Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ojojojojejej

ze wstydu mozna zapas膰 sie pod ziemie

Polecane posty

Go艣膰 ojojojojoj
oxoden----> tw贸j wpis by艂 dzisiejszy? czyzby cie kto艣 usun膮?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ojojojojoj
kto艣 tu mota na moim topiku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morda*
jaki艣 tydzie艅 temu moje dziecko co ma 12 latek wyci膮gne艂o mnie na rolki , jade jade na tych rolkach i nagle jak nie wyr偶n臋 or艂a do ty艂u na plecy ......................i ca艂y plac zabaw w 艣miech

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tytyryty
jestem w pracy nagle dzwoni telefon odbieram przedstawiam sie m贸j chlopak gdy odkladam tel, za chwike dzwoni ponownie, sadze 偶e to znowu m贸j ch艂opak zapomnia艂 mi czegos powiedzie膰 podnosze sluchawke i pytam no co tam ? a tu klientka dzwoni zapytac o oferte, dobrze ze mnie niewidzia艂a bo sp艂onelam 偶ywcem :-D

Udost臋pnij ten post

he he ja tez mia艂am wpadke z telefonem Sylwester 2005 roku bawimy si臋 w kilka os贸b u mnie w domu jest juz kilka minut przed p贸艂noc膮 wszyscy po kilku drinkach :P nagle dzwoni moja kom贸rka - m膮偶 sobie jaja robi z drugiedo pokoju . Od艂o偶y艂am s艂uchawke i za chwilke zas dzwoni tel ja my艣le ze to m贸j ma艂zonek i odpali艂a AGENCJA TOWARZYSKA-S艁UCHAM a tu moja te艣ciowa - witam moj膮 synow膮 ......................s艂uchajcie umar艂am na stoj膮co , a towarzystwo mia艂o polewke ze mnie do walentynek :D

Udost臋pnij ten post

he he ja te偶 mia艂am tak膮 przygode z telefonem Sylwester 2005 , u mnie w domu kilka os贸b po kilku drinkach i jakie艣 15 min. przed p贸lnoca dzwoni moja komorka , a to moj ma艂偶onek jaja sobie robi艂 z innego pokoju .Po chwili zas moja komorka dzwoni ja przekonana ze m膮偶 cos sobie przypomnia艂 odbieram i od razu m贸wie AGENCJA TOWARZYSKA - S艁UCHAM a w s艂uchawce g艂os mojej tesciowej-cze艣膰 kochana synowo Umar艂am na stoj膮co a towarzystwo mia艂o polewke ze mnie do walentynek pozdrawiam gapowicz贸w :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tytyryty
zielony groszek----> dobre, ubawi艂am sie do 艂ez

Udost臋pnij ten post

ale sie usmialam, tez mialam spotkanie ze s艂upem jak pare poprzedniczek, tylko ze stalam na peronie zapatrzylam sie na super faceta i buch w s艂up, niezle bola艂ooooooooo

Udost臋pnij ten post

o peknietych spodniach nie wspomne, kiedys grywalam w ping ponga, schylam sie po pileczke i trach spodnie posz艂y, ale by艂 ubaw na szczescie moj i mojej kolezanki, hihi

Udost臋pnij ten post

Wychodzilam wczoraj z moim ma艂ym siostrze艅cem na zakupy. Ja si臋 czesa艂am a on si臋 pl膮ta艂 bez celu. Poprosi艂am go 偶eby w艂ozy艂 mi do torebki portfel i telefon i on mi w艂ozy艂 telefon stacjonarny...Oczywi艣cie musia艂am zadzwoni膰 i wyci膮gam ten telefon w autobusie...ludzie si臋 na mnie dziwnie patrzyli...;-D

Udost臋pnij ten post

W czasach wczesnoszkolnych, tzn. w podstaw贸wce chcia艂am wypo偶yczy膰 z biblioteki \"Palc贸wk臋\" Boles艂awa Prusa. Dobrze, 偶e zacna pani bibliotekarka mia艂a poczucie humoru :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muciusia
kiedy艣 podoba艂 mi si臋 strasznie m贸j s膮siad ... pewnego pi臋knego poranka my艂am okna a on akurat szed艂 sobie chodnikiem i za偶artowa艂, 偶e wpadnie do mnie i mi pomo偶e. no i wpad艂 :-P gadali艣my sobie a ja kontynuowa艂am mycie tych cholernych okien. zesz艂am ze sto艂ka 偶eby wyp艂uka膰 szmatk臋 i jako艣 niefortunnie si臋 potkn臋艂am ... a na parapecie zawsze stoi pe艂no kaktus贸w bo moja mama jest ich fank膮 :-| spad艂am na dupsko z tego sto艂ka a na mojej g艂owie wyl膮dowa艂 kaktus z wielga艣nymi ig艂ami. m贸j s膮siad prawie popu艣ci艂 ze 艣miechu a ja rycza艂am bo mia艂am w g艂owie same kolce ... od tamtej pory wo艂a na mnie kaktusik ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muciusia
innym razem oblewa艂am ze znajomymi i moim facetem imieninki ... oczywi艣cie ch艂opacy podpuszczai mnie, 偶e nie b臋de popija艂a w贸dki piwem ... po 3 kieliszkach popitych 1 piwem siedzia艂am przed lokalem z g艂ow膮 mi臋dzy kolanami ... ;-/ widzieli mni dos艂ownie wszyscy ... a mojemu facetowi nazyga艂am na buty ... do dzi艣 nie wiem dlaczego nastepnego dnia, kiedy umiera艂am na kaca oznajmi艂 mi, 偶e odchodzi ;-p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Koza30
Ja by艂am na basenie.Zje偶dza艂am ze rur膮 i wychodz臋 z wody.Ratownik si臋 na mnie patrzy,Ja luz id臋 dalej i czuj臋 jak co艣 mnie 艂askocze po udzie.Patrze a to sznureczek od tampona my艣la艂am,偶e umr臋 ze wstydu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muciusia
a jeszcze innym razem zaprosi艂a mnie do siebie kole偶anka ... na jej podw贸rku przypadkiem i nie艣wiadomie wdepn臋艂am w min臋 przeciwpiechotn膮 zostawion膮 przez jej pieska :-| wlaz艂am do jej domu, przesz艂am przez ca艂y korytarz po ja艣niutkiej wyk艂adzince ... posiedzia艂am chwil臋 ... a tu nale jej mama wpada i krzyczy, 偶e "jaki艣 buron nanosi艂 im 艂ajna do przedpokoju i w ca艂ym domu 艣mr贸d ... " ... od wtedy unikam jej mamy jak ognia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nocowalam u mojego faceta
i rano zachcialo mi sie do lazienki. Zrobilam co trzeba i spuszczam wode, a tu sie zapchalo. Probowalam jakos przepchac i nic. W koncu musialam isc do jego mamy i powiedziec, ze zapchalam kibel. Boze co za wstyd byl :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oxoden
hie hie humor sobie od rana poprawilam:D pozdrawiam wszystkich gapkow;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muciusia
fajnie jest mie膰 艣wiadomo艣膰, 偶e nie tylko ja pope艂niam tak beznadziejne gafy :-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojojojojejej
znowu kto艣 mota na miom topiku znikne艂y niekt贸re wpisy miedzy godz.14.00 a 15.00

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muciusia
heej ... wpisujecie jakie艣 swoje ciekawe wpadki, bo te poprzednie ju偶 przeczyta艂am ... i z czego mam si臋 teraz 艣mia膰??

Udost臋pnij ten post

Mia艂am setki takich sytuacji ale akurat teraz przypomnia艂o mi si臋 co艣 z dzieci艅stwa. Jako dziecko by艂am uczona codziennie odmawia膰 pacierz przed snem. No i k艂ad臋 si臋 z bratem i my艣l臋 sobie 偶e wypada艂oby pacierz zm贸wi膰 a poniewa偶 by艂am bardzo 艣pi膮ca to postanowi艂am go zm贸wi膰 na le偶膮co. Tak mi si臋 ta modlitwa d艂u偶y艂a 偶e nie wiadomo kiedy zasn臋艂am ze z艂o偶onymi do modlitwy r臋kami. Braciak mia艂 ze mnie niez艂膮 polewk臋 nast臋pnego dnia :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mo偶e ja
PO KILKU DRINKACH dzwoni艂am z pilota od TV ale to chyba nie wpadka :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiatek i motylek
co do pilota to zamiast telefonu zapakowa艂am do torebki wla艣nie pilota od telewizora :0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no dobra ja napisze
kilka lat tenu w wakacje jak co niedziele wybra艂am si臋 do ko艣cio艂a , a ze upa艂 by艂 okropny to za艂ozy艂am bluzk臋 zapinan膮 z ty艂u na zamek od pasa a偶 po 艂opatki , stoje w tym ko艣ciele gdzies po srodku i nagla jaka艣 starsza pani m贸wi : ma pani rozpi臋t膮 bluzk臋 i wszystko pani wida膰 :D s艂uchajcie przesz艂am z ta rozpi臋ta bluzk膮 przez ca艂e miasto i do艣膰 d艂ugo sta艂am tak w tym ko艣ciele , my艣la艂am 偶e spale sie ze wstydu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no dobra ja napisze
i jeszcze dopisze w wieku jakim艣 16-17 lat w wakacje wybralismy sie ca艂a paczk膮 na basen na ca艂y dzie艅 na tym baseni by艂y co kilkanascie metr贸w pomosty drewniane i mo偶na by艂o z nich skaka膰 na g艂贸wk臋 do wody , wi臋c sie rozp臋dzi艂am i hop nura pod wod臋 ..............dop艂yne艂am do pomostu i wchodze na drabinke i juz jestem na pomoscie iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nagle widze oooo kurwa stanik mi si臋 pod wod膮 zgubi艂 a ja w samych gatkach po pomoscie paradowa艂am nawet sobie nie wyobrazacie jak mi by艂o wstyd i dodam 偶e baaardzo du偶o ch艂opc贸w to widzia艂o :0 wieczorem kolega mi powiedzia艂 ze mam naj艂adniejszy biust jaki widzia艂 ale to i tak w tamtym dniu nie mia艂o dla mnie wi臋kszego znaczenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eee tam stanik
ja skacz膮c do wody zgubi艂am gacie i kumpela mi recznik do wody musia艂a rzuci膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 usmarkana po pachy
:D dobre :D na :D serio :D chcia艂am poca艂owa膰 kolege w rek臋 na przywitanie - nie wiem dlaczego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wstydzic to si臋
powinny stare obwis艂e babsztyle opalaj膮ce si臋 topless na pla偶y, a nie szesnasto-siedemnastolatki... ja jak mia艂am siedemnascie lat to we W艂oszech na pla偶y bez problemu opala艂am si臋 bez stanika :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilak
No ja tez mialam extra wpadke. Teraz sie z tego smieje , ale wtedy nie bylo mi wcale do smiechu. Pojechalam z koleznaka na zakupy do marketu , chcialam kupic sobie jakies ciuszki, kiedy tylko wysiadlam z autobusu zamralam z wrazenia. Wlasnie dostalam ,,no wiecie co?'', chwila konsternacji i pierwsze co to wlecialam jak huragan do dzialu z podpaskami, wzielam je z polki i biegiem do kasy, a tu kolejka jak waz ogrodowy, wiec zaczelam sie przepychac i zapytalam sie pani kasjerki czy moge tak bez kolejki, pokazujac jej te podpaski i mowiac ze nagly wypadek.Myslalam ze spale sie ze wstydu, ludzie patrzyli sie na mnie jak na wariatke. Normalnie obciach jak nie wiem co, a i do tego musialam kupic sobie jakies spodnie nie koniecznie te co chcialam , nie mialam czasu na szukanie.;)

Udost臋pnij ten post