xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Widze ze znow wredna pomarancza tu jest.Ciesz sie szczesciem puki mozesz!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Madzia co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Hallloooooo jestescie??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Madziara jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 A nic,nie dlugo bede miec swoj internet,to bede czesciej z Wami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 dla Smerfetki,milo ze jestes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 No to super bedziemy klikac do oporu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 dla Madzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Bedziemy,bedziemy,az ktoras z nas zlapie stronke. Co tam u Ciebie,dlugo Cie nie bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Dziekuje.Dla Smerfetki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Dalej,dalej Smerfetko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Smerfetko jestes? Ja nie dlugo dostane ta wredna @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Do mnie tez zbliza się powoli @ wredota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Hejjjjjj no co z Wami.U mnie swieci sloneczko,ale chce tu troszeczke posiedzieć,ale widze ze nikogo tu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Ja juz ja czuje,nadchodzi powoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Smerfetko porwalam Ci stronke kochana,ale to co,nastepna bedzie juz Twoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 No i stronka Twoja. Ja miałam kompa zepsutego, więc bardzo za wami tęskniłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 ja was podgladam co jakis czas zeby byc na bieżąco :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 hej Olawd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Ostatnio za dużo mam problemów, więc nawet za duzo nie piszę, muszę się z nimi uporac, bo nic mi sie nie układa w tym moim życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 smerfetko --- a ty pilnuj kochana bo rezerwowalas sobie 333 stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 To dlugo mialas kompa w naprawie,ale dobrze ze juz do nas wrocilas,cieszymy sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Ola nie podgladaj , tylko pisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 hej xxmadziarkoxx--dobrze cie tu widziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Wiesz Smerfetko,ja tez mam problemy i chce sie sama tez z nimi uporac,ostatnio nie chce tu o nich pisac,bo zawsze znajdzie sie jakas wstretna pomarancza,co tylko umie obrazac i nic wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Olu nie wiem, czy mi się uda z tą stronką, bo chodzę jeszcze do tej okropnej pracy, po której poprostu padam i nawet w domu za wiele nie moge zrobic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Ciebie Olu tez dobrze widziec.A Ty Smerfetko postaraj sie zlapac ta stronke 333,bedzie Twoja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Madzia pomarańczami nie ma co sie przejmowac, bo są wstrętne i pomyliły forum z Jestem chwalipiętą i uwielbiam obrażać innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Smerfetko kochana bys sobie wziela wolne i odpoczela od tej pracy,bo sie za pracujesz,odpoczac tez czeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Kwiecień 13, 2008 Ola wracaj i pisz,a nie tylko nas podglądasz Smerfetko,ale ja nie lubie takich ludzi co innych obrazaja i pisza brednie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach