmora i powiem szczerze nie nadaje sie do tego i to mnie meczy... kobieta to nie jest dobry pomysl na kierowce.. choc oczywiscie sa wyjatki:) ja rowniez pozdrawiam goraco:)

Ja tez tak mowilam. I wcale nie twierdze, ze jestem wspanialym kierowca... Ale jak juz zrobilam to prawko... to moge jezdzic. Nawet lubie... Ale najbardziej w trasie :) Jedno mnie tylko martwi... Ja w samochodzie zawdze strasznie dzieciolowalam. I twierdzilam, ze nie moge byc kierowca, bo zasne na kierownicy - ale mnie pocieszali, ze jak sie prowadzi nbryczke to sie spac nie chce. A FIGA!! Zarabiascie sie kima za kierownica, jak sloneczko przygrzeje, heh... A zwlaszcza jak skoro swit sie wstaje... I co... A ja kawy nie pijam... A zimny prysznic na dlugo nie pomoze... (jak w trase jade...) :(

Gość wszystkie panny
wyszły za mąż... :-D

Gość aaannia
w sobotę mam urodzinki!pozdrowienia dla wszystkich panienek!!

Gość bea67
Ja urodzinki będe miała 1.09 (nawet nie chce myśleć,które to już?)

jak Was czytam, to jakbym siebie czytała ;) echh, Panny, rezolutne kreatury ;) jest ktoś z 6.09 jak ja? :)

Gość Bebi
I ja dołączam do KLUBU ZODIAKALNYCH PANIEN - 25.08 - to dla mnie ważny dzień - bo dzisiaj są moje urodziny. Pozdrawiam wszystkie PANNY !

Witam horoskopowe koleżanki. Za dwa dni będę świętowała:) Ktoś jeszcze w sobotę?

Gość aaannia
to już dziś.... życzonka dla wszystkich panienek z 27 sierpnia i nie tylko!!

Witam wszystkie panienki :-) Właśnie wróciłam z wakacji!!! A urodzinki mam niestety dopiero 20.09 :-(

Gość Groszek77
Witajcie zodiakalne panienki.Ja mam dziś urodzinki/31.08./.

cześć \"panienki\".. dopiero dziś trafiłam na ten topik... bardzo tu miło:) jestem wrześniową panna rocznik 77\'... i przejawiam prawie wszystkie objawy ogólnie przyjęte jako cechy \"panien\"... i wogóle lubie siebie :D:D:D póżniej moze dopisze coś wiecej bo teraz nie mam zbyt dużo czasu... pozdrowienia dla założycielki topiku ... crazy_wife (bede świętować 3 dni przed Tobą:) :):) Krwawa_Orlica.... spóźnione życzenia urodzinowe:) 🌻 i jak najbardziej aktualne życzenia dla Groszka77 🌻.. Wszystkiego naj dziewczyny 😍 pozdrawiam i zmykam

ps. ninna ja jestem z 6.09 :D:D:D .. ale fajnie jest spotkać kogoś urodzonego tego samego dnia :) no ale teraz naprawde zmykam :) pa

panna marianna---> dzieki!! :) Wiedze, ze duzo nas z rocznika 77 :D Ja zdecydowanie odbiegam od jednej zodiakalnej cechy panien - mianowicie jesli chodzi o pedantycznosc ;) Jestem drugi biegun ;) crazy---> Dawno Cie nie bylo :( Urlop? :D

Gość 11 09.....
czy jest ktos z 11 wrzesnia? Jestem nietypowa panną.Nic sie nie zgadza w moim horoskopie.:(

Witam-zgłasza się panna z 8 września :) również stan cywilny panieński.Pozdrawiam wszystkie pannice :) Z cech nam przypisywanych moje złe to (niestety)-pedanteria i brak wiary w siebie.Cóż nikt nie jest idealny :D

11.09 ---> TO tylko sie cieszyc, ze nic sie nie zgadza. Bo panny nie maja specjalnie dobrej zodiakalnej charakterystyki ;) Madzia---> BYle by bez przesady. Bo pedanteria moze zniszczyc radosc zycia. Mowi Ci to najwieksza balaganiara siwta (chyba ;) ) Niestety - brak wiary w siebie tez nie jest dobra cecha :( Ale to chyba nie jest typowa dla panien cecha...?

Gość christina
Hej dziewczyny , jestem typową zodiakalną panną, wypisz wymaluj:)...no może oprócz pedanterii bo jestem straszna bałaganiara.Urodzinki mam 8.09

Krwawa orlica-czytałam że nieśmiałość i brak wiary w siebie to jedna z cech panien,ale nie we wszystko trzeba wierzyć :) pedanteria występuje u mnie w umiarkowanym stopniu i mam nadzieję że się nie rozwinie :D Christina-masz urodzinki tego samego dnia co ja :)

Gość christina
To mój ulubiony horoskop To cała Ja;) Panna - horoskop erotyczny Kokieteria Panny stawia ją na czele frywolnego Zodiaku. Emanacja niewinnym erotyzmem jest na tyle silna, że naiwni amatorzy zacierają ręce przed konsumpcją, do której nigdy nie dojdzie. Znając swój powab i posiadając nad wskroś praktyczny umysł, Panna umie przetrwać w dzisiejszych czasach z wdziękiem i tabunem platonicznych wielbicieli. Perfekcja, pedanteria i krytyka Panny pozwala jej na dosyć długie pozostawanie w stanie wolnym. W większości z własnego wyboru, bowiem nie ma zbyt wielu kandydatów przechodzących testy jakości ze znakiem Q. A testom takim partner Panny poddawany jest codziennie. Każdy kto, jest w stanie wytrzymać zrzędliwe uwagi i uszczypliwe komentarze cedzone przez Pannę na forum publicznym, zostanie sowicie wynagrodzony. Pod pokładami pozornej nieśmiałości drzemie wulkan namiętności. Panny są po prostu seksualnymi entuzjastkami. Inteligentne i dowcipne, spędzają czas na szukaniu ideału w sposób odważny i częstokroć kontrowersyjny, nie bacząc na reakcje otoczenia. Jeśli nadal chcesz zdobyć serce Panny, oznacza to, że masz o sobie dobre zdanie i jesteś gotów na krytykę, nawet tę najbardziej intymną. Musisz zaprezentować się jako osoba schludna, punktualna, potrafiąca sobie świetnie radzić z problemami dnia codziennego, skrupulatna itd. Ale gdzie tutaj łóżko i seks? W trakcie dowcipnej konwersacji na banalne tematy nagle orientujesz się, że już się zaczęło i to jak! Jako znak żywiołu Ziemi Panna lubi mocną bezpruderyjną zabawę i solidną rękę. Miłość z Panną jest tak niezwykła i namiętna, że ostudzić ją może tylko uwaga o praniu wypowiedziana przez nią w chwilę po kosmicznym orgazmie. Sama potrafi zadbać o swoje bezpieczeństwo i - co chyba dla niej ważniejsze - higienę (zajrzyj do kieszeni lub torebki Panny, a zobaczysz prezerwatywy Classic). W klasycznej astrologii uważa się, że Panny są znakami monogamicznymi. Cały czas nie mogę dociec dlaczego.