Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.ruciak

ciąża, czy sesja?

Polecane posty

Gość k.ruciak

mam małego stresa... kochalismy sie 4 i 5 dnia mojego cyklu, jeszcze mi się okres kończył i było tak świetnie, że skończyliśmy bez gumek. cykle mam już od dawna regularne 27-29 dni. teraz jestem w 17 dniu cyklu, od dwóch dni mam problemy z brzuchem, ale nie wymioty, delikatne mdłości parę razy i ostro zareagowałam na jakiś średnio przyjemny zapach (mdło mi się zrobiło). myślę, że raczej niewielkie jest ryzyko bobaska, a powody nudności to sesja... aha, mam podwyższoną prolaktynę, czy to prawda, że jej za wysoki poziom "przeszkadza" w zajściu w ciążę?

Gość k.ruciak
cicho...

Gość to nie ciaza
za wczesnie na mdlosci. moze to przez sesje albo pogode (duzo osob tak ma ostatnio). albo to grypa jelitowa

Gość szczera do granic mozliwosci
ryzyko jest może niewielkie, ale istnieje - pamietaj ze plemniki w sprzyjajacych warunkach moga przetrwac kilka dni i doczekac płodnych dni. kilku ginekologów mi powiedziało ze istnieja przypadki zajscia w ciaze podczas okresu. nie chce cie straszyc ale pamietaj o tym. co do mdlosci pojawiaja sie podobno najwczesniej 2 tygodnie po mozliwym zapłodnieniu.