Smerfetka 29 0 Napisano Lipiec 4, 2008 EfQa to nic,że nie wiesz nic o maleństwach, nauczysz się wszystkiego sama, zobaczysz, będzie super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 5, 2008 No tak po tym co mi Pani Misiowa napisała to ja rzeczywiście kupie body z długimi rękawkami przede wszystkim bo to zima będzie przecież. W przyszły wtorek rozpoczyna mi sie 23 tydzień a więc juz 6 miesiąc. W siódmym zacznę zakupy :D to już chyba nie będzie za wcześnie w końcu nie będę potem z ogromnym brzuchem gimnastykować sie po sklepach.... Ale smiac mi się chce z Oliwd, upatrzyła sobie ten wózek i uparła sie że go kupi chociaż nie wiedziała kiedy będzie go potrzebować i od razu w ciążę zaszła... :) U mnie dziś brzydka pogoda ale jadę do rodziców i jutro wracam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Witajcie sloneczka ja dopiero wstalam ale wczoraj pozno zasnelam przed spaniem czulam jeszcze przyjemne kilanie w brzuszku normalnie lekko mi skakal brzuch heheheh :-) teraz szybko kawusia laura wcina platki zmlekiem i uciekamy na balet i z laura do fryzjera chce jje dac grzywke pod skos sciac i wycieniowac przod dzis ma wieczorem szkolna dyskoteke no i nie placza sie jak ma tak obciete bo ma bardzo dlugie juz ale nie dam obciac dlugosci ma miec dlugie mnie mama zawsze obcinala na krotko na chlopaka i zawsze bylam nie zadowolona z tego powodu. EfQa mnie od dzis zaczol sie 19 tydzien a znow stara tabelka bo smerfetka ostanio mi zmienial buu :-( jak znajde chwilke pozniej to zmienie. Buziaczki i przyjemnego dnia u mnie sloneczko ale tez pada co chwilke dobrze ze nie mocno papap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Lipiec 5, 2008 EFQa----co to za podsmiewanie sie co? :-P zartuje , ja go bardzo chcialam no ale i tak wyszlo ze kupilismy inny :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Ola no bo to naprawdę zabawne wyglądało na to że tak bardzo chciałaś ten wózek że zmobilizowałaś się i od razu zaszłaś w ciążę :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Może wymyśliłaś niechcący jakąś skuteczną terapię na problemy z zajściem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Lipiec 5, 2008 ale tu dzis cichutko......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Ojej ale cisza zadna sie nie odzywa :-( ja dzi wiekszosc dnia w lozku nawet obiadku ie zrobilam przyslismy z baletu i od razu do lozka zjedlismy owoce tylko.Teraz dopiero wstalam i trza sie szykowac na dyskoteke Laura sie bardzo cieszy a mnie sie nie bardzo chce kisc i siedziec tam ponad 2 godziny ale niech dzieczyny troszke poszaleje to szybko moze zasnie hehehe. mam nadzieje zee jak wroce to forum bedzie zapisane :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Lipiec 5, 2008 witajcie Kochane widze zer cisza:P my niedawno wrocilismy bylismy z rodzinka u ciotki CO U Was?? mnie coś dzis jakos tak muli pozatym chyba@ sie zbliza choc ma jeszcze troche czasu ,,ech tak to jest chyba kupie wozek jak Ola i moze szybciej bede w ciazy:p ale na wszytko przyjdzie czas wiem ze kazda z nas sie doczeka wczesniej czy pozniej ;D Fiolek1 witaj serdecznie wraz z malenstwem::):0 a gdzie fluidki?????? zaniedbujecie nas!~!!!:( v=== Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 5, 2008 Oj widze ze cisza panuje tu okropna moze jutro bedzie lepiej XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX---:-) Fluidki dla was A ja uciekam spac bo ledwo na oczy widze kapiel wzieta mleczko wypite i nynki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Lipiec 6, 2008 Kochane chciałam Wam powiedzieć,że usłyszymy się za tydzień, jestem padnięta, a rano muszę wstać, dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Lipiec 6, 2008 smerfetka _______ wypoczywaj i baw sie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Lipiec 6, 2008 kochane moje życze wam udanej niedzeli :):):):):) my jedziemy do teściów na obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Lipiec 6, 2008 hej sloneczka!!! co to za cisza????? na nk widzilam ze obca juz wrocila do domku z kubusiem !!! mial 3900 i 56cm !! super duzy chlopak!! pewnie sama sie wkrotce odezwie obca---jeszcze raz gratulacje!!!! a mojego meza kuzynka wczoraj urodzila synka i fajnie bo w rodzinie beda 3 bobaski w ciagu pol roku!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Lipiec 6, 2008 cześć wam wpadłam do was tak pod koniec weekendu ładną mam pogodę i troche sie opalałam byłam u mamy i mama była umnie z ciocią zrobiliśmy obiadek grillowy a tez zostałam sama bo już wszyscy pojechali i znów smutno a tu dopiero za 6 tygodni moj mąż przyjedzie smutno mi :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(. Trzymajcie się życze udanego wieczorku niedzielnego z mężulkami moze później wpadne papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Lipiec 6, 2008 o na dzień dobry strona moja fajnie tylko żeby to łaanie stronek naprawdę przynosiło szczeście w poczęciu potomta tego pierwszego tak jak w moim przypadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Lipiec 6, 2008 obca-----sliczny synus!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Lipiec 6, 2008 obca _________ synuś sliczny, wysłalam ci zaproszenie na naszej klasie :) olawd________ twój dzidziuś też taki piekny będzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Lipiec 7, 2008 patinka-dzis myslami jestem z Toba,pamietajbuziol dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam pytanie.......... Napisano Lipiec 7, 2008 mam pytanie.......... jestem w ciazy, chcialabym sie dowiedziec czegos na temat porodu. chce byc do tego przygotowana bo bede rodzic pierwszy raz. najbardziej boje sie bolu, bo mam bolofobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Lipiec 7, 2008 czesc dziewczynki jak tam po weekendzie ?? U mnie oki czasami juz sa skurcze ale narazie te przepowiadajace czekam z niecierpliwoscia na porod (dziwne co sporo kobiet boi sie porodu) i to co bedzie po nim czyli na moment kiedy wezme w ramiona mojego synka :) Patinko tzrymaj sie kochana jestesmy z Tobą A gdzie sie reszta podziewa tak zabalowalyscie w weekend?? no to macie fluidki (lapcie poki moge jeszcze wysylac kto wie jak dlugo jeszcze ;p) aby weeken okazal sie owocny ************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Lipiec 7, 2008 hej slonka ja dzis na 15ta mam wizyte i usg ---ale sie boje..... przesylam fluidki ************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Lipiec 7, 2008 patinko znalazlam tabelke i cie poprawilam . 19 tc tak? STARAJĄCE SIĘ Nick/Skąd..................Wiek..............Ilosc cykli............Data @@@ xxmadziaraxx/k.Kalisz....29....................45...... ............23.07.08 KameaC/Lublin..............32.............min. 30.. ...............11.07.2008 Myszka24/USA..............25....................14.. . . .. ..........14.07.08 kkinia30/Warszawa,UK...30....................22........ ...........??.??.08 Sylweczka78/Żory.........29...............min.77... . .............22.06.08 Rusaczek/Nowy Sącz......33..............min. 38..................19.07.08 Monita32.....................33....................16... .. ............08.07.08 alii/Warszawa..............27.....................33.... ......... ....??.??.08 Aneczka227/Malbork......20.....................8....... ............??.??.08 A.N.N.A/Barlinek............30.....................4... ...............30.04.08 dzodzanna...................34.....................28... ..............05.06.08 Ewcik_1 ......................32.....................33............. ....??.??.08 Sara76........................ 31.....................47.................14.07.08 dorota822....................26......................20. .. ............26.07.08 misiaczki......................23......................3 4. ..............09.07.08 iwa18 /uk.....................26.......................7.......... .......17.07.08. alutek29......................29.......................1 3.. ............11.07.08 Kasiada/Nowy Sącz.........26......................30...............02.07. 08 ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Fajniutka2005..........21...............13............. . . .....24.06.08 Obca_....................23...............37.......... ............28.06.08 AnulaS ....................27...............13................... ..29.07.08 Kakusia22................23...............34............ ..........26.07.08 Patinka26...............26................19........... ...........30.11.08 EfQa......................30................22.......... ...........11.11.08 becia_gask..............26................ 9... . ..................03.12.08 asiunia27................27..................13......... . ..........07.01.09 olawd/Uk................28..................12.......... . ..........23.01.09 Smerfetka ..............29.................12 (bliźniaki)............24.01.09 DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... ...........Data urodzin PaniMisiowa..........córka.............Patrycja......... ......21.12.07 Kwatolina.............??????................????????.... ..............??.??.08 Fiolek..................córeczka.........Maja ..............02.05.2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Lipiec 7, 2008 jem cukierki i nic mi sie nie chce......... i tym optymistycznym akcentem zaczełam nowy tydzień :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Lipiec 7, 2008 a ja myslalam ze to tylko mi sie nic nie chce :-( mam takiego lenia ze.... pani misiowa---buziaczki dla patryni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Weszlam sie z Wami przywitac,przesylam buziaczki i goraco pozdrawiam Dziewczyny a macie konta na NASZEJ KLASIE?,moze bysmy sie wymienily zaproszeniami i w koncu bym Was zobaczyla,od paru dziewczyn dostalam zaproszenie a reszta sloneczka,nie macie kont na NK?,fajnie byloby sie zobaczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Kalpek,Kakusia22,Olawd,PaniMisiowa170 Witam Was A gdzie reszta naszych kolezanek? Jak minal Wam weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Gdzie sie podziewacie? Sloneczka przesylajcie nam fluidki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Hallooooo jestescie?????? Odezwijcie sie,bo smutno tu :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 I znow sama do siebie pisze :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach