Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anieli

ciążą a nadżerka

Polecane posty

CZESC DZIEWCZYNY MAM PYTANIE.MIAŁAM 4 LATEMU NADZERKE I POSZŁAM DO LEKARZA I ZROBIŁ MI WYPALANKE OD ROKU STARAM SIE O DZIDZIUSIA I IE UMNIE ZAJSC W CIAZE JESTEM JUZ ZAŁAMANA O MAM ROBIC PROSZE O POMOC

Gość mama19
witam mam 19 lat i miesiąc temu zostałam mamą. diś byłam na pierwszym badaniu po 6 tyg. od urodzenia córki. dowiedziałam się że mam nadżrekę. czy mogę z tym zajść w ciążę i czy to nie zagrażało by prawidłowemu rozwijaniu się płodu. jestem młodą mamą a moja córka to moje drugie dziecko pierwszą ciążę poroniłam. prosze o odpowiedz.

Gość gość
Hej pewnie już nikt nie wchodzi na tą stronkę lecz jednak napiszę ;-) jestem w ciąży i pani ginekolog stwierdziła że mam mała nadzerke zapytałam się jej co z tym można zrobić bo wtedy nie miałam pojęcia co to wgląd jest. Ona powiedziała że w innych krajach się to wypala lub zamraza ale w Polsce tego się nie robi i nic więcej się nie dowiedziałam dopiero po wizycie u ginekologa kiedy byłam w domku to szybko weszłam na neta i zaczęłam czytać i już coś wiem tak samo jak wy piszecie że mieliście już wypalane lub zamrażane nie rozumiem tylko dlaczego ona nie mogła mi wytłumaczyć tego od tego jest a taka cholewka!! :-\

Gość gość
Dziś byłam u Gin. Dowiedziałam się że mam małą nadżerkę, dostałam 8 tabletek dopochwowych. Ale boję się że nie będę mogła zajść w ciążę :( A staram się już jakiś czas.

Gość gość
też mam nadżerkę, tza ektopie gruczołową, lekarz mówił żeby nie leczyć , drugi żeby leczyć, w międzyczasie zaszłam w ciążę, której nie planowałam no i do 3 mies było ok, pod koniec 3 mies dostałam krwawienia obstawiałam najgorsze , na IP okazało się że mam rozległą ektopie gruczołową czyli musiała mi się powiększyć i to ona krwawiła, dzień po stosunku, teraz boje się każdego zbliżenia , żeby podobna sytuacja się nie powtórzyła, choć lekarz stwierdził że nadżerka nie zagraża ciąży, ale po ciąży trzeba będzie ją wyleczyć