Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darian Kasowski

Na co lecą dziewczyny?

Polecane posty

Gość Darian Kasowski

Gość dwqtrbh
Na skóre, fure i komóre buhaha

Gość jak wyżej niestety
ja bez samochodu nawet nie podchodze bo i po co

Gość Darian Kasowski
To ja mam przechlapane, chyba nigdy nie będę miał auta ,tzn. boję się jeździć samochodem choć mam prawko, auta moge sie dorobić

Gość nieważne czy panna
leci na fure czy nie zawsze lepiej podjechać czymś konkretnym niż tramwajem:P:o

Gość hmmmmmmmm
Kobitkom podobają się przeważnie faceci przystojni,gustownie ubrani,elokwentni ,szarmandzcy,mający poczucie humoru,budzący zaufanie,będący w stanie utrzymać kobietę i ewentualne potomstwo,mający wady ,które kobieta jest w stanie zaakceptowąc i będący tolerancyjni na wady swej kobiety , mający fantazję i nutkę a najlepiej mnóstwo nutek romantyzmu- więcej nie wymieniam ,bo wpadniecie w kompleksy:) PS=>JA TAKIEGO FACETA ZNALAZŁAM I JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWA:)

Gość ja uwilebiam
ciemne oczy i wrazliwosc

Gość na mnie leca do cholery
!!! ja sama jestem kobieta i wkur.... mnie to na maxa!!!

Gość miss Trish...
a ja lece na piękne brązowe oczy, ciepły uśmiech,romantyzm, są faceci co potrafią zdobyć kobieteę, uczynić ze poczuje sie królową... nie lece na dupy wołowe, choćby miały wypchane do granic możliwości kasą kieszenie,

Gość raczej zadkozdazają się
dupy wołowe z kasa...

Gość ta_jedyna
wiekszosc lasek faktycznie leci na kase i samochod ale to juz nie dziewczyn wina ze faceci leca na takie laski

Gość ___________---_
"mały dyktatorek" to penis?

mnque - napisał/a że na pewno nie na palanta ktory traktuje je jak przedmioty, niestety wiele na nich leci, ale te dziewczyny są ........niezbyt inteligentne, czy tak

Gość wellla
beka , na pewno nie na takich co na forach spędzaja cały wolny czas, oczywiscie że na kolesi którzy daja sie bajerowac, kazdy musi mnie zabrac na kolacje i na zqakupy i nawet nie wiedomo czy na dowidzenia buzi mu dam. zreszta wiekszośc facetow psa warta nie jest a co dopiero kobiet....

Gość Wysoki z dużym
ehhehehe a Ty co warta jestes, ale z tym przesiadywaniem cały dzień na forach masz rację, po co tu siedziec?

A tak w ogóle Darian Kasowski to Żabi kruk ;-) :-) i z ta kasą w znacznej części prawda, ale są tez inteligentne dziewczyny

Panie Darianie Kasowski vel Żabi Kruku , wygrałam teleturniej ,wiec główna nagroda moja :D I prosze nie zmieniać tematu w kierunku inteligencji ;)

Gość Kruszynkaaaaa
A ja chyba na nic nie lece- moze jakas dziwna jestem ? To, ze lubie ogolonych na lyso facetow nie oznacza, ze dlugowlosi nie maja u mnie szans. No dobra lece na inteligencje :)

Gość kiedyś
leciałam na inteligentnych facetów i przystojnych -w celu zapewnienia swojemu potomstwu odpowiedniego mat.genetycznego.Teraz dzieci już odchowane i samodzielne,więc mogę sobie pozwolić na przystojnego i średnio inteligentnego:)

Gość Ząbek c
a ja lece na fure... powaga.... jak facet nie ma auta to niech mi sie nawet na oczy nie pokazuje, kupa szmaciarza i tyle... i mowi do mnie mozemy isc na spacer?... na spacer to ja sobie sama moge pojsc, nie trzeba mi jakiegos fagasa :). Wszytskich facetow, ktorych mialam to ja sobie wybieralam i kazdy mial fure... teraz tez mam takiego :)

Gość aneczka1982*
dziewczynki takie jak ja lęcą na motylki w brzuchu jak dostają buzi- i to jest najważnierjsze nie żadne samochody bo jak się faceta za 5lat po slubie nie będzie kochać to co w samochodzie zamieszkają ze szczęscia???

Gość luna12
ja lubię wykształconych facetów

Ja przede wszystkim zwracam uwage na inteligencje , wyglad zewnetrzny, umiejetnosc radzenia sobie w roznych sytuacjach Nie musi miec samochodu Uwazam ze najwazniejsze jest dobre serce u chlopaka , a teraz bardzo ciezko takiego spotkac Co z tego ze facet jest ustawiony ma np. dom samochod na poczatku moze udawac milego ale pozniej moze okazac sie chamem i nie bedzie szanowal swojej kobiety, bo bedzie myslal ze wszystko mu wolno I TU SPRAWDZAJA SIE SLOWA \"Pieniadze szczescia nie daja\"