Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate17

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość kate17

Ostatni okres skończył mi sie 16 kwietnia!od tamtej pory minelo sporo czasu. Natomiast 4 maja uprawialam ze swoim chlopakiem petting, do tej pory nie dostalam okresu, a powinnam dostac go juz 20 dni temu. Nic mnie nie boli dobrze sie czuje tylko boje sie z powodu opoznienia miesiaczki,codziennie mysle ze jestem w ciazy. Rok temu pamietam ze tez uprawialam z chlopakiem petting i okres spoznil mi sie caly miesiac czy to mozliwe, zeby teraz tez tak bylo?a moze jestem w ciazy? Nie mam zadnych objawow wskazujacych na ciaze... wiec co sie ze mna dzieje? prosze o szybka odpowiedz!

Gość Trudno powiedzieć
I nikt Ci nie powie przez internet. Jeśli sperma, albo członek miały kontakt z Twoimi genitaliami, to jest możliwe zapłodnienie. Jeśli uważaliście, to raczej nie masz się czym martwić. Najprościej będzie zrobić po prostu test. A najlepiej pójść do ginekologa.

Gość kate17
ani sperma ani czlonek nie mialy stycznosci z moimi genitaliami, nastapilo tylko potarcie czlonkiem o moj brzuch, ale nie w okolicach podbrzusza. wiec czym moze byc spowodowany brak miesiaczki?

Gość na przykład stresem
albo zaburzeniami hormonalnymi.

Gość zaburzeniami hormonalnymi
idz do gina. Tutaj nikt nie postawi diagnozy. mozesz miec torbiel, stan zapalny, i rozne inne okropne rzeczy. Tylko lekarz powie co Ci jest

Gość kate17
Czyli brak miesiaczki moze byc spowodowany tylko stresem przed ciaza?

Gość albo zaburzeniami
hormonalnymi. idz do gina bo mozesz miec cos powaznego.

Gość ajc ajc zanosi sie na deszcz
jak nic, przeciez to wyglada na ciaze oszczedzaj sie i mysl za dwoje, przy natepnych petingach troche uwazajcie bo w pierwszych tyg ciazy trzeba byc ostroznym

Gość Rocky*
nic sie nie martw ja mialam to samo dopiero po jakims czasie mi to minelo...bylam u ginekologa i dala mi jakies proszki i mowi ze to hormony.ale to moim zdaniem podswiadomy paniczny strach przed ciaza,no przynajmniej ja tak maialam...i wsumie to nadal mam