Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minori

Czy w ten sposób można zajść w ciążę ??

Polecane posty

Gość Madżżz
skonczylam juz 18 llat moj chlopak wie czy zaszlam czy nie tylko mi nie chce powiedziec boje sie bo juz stracilam jednoi dziecko strasznie wymiotuje krwia juz kilka razy zalablam jem jak najeta

Gość jolcia1965
te wymioty z krwią to nie jest normalne możesz miec kłopoty z rzołądkiem

Gość jolcia1965
możesz mieć wrzody na rzolądku

Gość Madżżż
ee chyba nie boje sie strasznie tego nie chce tego przezywac 2 raz boje sie ze chlopak mnie zostawi

Gość 555
słuchaj jeśli chłopak naprawdę cię kocha to cię nie zostawi a jak to było za 1 razem

Gość Madżżż
byla wpadka z chlopakiem i jak sie dowiedzial to zzucil mnie ze schodow ale treaz mamnowego i jest jak narazienie za dobrze wczoraj wspolzylismy 2 raz z gumka i sie spuscil doniej ale ja sie boje ze ona byla peknieta

Gość neosia
Hey:( Mam pyatnie...:/ Chciałabym sie dowiedziec czy można zajść w ciążę 2-3 dni po okresie który trwał 7 dni (cykl 28-dniowy) Było to drugi raz, ale za pierwszym razem nie było wytrysku ( a teraz był), głupia jestem ze tak bez zabezpieczenia, wiem, ale za bardzo zaufałam chłopakowi, w sumie teraz obaj mamy wyrzuty i sporo myślenia, ale odpowiedzcie na moje pytanie, jak juz cos to wole wiedziec...:(

Gość Madżż
Wiesz u mnie bylo chybapodobnieale jakobliczalam tomialamdniplodne

2 dni temu uprawiałem sex z moją kobietą. Nie wkładałem do pochwy tylko do pupy i wytrysk nastąpił w środku. Wszystko wyciekło w stronę pochwy. Ona wycierała to ręcznikiem ale pózniej się od niej dowiedziałem, że miała blisko pochwy spermę. Czy można od tego zajść w ciąże? Proszę o pomoc. Tylko na was mogę liczyc na tym forum ;((((

Gość martusia92
SŁUCHAJCIE MAM TAKI PROBLEM Kochałam się z chlopakiem 07.07. Kochalismy sie z zabezpieczeniem tzn mial gumke. wytrysnął i wtedy zorientowal sie ze gumka byla peknieta wiec szybko wyjal czlonka;( ja szybko pobieglam do lazienki umyc czesc intymna. pomozcie mi blagam czy moge byc w ciazy?? ;( dodam: moj pierwszy dzien ostatniego cyklu to 22.06. miesiaczke mam regularnie co 24 dni. kto mi pomoze?? moze potraficie obliczyc dni plodne?? prosze o szczere odp doswiadczone kobiety i mezczyzn Z góry bardzo dziękuje ;*

Gość maricneek
witam mam pytanie ostatnio kochalem sie z moja kochana dziewczyna i pod koniec kiedy mialem jej sie spuscic na plecy wyciagnalem penisa sciagnalem gumke i z niej wyplynal plyn preerukcyjny ale nie sperma bo jeszcze nie doszedlem i splynal jej na wargi sromowe i odbyt jest jakas mozliwosc ciazy? pozdrawiam

Gość Oluss *
witam mam pytanie czy tylko dizeki spermie mozna zajsc w ciaze bo dziisja kochałam sie z moim chlopakiem i wystaszylam sie i on wyciagnoł go i nie bylo na nim spermy wydaje mi sie ze tylko byl tam moj sluz czy bez spermy mozna zajsc w ciaze prosze o odp :((( BARDZO SIE BOJE :(

Gość majcia 16
Słuchajcie mam problem

Gość majci 13
słuchajcie mam 13 lat i chyba jestem w ciązy jak matka się dowie to mnie wyżuci z domu prosze pomuszczcie mi prosze ja się boje....

a więc tak , uprawiałam z chłopakiem petting . on był w gaciach , a ja w gaciach i leginsach . On się spuścił ale nie na mnie , po czym poszedł do łazienki i umył się . Po 15 minutach , gdyby znów wsadził mi tam rękę mogło by dojść do zapołodnienia , nawet jak jestem dziewicą i mineły 2/3 dni od miesiączki ??

Gość minutka 1212
nie jkim sposup napszyklad wiziosit do buzi no napewno nie narty kobitki

Gość west ice
Boże dziewczyny czy wy biologi w szkołach nie macie? bez przesady! jak jesteście nie douczone to się za sex nie bierzcie, albo chociaż zabezpieczajcie! jak nie chcecie używać gumek to jest przecież dużo innych sposobów ;/ chociażby testy owulacyjne, albo monitory cyklu stosujcie...