Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojejej

ze wstydu mozna zapasć sie pod ziemie

Polecane posty

Gość UPUPUOUPUPU
UPUPU

Gość UPUPUOUPUPU
up

Gość upupuppu
up do gory

Gość Katarzyna-wstydnik 11
Ja kiedyś miałam historię w szkole taką że się chciałam zapaść ze wstydu pod ziemię.Przyjechałam maluszkiem na dyskotece. Dyskoteka zaczęła się o 15.Po godzinie zachciało mi się siku.Starałam się wytrzymać ale się posikałam.Pod koniec dyskoteki ktoś to zauważył i się paliłam ze wstydu , byłam cała purpurowa i jeszcze moi koledzy się śmiali z malucha że to złom wtedy byłam fioletowa ze wstydu ,ale jakoś dojechałam maluchem.

Gość nadia***
wczesniej juz pisalam o mojej mamusi.no i znow musze napisac.bylo dobrze po polnocy jak mama odprowadzila kolezanke do furtki.spory maja ogrod do domu wiec daleko jak sie siku baaaaaaaaaardzo chce.mysli -po polnocy ,wszyscy spia sikne tutaj.no i w polowie ceremoni siusiania --DOBRY WIECZOR! POWIEDZIAL JEJ SASIAD.....OMIJAJAC KALUZE BO SIKALA Z GORKI!!!!!!!!!!!! gadal pewnie do wypietego zadka swiecacego bladoscia jak ksiezyc! ach...mam ja sie z ta mamuska!

Gość aha22
14-15 latek bawię się z kolegami i kolezankami w berka, uciekałam właśnie przed takim jednym co mi się strasznie podobał, przeskakuję przez płot i upadam na kolano prosto w ... świeżą psią kupę ... :D

Gość aha22
kiedyś jak byłam młodsza dużo spluwałam, wiem, wiem, obrzydliwe, w każdym razie nauczyłam się pluć jak chłopak, z odpowiednim pogłosem, daleko, formując idealny kształt, a więc pewnego wietrznego dnia, idziemy sobie ze znajomymi przez ulicę i harnęłam dumnie przed siebie i nagle zawiało tak, że ślina się cofnąła i zawróciła na moje czoło a wszyscy w śmiech :D

Gość mamusia rlz
;D

Gość Matka.ujmwjtda
Wstyd,wstyd mi jest jak to czytam,palę się ze wstydu

Gość upupupu
do gory...;)

Gość spadajace staniki
ja mialam pare przygod nad woda z wychodzacym 1 cyckiem ze stanika :P za kazdym razem dzialo sie to wtedy, jak grupka kolegow chciala mnie sila zaciagnac do wody, nagminnie spadal mi stanik :| a inna przygoda- majac ok 5 lat postanowilam z grupka znajomych dzieci zbudowac namiot i bawic sie w nim, ktos wpadl na pomysl, zeby poogladac to co ma sie pod majtkami :P z racji ze bylo towarzystwo mieszane :D i niestety w chwili ogladania wparowal do namiotu dziadek jednego kolegi i oczywiscie rozgadal wszystko mojej babci :O

Gość przeczytałam wszystko
niektóre na prawdę dobre, no i pocieszam się faktem, że takie różne głupotki przytrafiają się też innym. Myslałam że tylko ja jestem taka madra żeby wynieść koszyk ze sklepu i zorientować sie dopiero w następnym - po drugiej stronie starówki. Do dzisiaj leje z tego jak komuś opowiadam. Ale mam też inna dobrą historię: matura, pisemny z biologii. Umawiamy się z koleżankami na przystanek z zamiarem pójścia razem do kościoła - jak trwoga to do Boga. Idziemy przez miasto rozprawiając co kto umie, czego nie, ile ściąg, gdzie schowane itd. jesteśmy w kruchcie kościoła, gdzie trwa msza, ja kończe myśl i mówie dziewczynom CIIIIChOOO i zamiast wejść to robię "puk puk puk" do drzwi.Dziewczyny na mnie wielkie oczy, ja jeszcze większe. One w śmiech i w nogi. Stoimy tak przed kościołem i śmiejemy się histerycznie do końca mszy. Ludzie wychodząc dziwnie na nas patrzą, koleżanka, która była w tym czasie w środku uświadomiła nas że było słychać wszystko, i pukanie i dziki śmiech. A ludzie wychodzili i wiedzieli że to nasza sprawka!!!

Gość strasznieeeeee
wpadka nie moja ale mojej kolezanki.... matura ustna z języka polskiego pytanie:co w średniowieczu na przyjęciach znajdowało sie na stole(coś w tym stylu) stres mnie zeżarł i nie wiedziałam co odpowiedzieci i jedna z nauczycielek miała rurke z kremem i na nia pokazuje chodziło jej o jadło i wino ogólnie o jedzenie a ja wypaliłam RURKI Z KREMEM...;(

Gość upuppupupu
up

Gość uppupuuppupu
up

Gość uppupuuppupu
up

Gość fanka ankaaa
dobre piszesz ze nie Twoja wpadka, a zaraz potem ze tka powiedziasl i potem sie wstydzilas

Gość dowyzejjjj
do osoby wyzej...zauwaz ze wszytskie historie tutaj sa tak opisywane(te ktore nie sa nasze)...to nie byla moja wpadka ale napisalam tak jak mi opowiadala kolezanka wiec nie widze problemu zreszta tym bardziej napisalam ze nie moja....eh...;/ podnosze topik

Gość no to ja też
up;p

Gość no dobra no to ja
moja mama pomagala nam w przeprowadzce na 1 piętro w bloku, my z mezem wzielismy bagaze i weszlismy na pietro, moj tata dal czesc mamie i sam bral reszte tych rzeczy a mama juz poszla do bloku, bylo ok. 21.00 i zamiast do nas na 1 pietro wgramolila sie z tymi torbami do mieszkania na parterze - tak patrzy ze cos inaczej to mieszkaniw wyglada, a tam na tapczanie ludzie ogladaja tv, tak spojrzeli na moja mamuske a ona - oj to nie tu... kochana jest:D

Gość Kasieńka1568
Czy ktos mi powie co to jest wstyd?

Gość Kasieńka1568
Co to jest wstyd? !!!!!!??????????????????@??????????????????!?,?,,.Proszę aby ktoś mi powiedział co to jest wstyd i czego my kobiety się wstydzimy?????????????????????????????????????????????????Co to jest wstyd?

Gość Kasieńka1568
Powiedz Nadio*** proszę, czego się wstydziłaś i co to Jest wstyd???????'?????????co to jest Wstyd???co to jest wstyd??????'???????co to jest wstyd?????co to jest wstyd ???????????????????co to jest Wstyd?@??????????????co to jest Wstyd?????????Nadio powiedz proszę czy ty się wstydzisz swoich ocen????

Gość Kasieńka1566
Powiedz Nadio*** proszę, czego się wstydziłaś i co to Jest wstyd???????'?????????co to jest Wstyd???co to jest wstyd??????'???????co to jest wstyd?????co to jest wstyd ???????????????????co to jest Wstyd?@??????????????co to jest Wstyd?????????Nadio powiedz proszę czy ty się wstydzisz swoich ocen????

Gość Kasieńka1568
Co to jest wstyd?

Gość pupupupupup
up podnosze

Gość Marzena - 1część
Pewnego dnia chciałam się ładnie ubrać i pujść do szkoły.Włozyłam wszystko (krótką spudniczkę,bluze , .buty)Po pierwszej Lekcji usiadłam Z kolezanką Jolą , która powiedziała mi Ze majtek nie Ubrałam .Paliłam Się ze wstydu jak mogłam , byłam czerwona jak burak bo na dodatek był W-F a ja na poprzednim obiecałam ,że będę ćwiczyła Więc rozumiecie Źe czułam wstyd na W-fie gdyż Nauczycielka mnie Spytał czemu Nie ćwiczę a ja Się wstydziłam Odpowiedzieć.wtedy nauczycielka Dała mi klapsa i Zobaczyła mój Goły Tyłek.

Gość Marzena - 2część
I zobaczyła mój goły tyłej a ja Się paliłam wstydem i nauczycielka widocznie też Bo powiedziała Klasie że przyniosłam Jej pełen worek Wstydu i że się Poskarży rodzicą Żeby ubierali mi Majtki.Gdy moja Mama wróciła Z wywiadówki To powiedziała Że jest jej wstyd Na cały świat bo Jej córka nie nosi Majtek.Na następny dzień narobiła mi Wstydu bo dała Mi do występu w Teatrzyku szkolnym Brudne i stare rzeczy i kazdy Mówił że śmierdzę a ja się Chciałam zapaść Pod ziemię ze wstydu i prowadzący też.