Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magost

Dieta kopenhadzka?? Kto zaczyna ze mna??

Polecane posty

Gość Agulinka85
Witam wszystkich! Byłam na tej diecie dokładnie rok temu i schudłam 7kg (potem przez łakomstwo znów przytyłam) i teraz wiem że popełniłam 2 błędy -używałam dużo soli i smażyłam besztyk 9więc może schudłabym jeszcze więcej|) a rtak wogóle to wcześnij 2 razy też ją próbowałam wykonac ale za każdym razem po pru dniach sie poddawałam. Byłam z siebie baaaardzo dumna bo pacowałam 12 godz co drugi dzień na dzień i co drugi na nocki Nocki były najgorsze o jak się śpi to się nie czuje godu a wtedy nocy myślałam że nie wytrzymam,ale dałam rade. Teraz też mam problem bo jestem w Londynie i prauje fizycznie,tzn jako sprzątaczka i nie wiem czy dam rade,bo do tego trzeba mieć troche siły,ale musze dać rade. A i nie wspomniałam że przy 168cm waże 80 km to troche dużo:-) więc trzymajcie za mnie kciuki!

Gość Agulinka85
Aha, i mam jeszcze pytanie odnośnie tego nieszczęsnego befsztyka jak go wogle przyżadzacie, gotujecie (jak tak to jak długo) czy macie inne sposoby???

Gość ona znowu
witajcie:) ostatnio duzo sobie pozwalalam i przytylam 4 kg, czuje sie fatalnie.od jutra zaczynam,chcialabym schudnac 6kg,nie wiem czy zdolam wytrwac cala diete,narazie postaram sie wytrzymac 7dni,potem zobaczymy:)

Gość madziunia...
Witam wszystkich:) Do:"to znowu ona"znaczy sie zaczełaś w poniedziałek? Podobnie jak ja.Jak sie czujesz? Co ty na to aby kontynuować razem?

Hej dziewczyny:) Ja poczytalam troszke o tej diecie i od 15 planuje zaczac ja:) Najpierw chce sobie przygotowac organizm, moze jakies rozsadniejsze jedzenie:) Pytanko: o jakich porach trzeva jesc dane posilki, nie dajcie zmarnowac mojevgo zpalu i odpiszcie:) dzieki ipozdrawiam

Gość madziunia...
czesc aneta, z tego co ja sie dowiadywałam to kawa musi byc najmniej 2 godz przed lunchem, a lunch miedzy 12 a 14.ostatni posilek do 18 ale ja jadam wczesniej...Niestety ja pracuje bardzo nieregularnie wiec np dzis sniadanie pije o 13:(.ale mimo to dieta dziala....powodzenia

------> Madziunia, dziekuje bardzo za odpowied....Hm....no ja sie ucze, wiec to nie do zrobienia hehe zebym tak sobie o 10 kawke pila:) A czy np Kawa moze byc letnia, czy musi byc gorąca?? Boi np mogej ja ze soba zabierac, a potem ok 14.30 lunch a ok 17 obiad?? Pozdrawiam goraco!!

Gość madziunia...
Anetko, wyraziłam sie troche niejasno.mialam na mysli przynajmniej 2 godziny przed lunchem czyli moze byc tez to dużo wczesniej...zanim pójdziesz do szkoły.mnie czasami zdazały sie rozne pory ale mimo to dieta działa!!!! Mam teraz 6 dzien i straciłam juz 3,5 kilo! Czuje sie rewelacyjnie bez omdlen krecenia w głowie, itp.przeciwnie. mam duzo energii w pracy domu...Lunch tak ja mowilam miedzy 12-14 a obiad(kolacja) przed 18.pozdrawiam

Dziekuje za odpowiedz:) Jakos ja tu wiedze z e to forum zanika powolil, kurcze szkoda bo ja naprawde mam zamiar od 15 zaczac a tak z forum to razniej a nie chce mi sie nowego tematu zakladac bo i po co??:) pozdrawiam

Gość madziunia...
Tydzien mojej diety minął.Powiem wam ze spodziewałam sie wszystkiego najgorszego po tym jak przeczytałam te wszystkie fora...omdlenia, zawroty głowy, brak sił, problemy z mięśniami, problemy z koncentracją itp ale jak narazie moge tylko powiedziec ze czuje sie naprawde dobrze, zdrowo,i pełna energii.Sypiam mniej i "lżej" jeśli wiecie co mam na myśli i jestem wypoczęta...Moja praca wiąże sie z ruchem cały dzień i mimo to nie brak mi sił...Moje odstępstwa od diety to więcej kaw ale chyba nie robi to różnicy....Zachęcam do diety bo jest bardzo skuteczna od 2-go dnia ale wydaje mi sie ze najlepiej zrobic to z założeniem że jeśli coś niepokojącego zacznie sie dziać należy przerwać diete...No i przede wszystkim nie katujmy sie z wszelką cene...wiec jak masz ochote na coś extra (np.dodatkowa porcja mięsa)to to zrób...pozdrawiam..

Gość kasiaeagle
Witam Wszystkich. Dzisiaj jest moj pierwszy dzien diety:).Napewno potrzebna jest wytrwalosc aby zdecydowac sie na te diete i mysle, ze mam jej wystarczajaco duzo.Trzymam kciuki za wszystkich.pozdrawiam

Gość kasiaeagle
dzisiaj moj 4 dzien i jak narazie 1,2 w dol .Myslalam ,ze bedzie wiecej ale jeszcze 7 dni pozostalo.pozdrawiam

Gość kasia19799
Witam Właśnie zaczynam diete i mam pytanie: czy zamiast wołowiny , może byś schab albo polędwica wieprzowa? Z góry dzięki za odpowiedć :))

Gość kasiaeagle
Witam :) Tak, mozesz zastapic mieso wolowe.Ja jem wieprzowe, lepiej smakuje:).Dzisiaj moj 7 dzien.Wazylam sie rano i jak do tej pory 3,2kg mniej.Nie jest zle.Pozdrawiam i zycze powodzenia

Hej ja jestem na 2 dniu, jem wszystko zgodnie z planem jest w porządku, pozdrawiam

Gość Klaudusska
hej czy ktos zaczyna od jutra tą diete ?? chciałabym ja zaczac z jakas osoba i dzielic sie informacjami z nia. zawsze razem lepiej i razniej ... :) kto zacznie ze mna ?.... please ... :):)

Gość justyna gm
stosowalam diete kopenhaska do czasu az mialam opr=eracje po tym lekarz mi powiedzial ze juz jej nie moge stosowac poniewaz mialam strasznie oslabiony i niedorzywiony organizm nie mogli mnie wybudzic , za to doradzil mi diete weganska ale tylko same wzrzywa i od czasu do czasu jajko i chudt twarog bo to z powodu operacji zeby znowu nie zagl .org. w ktorej liczy sie kalorie jak narazie schudlam 5 kg przez 3 tyg. zobaczymy jak dalej bedzie...

Gość Ewelina555
Ja zaczęłam diete wczoraj. Na razie jest ok zobaczymy jak bedzie dalej....oby było widać jakieś efekty...::)))

Gość Duszekona.pl
WITAJCIE JESTEM JUZ 3 DZIEN NA KOPENHADZKIEJ.NAWET NIE JEST ZLE PRZY OKAZJI SPRAWDZAM SWOJA WYTRWALOSC.A PRZECIESZ 13 DNI TO NIE KONIEC SWIATA SZYBKO ZLECI :)NIE MAM ZAWROTOW GŁOWY OSŁABIENIE CZY BOLI BRZUCHA.ALE ZATO PO KOLACJI(GODZINA17) BURCZY MI Z GŁODU WIEC WZIEŁAM SIE NA SPOSÓB I ZAPIJAM GŁÓD WODĄ NIE GAZOWANĄ PÓZNIEJ JEST TAK PEŁNY ZE JUZ NAWET NIE PAMIETAM.DZIEWCZYNY ŻYCZE WYTRWAŁOŚCI RAZEM DAMY RADE !!!!!!

Gość klaudusska
zaczyna ktos ta diete od jutra ?? pliss ... ;* :)

Gość klaudusska
zaczyna ktos ta diete od jutra ? proszę kto zacznie ze mna ?

Gość Alutka555
hej dziewczyny! ja stosowalam ta diete chyba 2 lata temu dokładnie i schudłam 8 kg ale pozniej sie objadałam jak glupia i przytylam to znowu ;/ ale to tylko z mojej winy! od jutra znow zaczynam bo chce jakos wyglądac do wakacji;) mam nadzieje ze wytrwam i wam tez tego zycze:)

Gość kasiaeagle
WItam.W sobote skonczylam diete:).Moj wynik to 4,5 kg mniej. Chodzilam na silownie i wciaz to kontunuje i efekty juz widac:)pozdrawiam wszystkich

Gość kaczucha778
Witam wszystkich :] Ja zaczynam od dzisiaj diete kopenhadza i nie wiem czy wytrzymam. Potrafie nie jeść nic kilka dni ale to są tylko krótkie okresy w moim niedługim zyciu ;) Ogólnie mam 20 lat i wciągu ostatniego roku przytyłam 6 kg, troche z powodu tego że zaczęłam studia może dlatego że rzuciłam papierosy... Nie wiem ale musze schudnąć. Przy wzroście 168 cm wz waże 70 kg, gdzie rok temu o tej porze ważyła zaledwie 63... Moje ciuchy zazwyczaj były rozmiatru 38-40 a teraz 42-44 :/ Nie mieszcze się w ciuchy które jeszcze niedawno nosiłam :( Mam nadzieję, że mi się uda... Trzymajcie kciuki i powodzenia tym którzy zaczynają bądź [planują to zrobić ;) Pozdrawiam

Hej! Ja zaczynam od jutra troche sie boje nie wiem czy dam rade. Waze przy wzroscie 160 67kg a latek mam 20. moim marzeniem jest gdzies tak 58kg:) Mam nadzieje ze mi sie uda w koncu to tylko 13 dni, mam nadzieje ze bedziecie ze mna:)

Gość Alutka555
noo ja tez mam nadzieje ze bedziemy sie wspierac bo tak samemu przez to przejsc to ciezko;/ ja mam dzisiaj 3 dzien i slaba strasznie jestem ale mam juz 2 kg mniej:)

Gość wesonka
Cześć dziwczyny. Dziś jest mój trzeci dzień diety. Po ciąży przytyłam ponad 20 kg przez osiem miesięcy schudłam tylko 7 kg. Przestałam karmić więc dopiero mogę się wziąść za siebie . Mam nadzieję że nie będzie wcale tak źle. Pozdrawiam serdecznie. Trzymajcie za mnie kciuki.

Gość anulka22
Hej ja postanowiłam od jutra zacząć dietke:) mam nadzieje wytrwać bo idą wakacje i trzeba jakoś wyglądac:) a pozatym źle się czuję z tym jak wyglądam...:(((mam nadzieje że wytrwam... trzymajcie kciuki:)

Dzisiaj 2 dzien i czuje sie bardzo dobrze jestem z siebie zadowolona mam nadzieje ze wytrwam do konca. Szkoda ze nie mozna gumy zuc i ciezko mi troche przez to ale mam jedno w glowie 58kg. DZIEWCZYNY DAMY RADE WIARA I WYTRWAŁOŚĆ CZYNI CUDA:D

Gość Alutka555
ja was moge troche zmotywowac:)... mam 4 dzien i 4 kg mniej;p