250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nisz się kłócić Późno już, ale z Tobą bym dobry film obejrzał Wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wiem. Skończmy. Dobrej nocy Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nisz się kłócić Późno już, ale z Tobą bym dobry film obejrzał Napisz czy Ty jesteś pooo...y, pijany czy tak mocno przytrzymany, ze nie ogarniasz co łysa robi całe dnie i noce na innych tematach? Nikomu nie powiemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Skończmy. Dobrej nocy Magda Co to za psychopata Choroszcz? Przecież to jakieś bezdomne i zaburzone, lata i chce mojej uwagi. A może chce jęczeć do słuchawki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, choroszcze jukon welcome napisał: Napisz czy Ty jesteś pooo...y, pijany czy tak mocno przytrzymany, ze nie ogarniasz co łysa robi całe dnie i noce na innych tematach? Nikomu nie powiemy Gdybyś rozróźniał Prawiczku 30 ponad letni nadając z piwnicy w domu u mamy to byś wiedział przez tyle lat, że forum to nie real, ale zasady są jednak proste. Wystarczy je mieć, a Tobie by trzeba było zasadzić, ale kopa w zad Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Gdybyś rozróźniał Prawiczku 30 ponad letni nadając z piwnicy w domu u mamy to byś wiedział przez tyle lat, że forum to nie real, ale zasady są jednak proste. Wystarczy mieć zasady, a Tobie by trzeba było zasadzić, ale kopa w zad Musisz mi to wytłumaczyc jak praaawiczkowi mistrzu Czyli jak ta stara czarownica non stoper gnije na forume i wszystkich hejtuje na okrągło to jest spoczko bo to nie real i możesz speeermić jak deebil a inni nie mają prawa komentu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Co to za psychopata Choroszcz? Przecież to jakieś bezdomne i zaburzone, lata i chce mojej uwagi. A może chce jęczeć do słuchawki? Thebil to jest na utrzymaniu matki od lat, a po jedzenie pod kosze chodzi, bo robić mu się chce nie dla siebie by zmienić life, ale pod siebie jak najbardziej Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: .... to jest na utrzymaniu matki od lat, a po jedzenie pod kosze chodzi, bo rrobić mu się chce nie dla siebie by zmienić life, ale pod siebie jak najbardziej Jeszcze wyjaśnij kudłaty co to ma do zachowania łysej na forume Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Thebil to jest na utrzymaniu matki od lat, a po jedzenie pod kosze chodzi, bo robić mu się chce nie dla siebie by zmienić life, ale pod siebie jak najbardziej Czyli tak jak myślałam Pravik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czyli tak jak myślałam Pravik Nie myśl łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, choroszcze jukon welcome napisał: Jeszcze wyjaśnij kudłaty co to ma do zachowania łysej na forume Zaraz mi pojęczy do słuchawki. Zazdrościsz? Podlecz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 63 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, choroszcze jukon welcome napisał: Nie myśl łysa Oksymoron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zaraz mi pojęczy do słuchawki. Zazdrościsz? Podlecz się. Łysa nawet gdybyś była ostatnią koorwa pseudokobietą na tej planecie to bym wolał odjeebać magika niz słuchać twoich ero jeków 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, JajâWywalone napisał: Oksymoron Wiadomka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, JajâWywalone napisał: Oksymoron Ciepłe lody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano 5 godzin temu I tak właśnie zarobiona szczęśliwa mężatka spędza święta. Zaraz yebne na plecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czyli tak jak myślałam Pravik Co tu więcej wyjaśniać Gość się ora od lat w necie i hejtuje innych taki żywot wybrał Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Co tu więcej wyjaśniać Gość się ora od lat w necie i hejtuje innych taki żywot wybrał Dobra idź sie jednak po prostu jak zwykle napij deebilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: I tak właśnie zarobiona szczęśliwa mężatka spędza święta. Zaraz yebne na plecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Co tu więcej wyjaśniać Gość się ora od lat w necie i hejtuje innych taki żywot wybrał Nakarmiłam psycholi ile wlezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, choroszcze jukon welcome napisał: Dobra idź sie jednak po prostu jak zwykle napij deebilu Czemu go obrażasz? W realu na ulicy też tak rzucasz się na ludzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 72 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, choroszcze jukon welcome napisał: stary podobno leży obok, a ta lysa nieprzepchana rura nocke wali na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nakarmiłam psycholi ile wlezie Wiem, ale szkoda Cię tu marnujesz się Lepiej wyskoczyć na imprę i chyba tak zrobię i tego też życzę Tobie Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiem, ale szkoda Cię tu marnujesz się Lepiej wyskoczyć na imprę i chyba tak zrobię i tego też życzę Tobie Za daleko i za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Za daleko i za późno. Zawsze możemy obejrzeć film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 4 godziny temu Dam ci znać jak będę kiedyś w twoich stronach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 4 godziny temu Czasami zmieniam kajute, więc podaj wtedy współrzędne ... może wpadnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 4 godziny temu A tak serio... zagrajmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Czasami zmieniam kajute, więc podaj wtedy współrzędne ... może wpadnę Podam.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 272 Napisano 4 godziny temu Dlaczego nie można? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach