Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Jesteś Sara? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Czerwiec 5, 2008 Smerfetka, Olawd, Myszka, PaniMisiowa, Misiaczki, EfQa, Patinka, Asiunia, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Czerwiec 5, 2008 Jestem, ale niedługo "wydaję" kolację więc się zmyję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Czerwiec 5, 2008 Smerfetko cieszę się , że z dzidziusiem wszystko w porządku. Jak tam brzusio? Coś już widać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara76 Napisano Czerwiec 5, 2008 Ewelinaszkr myślę, że z HSG możesz poczekać, mi lekarz powiedział, że najpierw trzeba zrobić inne badania i jeżeli nie przechodziłaś żadnych operacji to raczej powinno być wszystko w porządku. Zacznij od monitoringu cyklu, hormonów i koniecznie niech Twój chłop zbada sobie nasienie. HSG zawsze zdążysz zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Saro jutro usg, ale dziś się przestraszyłam, bo jakieś zółte plamki się pojawiły, biorę luteinę dopochwowo, ale po niej są białe plamki a dziś ojej , ale jutro dopytam co i jak, byle było z dzidzią ok.Brzusio delikatnie iwdać, narazie bardziej poszło w tyłek i w nogi , a i w persi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Dorotko i tobie się uda, a co do męża to i mój wyjeżdzał za granice do pracy, tak więc tez go nie zawsze miałam, ale teraz juz mam go przy sobie. Ola a moze wcale nie będziemy krzyczeć, bo w końcu na świat przyjda nasze upragnione maleństwa, moze będziemy się tam śmiać, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Sara jak to ja tęskniłam!!! Ale bym sie usmiała jakbyś zaszła w ciążę właśnie w tym miesiącu :) to by dopiero było!!! Smerfetko pamietam jak rozpaczałaś że nie możesz zajść w ciążę i jaka byłaś przybita - to przeciez było tak nie dawno a tu prosze już dzidzia!!! Aguza ja też nic na ten temat nie wiem musisz poczekac tydzień.... Na wszelki wypadek już uważaj teraz na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Saro a ty co za kolację wydajesz, jaka to okazja, jesli wolno zapytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 witajcie:):) ciesze sie ze tak gwarno na kafe:):) olawd no widzisz jak fajnie:):) wkoncu sie doczekaliscie :):) dabaj o siebie Patinka26 na mdlosci sa sposoby poczytaj pamietam ze wazne zeby zjesc nim zaczniesz czuc glod z reszta w ecie pelno jest takich sposobow;p ja dzis sie widzialam w kuzynka ..tez sie straja ..tez ma niedoczynosc..mowila ze miala monitorowany ale owulki brak i pecherzykow tez dostala tabletki i jak byla ostatnio byly dwa:) ciekawe ale pewnie im szybciej sie uda..my w tym msc codziennie ale owulki nawet chyba nie mialam:(( trudne to ale coz..moze kiedys najdzie taki dzien i @ szonisko nie przylezie:(( caluski.. Smerfeciu ja jestem do 20.10 na kompie i pozniej kolo21 do24 chyba gdzies mam nadizeje ze uda sie chwile nam poklikac:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Hej EfQa witaj, no widzisz dziś juz nie rozpatrzam, ale drżę o dzidzię,żeby wszystko było ok, bo jakieś żółte plamki są i sie niepokoję, czy to normalne, a brzusio czasami tak mocno boli jak na @. Jutro mam usg, oby wszystko było dobrze, u lekarza niby jak byłam było ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Smerfetko ja jakis miesiąc temu też miałam jakieś dziwne plamki żółte i dużo tego było. Aż sie przestraszyłam czy to nie wody płodowe ale to sie zdarzyło tylko raz i więcej sie nie powtórzyło a lekarz powiedziała że jest ok. Więc nie denerwuj się, może mocz już popuszczasz :p A skoro brzuszek rośnie to i dzidzia rośnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Smerfciu dopóki tylko cię brzuszek boli a nie masz żadnych plamień to wszystko jest ok. A plamienia maja wyraźnie brudny kolor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Smerfeciu poglaszcz brzus od Cioci Misi heh nie przejmuj sie tymi plaamkami widzisz EwQA tez miala i jest ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 EfQa dziękuję, jutro na usg powiem o tych plamkach, ale mam nadzieję,że się już nie pojawią, ale pewna jestem,że to nie mocz, jutro sie uspokoję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 A dużo masz tych plamek smerfetko? A lekarz ci na ostatniej wizycie powiedzial że wszystko dobrze? Cześć Misiaczki nie moge sie doczekac kiedy będziesz testować, może tobie sie w tym miesiącu poszczęśći... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Smerfetko może połóż sie i poleż, jak lezysz powinno troche mniej boleć... Misiaczki może miałaś owulkę, dlaczego mówisz że nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 No ta plama była taka dość duza, ale teraz czysto, zobaczymy do wieczora, a może to po tej luteinie, choc po niej są duże białe plamy. Misiaczku pogłaskalam brzusio od cioci. A i fluidki, bo dziewczynom obiecałam wcześniej i zapomniałam. ********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Moje plamki (coż u mnie to były raczej wielkie plamy) były pomarańczowe. A brzuch na początku ciąży bolał mnie ciągle i tak jakbym miala dostać zaraz @ ale nie az tak mocno jak przy @ No ale ja miałam zawsze naprawde bardzo bolesne @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Lezałam pół dnia , a teraz trochę wstałam. Brzuch mnie boli tylko czasami przez kilka minut i ustaje, ale często się zdarza taki ból. Lekarz mówił,że wszysko ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Widzicie dziewczyny jak to jest z tymi dziećmi: nie ma ich - kłopot , pojawią się - jeszcze większe kłopoty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 No mnie też tak pobolewa jak bym miała zaraz dostać @, przestaje i za jakis czas znowu, oby wszystko było ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 EwQus ja??eeee jestem pewna sluzu w zasadzie nie bylo nawet wiec chyba zow cosik nie tak:( ale poczekam do lipca i albo niech leczy albo dziala bo do straosci nie doczekam sie:(( wrrrrr Smerfeciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 No widzisz Smerfetko, napewno wsztystko dobrze. Za jakies dwa tygodnie te bóle się zmniejszą i ustapią. Przeciez teraz to sie wszystko tam szybko rozciąga, macica sie unosi, sama widzisz że brzuszek większy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Misiaczek w tym albo następnym miesiącu bedzie hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Smereciu albo nigdy.... ide ..bo mnie trafi za moment ...bede kolo21 caluje MAMUSIE i strajace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Misiaczek ja Ci dam nigdy, zobaczysz,ze będzie. Ja też zaraz uciekam, zjem cos i do łóżka, a rano wstanę i pojadę się przekonać, czy z dzieckiem ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Wiesz co misiaczki ja w tym miesiącu co zaszłam w ciążę tez u siebie nie zaobserwowałam owulacji ani sluzu ale mój mąż trenowal strzelanie dwa i pół roku no i trafił :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 A ja ide jeśc truskawki i ogłądac program o faszerowanych wędlinach (15% mięsa w mięsie) Pa A zapomniałam powiedziec że byłam u gina dziś i powiedział że wszystko w jak najlepszym porządku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elis33 Napisano Czerwiec 5, 2008 hej dziewczyny!Zacznę od tego,że od 1,5 roku staram się z mężem bezskutecznie o dzidzię.Mamy już 4 letnią córeczkę i bardzo pragniemy dla niej rodzeństwa.Mała jest naszym wymodlonym maleństwem o które staraliśmy się również długo.Próbujemy już wszelkich sposobów tzn.pupa do góry po stosunku,odpowiednie pozycję i niestety bezowocnie.Chciałam się was poradzić,od około pół roku zauważyłam że z lewej piersi(po naciśnięciu)wypływają kropelki białej wydzeliny.Ostatnio czytałam na forum że może to być objaw podwyższonej prolaktyny i prawdopodobnie tu tkwi problem.Postanowiłam dłużej nie czekać i za dwa tygodnie mam umówioną wizytę u lekarza.Powiedzcie mi czy po ewentualnej kuracji farmakologicznej jest szansa,że zajdę w upragnioną ciążę i po jakim czasie wam udało się zafasolkować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach