Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominisia1

POMOCY - CHCE MIEĆ DZIECKO

Polecane posty

Gość Sandra23
Dziekuje izulka i zuzia:-* Ja tez wierze ze doczekamy sie wymarzonych dwoch kreseczek Jajgorsze ze moje dwie najblizsze przyjaciolki caly czas rozmawiaja o swoich dzieciach Jedna ma roczna coreczke a druga lada dzien urodzi Jak jestem z nimi to jest wszystko ok Ale jak wracam do domku to chce mi sie wyc:-( Ale nie tracmy glowy:-) my tez sie doczekamy:-) i to nie jednego:-):-) Caluje was mocno:-* Do napisania pa pa

Gość Sandra23
Do kalcia80 Ja mam dokladnie tak samo @ sie spoznia ja juz czuje ze mam objawy;-)a tu za dwa dni majtki czerwone:-) szkoda gadac Mozna sie czasem zalamac Powodzenia w staraniach:-) Milej nocki:-*

Gość Sandra23
Wszystkim starajacym zycze milej nocki :-)Spijcie slodko:-* Ps.W trakcie staran delektujcie sie sexem a nie myslcie o dziecku Ktos mi tak doradzil Postaramy sie ?? ale to chyba nie bedzie latwe PA PA

Gość kalcia80
Sandra23 - nie jest łatwo delektować się seksikiem, gdy starasz sie o bejbi już tak długo, co nie? My z mężem już rok, wybije na początku kwietnia i aż mnie skręca jak czuję że małpa się zbliża, a się spóźnia, bo to oznacza przesunięcie starań o te kilka dni! A ja nie chcę już czekać! :(

Gość kalcia80
Sandra23 - a znasz przyczynę tego, że nie możesz zajść? Masz diagnozę, czy staracie się tak bez wizyt u gina i stymulacji???

Gość Sandra23
Kalcia80 Wiem ze nie latwo sie delektowac Ja tez podczas caly czas mysle jak sie polozyc po zeby plemniczkom bylo latwiej dotrzec na miejsce Bylam u lekarza robilam cytologie i usg jajnikow Wszystko jest ok Gin powiedzial mi ze dopiero po 1.5 roku powinnam zrobic badania My staramy sie 9 miesiecy Za kazdym razem gdy dostaje@ to szlag mnie trafia i mam ogromniastego dola ale jak sie konczy to znowu jestem pelna nadzieji i tak na okraglo:-) mozna oszalec Jutro kupuje kwas foliowy i zaczynam go lykac od jutra tez mierze temperaturke w...:-) bo narazie byl tylko sam sex w dniach od 13 do 17:-) czasem caly miesiac co drugi dzien u nic:-(

Gość kalcia80
wiesz Sandra, ja zanim trafiłam na obecnego lekarza to zmieniałam gina 3 razy! mi poprzedni tez powiedział że nie zrobi mi badań żadnych - mimo nieregularnych @ - więc więcej do niego nie poszłam. Obecny od razu (czyli po ok 8 miesiącach bezowocnych starań) zalecił monitorowanie owulacji, które ujawniło że jej po prostu nie mam! a tak pewnie czekałabym kolejne miesiące i nic by z tego nie wychodziło! może skonsultowałabyś się z innym lekarzem? to taka moja uwaga, nie musisz się do niej stosować, ale może warto??? :) :) pozdrawiam wszystkie kobity!

Gość Sandra23
Wiesz Kalcia tez o tym myslalam i chyba tez zmienie lekarza Jak z nim rozmawialam to mialam wrazenie ze ma moj problem w dupie Daje sobie ostatni miesiac jak tym razem nie zajde to zmieniam lekarza Caluje:-*

Gość kalcia80
myślę, że to dobry pomysł! a pozostałe dziewczyny czemu się nie odzywają? co słychać?

Gość Sandra23
Czesc Dziewczynki kochane:-* Co sie nic nie oddzywacie? napiszcie co u was slychac? jak tam wasze starania?:-) Ja od wczoraj zaczelam nowe starania:-) Caly miesiac sexu:-) czasami mnam dosyc:-)ale nie poddaje sie Czekam na wiadomosci od was CALUSKI:-*:-*

Gość alii
witam. czytam Wasze wypowiedzi i mam wrażenie że to wszystko o mnie. Bo ja mam taki sam problem jak Wy, dlatego tak dobrze Was rozumiem. Czekamy z mężem na dziecko już prawie rok- bez skutku, ale nie trace nadziei. chciaż są momenty kiedy wszystkiego mi się odechciewa i nic mnie nie cieszy bo niby co?? Pozdrawiam

witojcie. kurcze wpadam w depresje.moj maz dzis przyniosl gazete a tam w takich wiadomosciach regionalnych \"niemowleta 2006\" no i nasz kolega z zona i z dzidziusiem... kolezanka zaszla ale sie nie cieszy moja kuzynka mlodziutka bo 18 latek i tez wpadla.... dlaczego wpadaja te co nie chca??? jjuz nie moge sluchac dookola widze brzuchy i wozki i plakac mi sie chce...ja chce dzidziiiiiiiiiii!!! ;( pozdrawiam.....

Gość Sandra23
Czesc dziewczynki Cokolwiek by bylo napisane to zawsze bedziemy mogly to do siebie dopasowac bo poprostu mamy taki sam problem:-( Chcemy dzidziusia a nie mozmy:-( To straszne:-( Mnie tez to zajebiscie wkur... ze wpadaja dziewczyny dla ktorych dziecko jest katasrofa a dla nas czyms na co nie mozemy sie doczekac Gleboko wierze ze w koncu sie doczekamy

Gość Sandra23
Czesc kobietki:-) Co u was slychac??Nic sie nie oddzywacie U mnie po staremu nadal sie staram:-) i jestem pewna ze w tym miesiacu tez nic nie bedzie:-( chyba ze zdarzy sie cud a w cuda za bardzo nie wierze Troszke sobie dzisiaj poprawilam humor i kupilam dwie sliczne torebki:-) bede w nich nosic testy ciazowe:-) Odezwijcie sie POZDRAWIAM!!!!!:-)

Hej sandra23,ja czekam na @ oczywiście nie chciałabym jej dostać,ale coś czuje ,że niestety dostane:( dzisiaj 30dc powinnam dostać dzisiaj@ ale narazie jej nie ma,tem 37,5 ale boje się wierzyć,że się udało:)buziaki dla wszystkich starających,mam nadzieje że niebawem nie bedziemy starające tylko oczekujące,trzeba w to wierzyć:DBuziaki dla wszystkich i powodzenia w staraniach🌼

Gość kati27
hey dziewczyny ja tez mialam robiona laparoskopie, biore na wywolanie jajeczkowania i dzien przed dostaje zastrzyk tez na wywolanie jajeczkowania.juz drugi msc.mam podwyzszona temp. a nie jestem w ciazy .czy cos z tego kapujecie.prosze o pomoc

Gość kati27
acha no i mam pobolewanie w dole brzucha i bola mnie piersi

Gość bea p
Witam wszystkie Panie! Żałuję, że dopiero teraz odkryłam Wasze rozmowy... Czy mogę się dołączyć? Właśnie starałam się przypomnieć sobie, od jak dawna staramy się o dziecko- od ponad dwóch lat - i ....... nic!!! Jestem już po laparoskopii i nic ....... Brałam też przez pół roku Zoladex... i nic..... Czy któraś z Was brała Zoladex? Pozdrawiam.

Gość IZULKA
Witam wszystkie nowe osoby to milo ze tu wpadacie nas odwiedzac i mysle ze tak juz zostanie. Ja niestety znowu nic jutro kolejna wizyta u gin szlak by o trafil. Ale ........dobrze ze jestaescie to zawsze jakas radosc ze czlowiek nie jest sam. Pozdrawiam serdecznie trzymajcie sie buziaczki pa

Gość bea p
Ja mam wizytę pod koniec tygodnia. Życzę powodzenia- 3maj się :)

Gość Sandra23
Witam dziewczynki Fajnie ze znowu zaczynamy rozmawiac bo juz za wami tesknilam:-)Zuzia56 zycze ci z calego serca zebys zaciazyla:-) informuj na biezaco co sie bedzie dzialo a ja bede trzymac kciuki:-) Witam tez izulke i bea p:-) Jest juz pozno wiec ide do lozeczka zeby moj mezulek nie zasnol bo czeka go jeszcze praca:-):-) Spijcie slodko Caluje was wszystkie bardzo mocno:-) Ps W KONCU NAM SIE UDA:-)musimy w to wierzyc pa pa -

Gość alli
witam wszystkich. Ja jutro po raz trzeci rozpoczynam monitorowanie cyklu. Prawdopodobnie w piątek będziemy mieli drugą insyminacje ( pierwsza była nieudana). Czy któraś z Was miała już insyminacje?? My mamy raczej małą szansę na zajście w naturalny sposób, gdyż mój mąż ma małą objętość nasienia . Nasz lekarz mówi że plemniki są zdrowe ale jest ich za mało- niestety. Dlatego zaproponował nam insyminacje już po pierwszym miesiącu monitorowania cyklu. Staram się podchodzić do tego bardzo spokojnie, bo boje się rozczarowania:)

Gość aga2112
Witam! Pisałam tutaj parę miesięcy temu - o staraniach - teraz przychodzę z dobrymi wiadomościami - to 33 dc, test zrobiony i wszystko pozytywnie!!! Udało się dzięki testom owulacyjnym, można powiedzieć, że trafiliśmy w dziesiątkę! Próbujcie dziewczęta, nie traćcie nadziei, będą fasolki!!!

aga2112wielkie gratulacje:)u mnie 31dc i test pozytywny!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie cieszę :)nie wierzyłam ,że w tym miesiącu się uda, a jednak są 2 piękne kreseczki:)Chyba nasze dzidzie urodzą sie w podobnym czasie:)wszystkim starającym przesyłam ciążowe fluidki oby i Wam się udało,napewno się uda trzeba w to wierzyć:)Wiecie co pomaga spontaniczność,nie robiłam nic mierzenie temperatury,folik,dopatrywanie się obajów wręcz byłam pewna,że @ się zbliża, a tutaj niespodzianka buziaki dla wszystkich trzymam za Was kciuki:D

Gość Sandra23
Zuzia i Aga Gratuluje wam:-)!!! ciesze sie razem z wami:-) Ja w tym miesiacu tez dalam na luz w prawdzie mierze temperature i jem folik ale nie swiruje tak jak zwykle :-) Moze sie uda a jak nie to bede czekac dalej :-)Teraz musze zajac sie swoim malzenstwem bo ostatnio nasze zycie krecilo sie tylko wokol sexu tylko dla dzidziusia negatywnych testow ciazowych i ciaglych sprzeczek:-( powoli zapominamy ze wzielismy slub bo bardzo sie kochamy a nie tylko po to zeby miec dziecko Trzymajcie za mnie kciuki CALUSY dla wszystkich

Gość Sandra23
Izulka i Kalcia co u was slychac?? Nic was ostatnio nie widac:-( Napiszcie co tam u was:-) pozdrawiam

Gość aniia82
cześć dziewczyny pisze już dop was paę razy ale wy nic :((( ja już jestm po siódmym monitoringu @ i dalej nic właśnie pod koniec kwietnia mam mieć robioona laparoskopię :(((( czy któraś mi powie na czym to wszytko polega bardzo proszę :))))))))))))

Gość Sandra23
Witaj Aniia:-) niestety nic nie wiem na temat tego badania Ale moze dziewczynki sie odezwa to ci cos powiedza POZDRAWIAM

Gość kati27
Hey aniiu82 ,ja wlasnie przed dwoma miesiacami mialam robiona laparoskopie o ile sie nie myle to jest ta historia z przepychaniem jajnikow .Nie musisz sie niczego bac caly zabieg to rutyna trwa ok.25 min.ijest robiony pod narkoza.Kolo pepka lekarz robi male naciecie iprzez ten otwor jest pod cisnieniem podany taki plyn dzieki ,ktoremu na monitorze jest widoczne czy jajowody sa zapchane czy nie i,ktory jednoczesnie je przepycha. zaznaczam ,ze sposobow jest kilka ale ten jest najczesciej stosowany.Pozdrawiam i powodzenia