Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominisia1

POMOCY - CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

Witajcie!!!!!!!! Jestem caly czas z Wami , tylko teraz w ciagu tygodnia pracuje do 6 wieczorem, takze jak ja jestem na topiku aby poczytac co napisalyscie , to wy juz smacznie spicie......Dzis mamy swieto wiec jest wolne, ale jeszcze tylko pare godzineki jutro do pracy...... Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjatku i przesylam gorace buziaczki👄,do pozniej papa🖐️

Gość Obca_
Oli26 ja tez własnie pije piwko,.to nie jeste tak ze sex zawsze z myslą o dziecku,tylko czasem jesli wiem ze owulka sie zbliza,ale mysle ze dzis po tym piwku bedzie całkiem spontaniczny:P Kochane jestem z wami cały czas:*:*:*:*:*:*:*:*:

Pauly78------------wyslalam do Ciebie kilka fotek, napisz czy doszly= 👄 Prosze rowniez o Twoje zdjecia na adres: martah4@op.pl, dziekuje

Gość pauly78
myszka 24 dziekuje,zaraz wysylam zdjecia.. JESTES BARDZO LADNA DZIEWCZYNA....!!!!!!!

Gość pauly78
jest ktos tutaj??

Gość pauly78
jest ktos tutaj??

Gość pauly78
jest tu ktos??

Gość sylweczka78
Hej pauly78 Czy Ty z mężem robiłaś może badania nasienia? Ile kosztuje takie pudełko na nasienie?

Gość sylweczka78
Bo jak mój mąż ostatnio robił, to jakieś 2,5 zł, i nie wiem jak jest teraz Hej Myszko 24 Co dobrego u Ciebie?

Gość pauly78
robilismy...ale szczerze mowiac nie mam pojecia... takie badanie we Wloszech jest darmowe a chcecie robic te badanie?u niego bylo wszystko ok,tylko ph wysokie.... buziaki

Gość pauly78
myszka24 wyslalam Ci zdjecia...

Gość pauly78
no wlasnie co do wysokiego PH....wiecie cos o tym? mial 9!

Gość pauly78
widze,ze zostalam sama.... milych snow kochane

Gość sylweczka78
Nie pauly78, ja szukam informacji o ph nasienia, co może być przyczyną zasadowego ph u Twojego męża

Gość sylweczka78
pauly78 Znalazłam coś takiego i z tego wynika, że ph Twojego męża jest prawidłowe: Normospermia - to termin określający prawidłowe nasienie, w odniesieniu do objętości, pH, liczby, cech morfologicznych, ruchliwości plemników. Prawidłowe nasienie ma następujące cechy: * Objętość - 2 - 6 ml * Czas upłynnienia - 20 minut od momentu ejakulacji // _____________* pH - 7,9 - 9,0// * liczba plemników - 60 - 250 milionów w 1 ml * odsetek plemników prawidłowych 80 - 85% * komórki plemnikotwórcze - do 2% * ruchliwość plemników: o 75 - 80% po upłynnieniu o 60% po 4 godzinach o powyżej 20% po 12 godzinach o powyżej 10% po 24 godzinach

Gość pauly78
SYLWECZKA......wyjasnij mi to...bo nie mam zielonego pojecia TZN,CO JEST Z TYM PH NIE TAK? Jego lekarz powiedzial,ze nie kazdy ma "ksiazkowe"ph,to tyle

Gość sylweczka78
pauly78 To oznacza, że każdy mężczyzna jest inny i że to jest oki. :):)

Sylweczko------u mnie nic nowego nie ma ......za chwilke jedziemy z mezem do resteuracji na obiadek ....pozniej spanko i od jutra do pracy , znow cale dnie, jak bede miec chwilke czasu to odezwe sie do Ciebie.....buziaki👄

Gość pauly78
ja zawsze doszukuje sie czegos....,ze cos jest nie tak zreszta wyniki sa po wlosku...a ja terminow medycznych jeszcze nie znam.wiem,ze bylo 80milionow....ale w 1ml!! wiem,ze malo....ale znowu lekarz stwierdzial,ze jest ok

Gość pauly78
myszka24 a przepraszam,ze zapytam,,,gdzie Wy mieszkacie??

Gość sylweczka78
Biedna pauly78, tak się stresować. Chyba my wszystkie tutaj jesteśmy za bardzo przewrażliwione. A jak długo się już staracie?

Gość IZULKAA
seab......... kochana byc może że jesteś w ciąży ale to nic pewnego każda z nas ma inne objawy , al kto wie może Ci sie udało , trzymam kciuki i wiadomo więcej wiary w siebie , nie teraz to później na pewno się uda. pozdrawiam :) sylweczka78........ tak tak dalej najlepiej o tym nie myśleć i zająć sie innymi sprawami , mniej stresu a to sprzyja dzidzi , trzymam również kciuki :) Pozostały dziewczyny serdecznie pozdrawiam i całuję 👄

Gość pauly78
13 miesiecy...:-(

Gość IZULKAA
sylweczka 78 ja o dzidzie starałam się dwa lata , w trym leczyłam się rok i udało się III inseminacja była trafna . Warto być cierpliwym i czekać na ten cudowny dzień . Spokojnej nocy

Gość sylweczka78
No chyba na tym forum jestem rekordzistką. To już mój 108 miesiąc starań, a 72 miesiące bardzo intensywne. Ale nadal u mnie źle z cierpliwością ;)

Gość sylweczka78
Izulko Ty szczęściaro :):):) Jak tam Zuzia, ślicznotka. Musisz ją rozpieszczać co?

Gość pauly78
sylweczka.. 9 lat?gratuluje kochana cierpliwosci.ja bym zwariowala.ale na pewno sie uda,czego z calego serca Wam zycze!! a moge wiedziec jakie badania robilas i co mowiea lekarze?

Gość kkinia 30
Patinka Mialam juz do czynienia z lekarzami w Anglii sa do d.....,ale nie mam innego wyjscia.Jak jestem w polsce to lecze co sie da najszybciej jak moge.Wlasnie w Uk mialam robione hsg,zadnych przygotowujacych wczesniej badan,poprostu dostalam skierowanie i zostalo wykonane(bez zadnego znieczulenia).W tym miesiacu nastapna wizyta 21-ego.I jestem strasznie ciekawa co dalej. Pauly wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia!!!!!!!!! I dla wszystkich dziewczyn milego dnia !!!!!!!!:) Ja niestety do pracusi zaraz:(.