kakusia 25 0 Napisano Lipiec 7, 2008 I ode mnie porcja ************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Lipiec 7, 2008 kakusia i madziara dzięki za potrzymywanie na duchu ale tak się martwie o tą moją mamę możebędzie dobrze mam taką nadzieję! Witaj Saro trzymam kciuki żeby wredota wcale nie przylazła do ciebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Lipiec 7, 2008 właśnie się dowiedziałm że mojego męża będę miała dziś w nocy ale szkoda ze jeszcze nic a nic nie mozemy bo może by coś się udało a tu lipa i to straszna lipa jakoś Bóg nie chce chyba żebyśmy mieli jeszcze dzidziusia skoro tak się dzieje!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Lipiec 7, 2008 dorotko nie trac nadzieji!! uda sie jezcze w tym roku zobaczysz!!! pamietaj ze glowa przeszkadza w zajsciu w ciazze!! odpusc sobie spedzcie razem czas i odpocznij i bedzie dzidzia zobaczysz jeszce w tym roku Kakusia22 juz jestes na finiszu ;D lada momezus powoli boli nt bedziesz cieszyc sie dzidzia! Sara paniMisiowa xxxmadziaraxxx u mnie brzus pobolew a lada momenT @ w tym miesiacu niestty sie nie udalo.ciekawe co sie dzieje...jeszce ok miesiaca i mam nadzieje cos drgnie...:) Sara mam nadzieje @ nie przylezie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 jestem juz i lapie fluidki. Dorotko fajnie ze dzis bedziesz miec meza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Lipiec 7, 2008 Misiaczki do mnie @ na pewno przylezie, bo już mam piersi cięższe i nabrzmiałe, więc czyha już na mnie a może raczej na odpowiedni moment. No, ale ja już do tego się przyzwyczaiłam... Dorota to Ci się poszczęściło, że mąż do Ciebie zawita... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Lipiec 7, 2008 Dorota Bóg nie tylko Tobie kłody pod nogi rzuca, mnie też w tej materii nie oszczędza, tylko, że u mnie zegar biologiczny tyka i to dość szybko i z każdym rokiem będzie trudniej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Lipiec 7, 2008 Dorota ja o mamę martwiłam się miesiąc temu-miała operację (w zasadzie zabieg na kamienie) więc sie Tobie nie dziwię, ale wszystko będzie dobrze, a Ty się przecież nie możesz denerwować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Sara76 -Boli Cie jeszcze glowa? od czego ten bol byl sloneczko? Saruniu zobaczysz tez bedziemy miec swoje dzidzie i to juz nie dlugo trzeba w to mocno wierzyc,jest nadzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Dorotko zobaczysz bedzie wszystko dobrze z mama,nie denerwuj sie sloneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Laseczki dalej wysylac fluidki dla nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Sloneczka gdie sie podziewacie,odzywac sie tu dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Rano Was wszystkich nie bylo,po poludniu tez i teraz tez Was nie bedzie,dziewczyny smutno tu bez Was jest :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Saro gdzie sie podziewasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Lipiec 7, 2008 ja jestem:) dorociu uszki do gory:))) nie zamartwiaj sie :))) dziewczyny tez maialy ciezkie chwile a teraz zobacz tula dzidzie a nastepne lada moment tez beda:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 I znow sama do siebie pisze,ide sobie,bede moze pozniej.Wysylajcie dla nas fluidki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Hej misiaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 7, 2008 WTAJCIE WIDZE ZEE TROSZKE PISZECIE CO MNIE BARDZO CIESZY, Ja dzis mam smutny dzien bo dzis 1-sza rocznica smierci mojego synka Kubusia. Ale poszlam do fryzjera poprawic sobie humorek aby nie myslec za duzo bo to zle na mnie wplywa. Wysylam wam nowe fotki roznica spora jestem zadowolona no i kolorki nowe :-) wysylam wam rowniez buciki ktore maz wozi w samochodzie na lusterku i Moja laure z sobotniej dykoteki :-) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/054de4a44485ce98.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89f06360e86fb95b.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 7, 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a279843005c4ed37.html Dziekuje wam za slowa otuchy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Patinka26 ale zmiana superrrr a buciki po prostu sliczneeeee!!! xxxmadziaraxxx jak tam??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 7, 2008 dziekuje kochana od razu humorek lepszy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 7, 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42c30b91915ca053.html a tutaj poprawilam zdjecie corki obrocilam bo bylo bokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Patinka26 a mala wykapana mamusia!!!! a jak brzus rosnie pewnie:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 7, 2008 rosnie rosnie :-) robi sie twardszy i napiety juz za 5 dni minie 20 tydzien wiec polowa za mna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 misiaczki - No u mnie wszystko dobrze,juz jest wszystko ok.ciesze sie z tego,tylko ze brak dzidzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 7, 2008 OLawd dziekuje za zmianke duza dla ciebie ciesze sie ze zdzidziusiem wszystko dobrze a zdjecia super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Lipiec 7, 2008 xxmadziaraxx-dzidzia bedzie tyle fluidkow nalapalas dzis ze zaciazysz szybciutko i bedziesz sie cieszyc razem z nami zobaczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Patinka26 -Hej sloneczko jak tam brzusio? Widzialam Twoja nowa fryzurke,jest sliczna i pasuje do Ciebie,buciki ladne a coreczka podobna jest do Ciebie,sliczna ta Twoja ksiezniczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Patinka26 fajnie ja juz sie nie moge doczekac swojej dzidzia i ruchow :) no juz polowa za Toba:):)::) xxxmadziaraxxx ee tam spokojnie bedzie a moze dwoje??:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Lipiec 7, 2008 Patinko moze sie uda,nic nie wiadomo,cuda sie zdazaja.Wyslij tez nam fluidki.Nie smutaj sie kochana,wiem ze to bol,bo to byla Twoja dzidzia,ale nie denerwuj sie.Wyslij nam fotke brzusia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach