Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darian K.

Do kobiet - jak często jesteście podrywane?

Polecane posty

Gość Darian K.

Jak często? Czy jest wam wtedy miło? Jeśli jest to kulturalny podryw, to zapewne tak.

Gość fanka31
PROSZĘ PRZENIEŚĆ TO DO ODPOWIEDNIEGO DZIAŁU!

Gość kulturalnie
raz na 2 mieciące albo i rzadziej po prostacku bardzo czesto czy jest nam miło? bardzo miło ale pod warunkiem że nie jest to na poziomie.

Gość fajny topic
piszcie piszcie!!!

Zdarza się i to wszędzie. Nawet w najmniej oczekiwanym miejscu i momencie. Ostatnio jeździłam na rowerze z moim siostrzeńcem i stwierdził (sam na to wpadł), że zacznie mówić do mnie mamo tak dla bezpieczeństwa, żeby nikt mnie nie zaczepiał.

Gość BrEnDAAAAAAAAa
hejka:) zdarza sie czesto:) tylko dlaczego zdarzaja sie panowie ktorzy np. brakuje uzebienia itp. Normalni faceci sie mnie chyba boja:( i odrazu pisze ze nie chodze po najwiekszych spelunach w miescie tylko normalnych knajpek . Czy moze wie ktos dlaczego tak jest?? moze poprostu mam jakis magnesik do takich typkow??;)

Gość do goooooooory

Gość *...
menel jak zagaduje to i tak nie wierzy w powodzenie takiej akcji to tylko dobra zabawa dla niego i ew. otoczenia "normalny" jednak boi sie dostac kosza

Gość BrEnDAAAAAAAAa
ja tez jestem bez 3 zeböw

Jesli nie mialabym zebow to tez pewnie nie przeszkadzaloby mi brak uzebienia u \" tych adoratorow\". A zeby mam wszystkie i zdrowe :D,

Gość no ja też mam wszystkie zdrowe
:D

Gość tyle tylko że kosztowało mnie
to 1500PLN:P

No dobre:D!!! :classic_cool: sporo kosztowalo ale sie oplacalo:) teraz jak usmiechniesz sie do kogos to porazasz biela swoich zebow i panienki lub faceci odrazu miekna;) hahaha

Gość no z tym śmiechem
to sie bardzo(niestety)ograniczam a dlaczego? TE CHOLERNE ZMARSZCZKI szczególne wokół oczu :(:(:(

No chyba przesadzasz!!! napewno znasz powiedzenie STAROSC nIE RADOSC MLODOSC NIE WIECZNOSC:D:D Kazdy wiek ma swoje prawa (nie urazajac nikgo):)

Gość trzymajcie sie tematu

Jak napisal ktos wczesniej ze normalny\" jednak boi sie dostac kosza. Dlaczego tak jest??

Gość nie no nie
Żabi litości....kurwa już Ci kiedyś radziłem idź na dziwki

Gość gienia z baru mlecznego.
mnie to kilka razy dziennie podrywaja chlopy , szczegolnie jak se siede a one przy okienku dra sie Gienia szybciej te kopytka i insze leniwe. a potem oczko puszczaja zeby im wieksza porcje nalozyc.alem sie czuje wazna. coz natura mnie nie obdarzyla uroda to robie na zmywaku.te ktore natura obdarzyla robia na wybiegu.

Gość wysoczka
Mnie w normalny sposób dosyć rzadko, prostackie gadanie to codziennie w pracy, chyba, że nie maja czasu.

Gość ale co uznajecie za podryw
a co nie? bo np jest ronica miedzy tym ze ktos spojrzy na mnie, pusci oczko, czy powie jakis tekst, ze ladnie wygladam czy co innego, a tym ze facet jest gotowy sie umowic i zaczepia dziewczyne bo chce sie umowic na randke. Jesli chodzi o te pierwsze przypadki to spotyka mnie to co najmniej raz dziennie, no chyba ze nigdzie nie wychodze z domu, a jesli chodzi o to drugie to zdarzylo sie chyba z kilka albo kilkanascie razy, z czego raz skorzystalam.