Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darian K.

Do kobiet - jak często jesteście podrywane?

Polecane posty

Gość davorka
hmm ja chyba jestem rzadko podrywana jesli liczyc taki podryw wprost: czy sie ze mna umowisz?lub cos w tym rodzaju ze chca moj numer gg albo tel., jesli chodzi o jakies subtelniejsze to albo ich nie wyczuwam albo nie jestem pewna czy to podryw czy kolezenska gatka.

Gość ja chcę podrywać

Gość slooneczko
Za kazdym razem jak wychodze na miasto, a zaznaczam ze mieszkam za granica jestem podrywana na kazdym kroku... Chlopcy zagaduja, mowia komplementy, niektore mile, niektore prostackie- typu "fajne cycki" :) i chodz niektore naprawde sa zalosne to mnie i tak w duchu to cieszy, ze podobam sie mezczyznom, czy to jakims prostakom, czy tym ladniejszym ;)

Hihi....no ja ostatnio bez przerwy;) Jestem od dwoch tygodni w Szkocji i moi znajomi smieja sie juz ze nie mozna mnie z domu wypuszczac....pojecia nie mam co sie dzieje,ale nawet na ulicy bywam zaczepiana i pytana czy nie poszlabym na drinka... Najwiecej witaminy maja polskie dziewczyny;) Moze mam narodowosc na czole wypisana? Buziaczki dla wszystkich podrywanych i podrywajácych;)

Gość abs......
;-)

Gość abs...

Gość heh......
ostatnio doczepil sie do mnie taki chlopak, nie powiem ladniutki... ale ja nie chce nikogo miec :) bo i po co? wiec i jemu dalam kosza :classic_cool: a jak czesto? :) to zalezy jaki mam dzien. jedni sie wpatruja ale widocznie brak im odwagi, a inni zagaduja, przewaznie prostacko, bo pochodze raczej z mniejszej miejscowosci, kolo Krakowa boze no ale zebym byla jakas super pieknosc to nie powiem. ot, normalna dziewczyna

Gość żabi kruku...
co powiesz na wymiane fotek? ravana_84@o2.pl nie jestem za stara jesli o to chodzi, wygladam nadzwyczaj mlodo na swoj wiek, zreszta sam zobaczysz jesli chcesz... jestem z krak, a ty? czekam na mail z fotką 🌻:)

Gość a mnie nikt nie podrywa
😭:(:(

Gość noooooo raz
na niewiem a ooo cooo chodzzziii?

Ja pracuje w serwisie samochodowym i codziennie widze dziesiatki meskich twarzy... a że jestem dość atrakcyjną dziewczyną także co chwile słysze jakies teksty. Tylko ze juz nie wspomne o tym jakie czasami elementy ze smarem za pazurami do mnie przychodzą i myslą ze mnie na żałobe wyrwą ... boooosh... TRAGEDY!!

Gość odnowa.....

Gość czy pro
vitaminka to dziewczynka?

Gość juzi3
zawsze kiedy jest po 22 a ja jestem wstawiona. ostatnio dużo nieatrakcyjnych facetów sie do mnie przyczepia :S

Ruth, 16-letnia panienka z dobrego domu, leżąca z panami w łóżku prosi: - Steve, bądź tak dobry, przypal papierosa i podaj mi go. Steve przypala papierosa, podaje go Johnowi, John podaje Martinowi, a ten daje papierosa Ruth. Dziewczyna wzdycha: - Gdyby moja mama wiedziała, że palę papierosy

Gość katerinaaaa
codzinnie :) i jest bardzo miło :)

Gość ________

Gość ________

Gość XXX XXX

Gość no az za
u mnie w pracy jest masakra. Moglabym ich miec na peczki :-) ciagle przychodza z jakas blachostka, stoja i gadaja na serio. Niedlugo mam urlop cztery tygodnie, moja kolezanka powiedziala, ze postawi na moim biurku wazon na lzy ;-) podczas mojej nieobecnosci aby mogli sie wyplakac ;-)

Gość QQQQQQQ

Gość Lasia*

Gość mam ich dość
czasami zachowują się jak zwierzęta.:o najgorsze, że każdy pacan spod spożywczaka myśli, że jest dość dobry by zaproponować mi "kawkę". czterdziestoletniej zaniedbanej kobiecie w życiu nie wystarczyłoby tupetu by podrywać przystojnego młodego chłopaka.

jest jesli nie rzuca banalnymi hasełkami mysląc że jest fajny i oryginalny i oczywiście tak jesli jest zadbany przystojny i fajny charakter

Gość marek.....
Ja takze jestem czasem podrywany ale niestety nie tak czesto jak kiedys ...... niestety nie te latka.

Gość Lasia*