Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojejej

ze wstydu mozna zapasć sie pod ziemie

Polecane posty

Gość asdagger
hi hi hi

Gość softina
Ostatnio weszłam pod prysznic stoję sobie nago a drzwi od łazienki otwarte jak szeroko a mi sąsiadka weszła i stoi i sie patrzy patrzy i mówi:nie wstydz się. *mój mąż zawsze żeby mnie wk***puka do drzwi jak przychodzi ostatnio poszedl do sklepu i słyszę pukanie otwieram i mówię:nudzi Ci się?patrzę a to właściciel mieszkania odpowiedział tylko przepraszam,że przeszkadzam.

Gość iskamdategushna
Haha, dobre so niektóre opowieści :) To moja ciocia miała inną sytuację. Wracała od teściowej i szła za pewną kobietą. Odległość była całkiem krótka. W pewnym momencie kobieta nie wytrzymała i puściła bąka, odwracając się. Ahh ale miała minę, jak ujrzała moją ciocię :)

Gość gość
Up up up up

Gość gość
Ee raz jak byłam mała to z dwoma kuzynkami i bratem byliśmy w markecie już przy kasie i kasjerka mówi ,, będzie 30 groszy?" A ja że będzie i daje kuzynce a mój brat do mnie ,, ta pani ma pieniądze". Albo raz jak miałam jakieś. ... 5/6 lat byłam w kościele z kuznka i bratem i ona uklekla bo była u komuni ja kleklam z nią i rechotali wszyscy. A ja powiedziałam ,, nie.. bo mi nogi zdretwialy" mam tak wiele wpadek... co dzień je mam.

Gość gość
Szłam do domu i coś mnie ukulo w nogę, było lato i miałam japonki biorę japonka do ręki i skacze na jednej nodze jeczac że mnie bolii i BUM! Walnelam głową w budkę telefoniczna a mama ze mnie zwijala

Gość gość
Wychodziłam z restauracji i na dworze mi się wydawało że nikogo nie ma bekam i pierdze a jacyś faceci do mnie ,, Przyjęło się! " ma sa kra