Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzieś po drodze

Gdzieś urwał sie kontakt z synem

Polecane posty

Gość gdzieś po drodze

Mój syn ma 14 lat .Od jakiegos czasu nie potrafie z nim nawiązac kontaktu.Widocznie problem zaczoł sie gdzies po drodze ,ale ja tego nie zauwazyłam.Zapracowana,zagoniona itd. teraz juz nie potrafie tego naprawić.Dziecko mnie wręcz nie znosi,pyskuje poprostu mówiąc potocznie olewa.Ojciec jest jedynym autorytetem w domu, mnie ma za nic.Może któras z was ma tez taki problem?

Gość gość
postaraj się z nim spędzać czas, jakieś wspólne atrakcje, wyjazd. Najpierw razem z tatą, później może uda się Wam nawet porozmawiać we dwoje. Powoli na nowo trzeba tę relację budować. Myśl o synu jako o fajnym ciekawym chłopcu, o dobrym i mądrym człowieku. I tak go traktuj. Zobaczysz wszystko się uda :) oczywiście nie od razu i nie bez przeszkód.

Gość gość
Dziecko ma teraz 25 lat, ale kobieta pewnie po 11 latach skorzysta z porady.

Gość gość
Dobry psycholog zacznie rozmawiac z Toba bo w tobie jest problem. Didatkowo Dziecko robi tylko to czego sie nauczyl od innych. Maz Cie z szacunkiem traktuje przy chlopcu?

Gość gość
Didatkowo Dziecko robi tylko to czego sie nauczyl od innych. x co za bzdura :o :o :o Gdyby tak było, ludzie nie mieliby ŻADNYCH problemów wychowawczych z dziećmi :o 🖐️

Gość gość
Ludzie ten post był w 2005 przestańcie już udzielać porad w koncu to 11 lat minęło

Gość gość
Ciekawe jak ta relacja się potoczyła.