Gość EfQa Napisano Kwiecień 13, 2008 Wrogość śluzu warto zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Asiunia nie wiem, jakie badania sie robi póxniej, ale drożność jajowodów miałam robioną w sierpniu. Badania na wrogość śluzu jeszcze nie miała,, czasami myślę,że moze jestem uczulona na plemniki, bo wiem ,ze i tak moze być, sama juz nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 13, 2008 Androlog nam powiedział, że nawet słabsze plemniki mogą dokonać zapłodnienia jeżeli ma się dobry śluz. Ja mam śluzu więcej niż ślimak i co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Sara życzę,żeby pękły, a plemniczki dotarły do celu, a efektu za 9 miesięcy zyczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 13, 2008 Czy ten test na wrogość śluzu nie nazywa się PC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 EFQa super gratuluję :) Twoja historia daję naprawdę dużo nadziei :) A to fakt, że psychika odgrywa wielką rolę w starankch... Już od kilku osób słyszałam podobne opowieści...przychodzi rezygnacja przychodzi i dzidzi jakie to wszystko jest skomplikowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 kurde kafe znow nawala nie moglam wogole wejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Sara-----tak ten test to PC myślę, że to ważne badanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 EFQa----cuda jednak sie zdarzaja i warto w nie wierzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Mnie też udało się dobic w końcu do Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 i co smerfetko wchodzisz do nas jeszcze czy juz mezus przejal kompa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 no smerfetko ciezko bylo a jednak sie udalo , tylko ile to cierpliwosci mnie kosztuje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 ale chodzi o to ze plemniki nie mogą przez śluz przejsć albo są w nim zabijane, a nie czy jest dużo czy mało śluzu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Nie no, jeszcze jestem, jak się udało wejść, poklikam z Wami do 20, a później zmiana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 kurcze znowu cos z kafe 10 minut chyba nie mogłam wejść...ale widzę, że Wy też.... niewiadomo co będzie dalej bo stronek nam przybywa :) ale to bardzo dobrze że przybywa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Jest tu kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 dziewczynki ja muszę teraz zmykać na kolacyjkę, może jeszcze zaglądnę jeśli nie to do jutra i życzę Wam słodkich snów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 No i Asiunia ma moją rezerwowaną stronkę, ale to na szczęscie , oby jej się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 smerfetko ktos ci jednak sprzatna stronke sprzed noska :-( no coz innym razem sie uda choc ja rezerwowalas daaaawno temu :-P buziaczek na pocieszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 smerfetko ale jest remis bo obie pisalyscie w tym samym czasie , wiec jest jednak twoja rowniez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Spoko, ale sobie poklikałysmy dziś troche, no i stronek przybywa super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 no i znowu piszemy w tym samym czasie smerfeciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Poza tym przecież ja nie moge zgarniać wszystkich stronek, ha ha, choć dawno już nie zgarnęłam, ale ja to jeszcze nadrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Tak 2 razy pod rząd w tym samym czasie piszemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 no oki ja pomalu zmykam , ide lac wode do wanny bo mam ochote na kapiel z mezusiem . no a pozniej........ :-P slodkich snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Uciekam do jutra papa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 13, 2008 Wiem, że wrogość śluzu to co innego niż ilość, tylko jeżeli śluz jest przyjaźnie nastawiony to plemniki łatwiej się dostają do celu mimo, że się kiepsko ruszają. Co prawda ten test nam nie wyszedł dobrze, ale podobno po pęknięciu jajeczka wszystko się rozgrywa w ciągu 6 godzin po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Przepraszam Smerfetko :( nie chciałam Ci zabrać stronki :( Bardzo mi teraz smutno zwłaszcza, że ola napisała, że "ktoś" sprzątnął stronkę :(:( Przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Kwiecień 13, 2008 Jak się w końcu dobiłam do strony to zniknęłyście dziewczyny. Odezwę się później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Oj juz przestancie, przeciez to na żarty, super,że Ci się udało i powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach