Spaghetti... 346 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dziś także ... Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo. 78 Napisano 2 godziny temu 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 461 Napisano 2 godziny temu Bez okazji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 2 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Bez okazji? Madzia słońce Ty tańcz i wino pij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 461 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Madzia słońce Ty tańcz i wino pij Nie pije i nie tańczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie pije i nie tańczę. Wiem, wyluzuj przecież wyżej w czerwoniej zatańczyłaś emotce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Madzia słońce Ty tańcz i wino pij Będziesz miła ze mną wino piła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Będziesz miła ze mną wino piła Ostatnio piłem wino kilka miesięcy temu Złoścnico Wystarczy mi wrażeń ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 1 godzinę temu Niemiecki klasyk na rozgrzewkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Ostatnio piłem wino kilka miesięcy temu Złoścnico Wystarczy mi wrażeń ... I co sie po tym winie stało Dzieciaku? Nie pamiętałeś niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: I co sie po tym winie stało Dzieciaku? Nie pamiętałeś niczego Kużwa tylko nie dzieciaku non stop mnie tak nazywasz dlaczego ? Wręcz przeciwnie, wolałbym zapomnieć lub cofnąć czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Kużwa tylko nie dzieciaku non stop mnie tak nazywasz dlaczego ? Wręcz przeciwnie, wolałbym zapomnieć lub cofnąć czas Oj nie myśl o tym za bardzo dzieciaku Zapomnieć? Czyli bylo ciemno i wszystko jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Oj nie myśl o tym za bardzo dzieciaku Zapomnieć? Czyli bylo ciemno i wszystko jedno Nie myślę tylko stwierdzam fakty Było jasno i wyrażnie w pómroku przy blasku świecy Ok, skończmy ten temat. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie myślę tylko stwierdzam fakty Było jasno i wyrażnie w pómroku przy blasku świecy Ok, skończmy ten temat. Dobra dobra miało być śmieszne a jak zwykle wyszło jak wyszło Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 1 godzinę temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 46 minut temu (edytowany) 20 minut temu, Onaaaa napisał: Dobra dobra miało być śmieszne a jak zwykle wyszło jak wyszło Nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli, ale czasem warto zobaczyć słońce Edytowano 43 minuty temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 45 minut temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: ... Tak bywa ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Tak bywa ... Moja ulubiona piosenka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 42 minuty temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie zawsze jest tak jak byśmy chceli, ale czasem warto zobaczyć słońce Albo księżyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 41 minut temu Mam ochotę na to: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 37 minut temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Albo księżyc Najładniej świeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 36 minut temu A ja na to: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 346 Napisano 21 minut temu Zero smutku zero łez. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach