Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomózcie

Czy to mozliwe...

Polecane posty

Gość Pomózcie

...zeby skutki uboczne pigulki pojawily sie dopiero sie po dwoch latach ich zazywania ? Biore Cilest juz dwa lata i od pewnego czasu strasznie zle sie czuje - mam ciagle zawroty glowy, jestem slaba, nic mi sie nie chce. Porobilam juz praktycznie wszystkie badania, odwiedzilam prawie wszystkich lekarzy i poza anemia wszystko jest w najlepszym porzadku. Lecze sie teraz z anemii, ale nic sie nie polepsza :( Jak moge sprawdzic czy to wlasnie pigulki daja mi w kosc...?

Gość odstawic
je i tyle jak bedzie poprawa to wiadomo

No przeciez skoro masz anemie, to raczej normalne, ze sie slabo czujesz... Niekoniecznie winne sa pigulki

Gość Pomózcie
Tak sie zastanawiam Kai, bo byl moment w czasie 7-dniowej przerwy, gdzie poczulam sie lepiej i zawroty glowy minely. A teraz zaczelam nowe opakowanie i jakby wszystko sie nasililo. I teraz nie wiem - wina anemii, pigulki czy obu naraz ???

Gość wszystko naraz
lez anemię,odstaw na jakiś czas pigułki,potem jak podleczysz anemie,jak chcesz to dalej bierz tabsy,wtedy zobaczysz jak sie po nich czujesz,jeśli gorzej to rzucaj je w cholerę!!!Zdrowie jest najwazniejsze!!!

Gość 7 ndniowa odstawka
nic nie daje poniewaz w ciązgu tych 7 dni tabletki WCIĄŻ działają, czyli wychodzi na to, ze to nie przyczyna tabletek.