Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem.....

ciąża bez objawów na początku ?????

Polecane posty

Gość riuta xxl
Ja długo nie miałam żadnych, ale to żadnych objawów ciąży. Dopiero w jak zobaczyłam kropeczkę na usg, to uwierzyłam

Gość Karla26
Cześć:) jestem w 5 tc dopiero teraz aczynają boleć mnie piersi nie mam zadnych młodsci bóli brzucha ani zachcianek mocz oddaje normalnie wiec mozna powiedziec że też mam ciaze bezobjawową:)i dziewczyny nie martwcie się tym ponieważ kazda ciąza jest inna i kazda z nas inaczej ją przechodzi wierzcie mi na słowo bo to moja trzecia ciąza:):):)Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy buziaki :)

Gość chce byc mama
Czesc Dziewczyny! Ostatnia miesiaczke mialam 2.07 i teraz czekam na kolejna (a raczej czekam by nie nadeszla). Oprocz kilku, naprawde niewielkich skurczy w podbrzuszu nie czuje nic. Piersi sa takie jak zawsze, miekkie, nienabrzmiale, nic mnie nie boli. Kochalismy sie z mezem wiele razy bez zabezpieczenia i mam nadzieje zostac mama, ale ten brak jakichkolwiek objawow niepokoi mnie. Wiem, ze moglabym wykonac juz test, ale zwyczajnie boje sie rozczarowania. poprostu sylwia :), riuta xxl , Karla26 wasze posty baaardzo mnie pocieszyly i daly nadzieje :)

Gość bezobjawowa
Hej! Ja na początku mojej ciąży też zbytnio nie miałam objawów. Dlatego dopiero dowiedzialam sie o niej w 3mies. nawet okres mialam dziwny bo jeden dzien ale byl;) Piersi bolały mnie ale pomyslalam ze rosna, żadnych wymiotów, żadnych mdłości. Pozdrawiam:)

hej, Mam pytanie, czy któraś z Was nie miała ŻADNYCH objawów ciąży do 12 tygodnia? Kochałam się z chłopakiem 18 grudnia i miałam już 3 okresy od tego czasu, nie mam żadnych objawów oprócz powiększającego się brzucha i ciągłego zmęczenia. No i po stosunku okres spóźnił mi się około 1 tygodnia. Boję się iść do ginekologa. Nie jesteśmy już razem z chłopakiem i na pewno do siebie nie wrócimy, natomiast ja się boję. Test nie wskazał że jestem w ciąży ale mam jakieś dziwne wrażenie...Dodam że był to mój pierwszy raz, i było to w trakcie dni płodnych. Czy to możliwe żebym była w ciąży?

Gość paulinka1212121)))__
Witam. Jestem obecnie w 12 tygodniu ciazy. Pierwszym objawem jaki zastanowil mnie ze to byl bardzo ostry bol brzuch w nocy. nie moglam sie ruszyc dostalam dreszczy i chyba nawet zemdlalam.to bylo straszne. i za 3 dni zrobilam test i od razu 2 grube krechy. jeszcze dodam ze juz po tym bolu brzucha bylo mi ciagle goraca duszno i czulam sie taka jakas nakrecona nadpobudliwa taka szczesliwa... dziwne uczucia mna targaly.

Gość Philja
Hej DZIEWCZYNY:) TEMAT; bez objawów na początku.... Trzy dni przed @ kochaliśmy się....cykle mam 33 dniowe...ale ostatnio to różnie bywa z nimi raczej są nieregularne... 9 miałam dostać okres a dziś jest już 16... zastanawiam się czy nie jestem w ciąży? nigdy przed @ nie bolą mnie piersi ...nawet brzuch mnie nie boli....i tym razem też tak jest.... przez 3 dni miałam straszne nerwy i jakiegoś doła.... ale już jest lepiej.... poza tym brak objawów....testu na razie nie robię... bo 3 dni przed spodziewanym okresem są raczej na pewno dni niepłodne... chciałabym się mylić...czekam może coś poradzicie:) pozdrawiam was wszytskie:)

Gość Sama niewiem:-)
@ spuznia mi sie juz 5dni,niebola piersi ani sutki,cmi mnie troche brzuch i czasem kluje jajnik ze az mnie zgina,ciagle bym spala,niemam apetytu. niechce robic narazie testu boje sie rozczarowania a do lekarza ide jutro,wiec bede wiedziala na 100% Co wy kobietki o tym myslicie?

Gość gość
Hej wszystkim.od 4 mscy staraliśmy się o dziecko dużo czytałam na forach czy już mogę być w ciąży strasznie tego chciałam. W końcu podałam się aż tu nagle w dzień okresu naszło mnie na zrobienie testu i... Wyszedł pozytywny ;) tak się ciesze.co prawda jeszcze nie wiem który to tydzień dowiem się po spotkaniu z położną. Jak narazie nie mam żadnych objawów. Prócz braku miesiączki bólu piersi i brzucha. No i zaczęłam więcej pić. I brać kwas foliowy z egzaminami pregnacare.pozdro

Gość gość
Hej wszystkim.od 4 mscy staraliśmy się o dziecko dużo czytałam na forach czy już mogę być w ciąży strasznie tego chciałam. W końcu podałam się aż tu nagle w dzień okresu naszło mnie na zrobienie testu i... Wyszedł pozytywny ;) tak się ciesze.co prawda jeszcze nie wiem który to tydzień dowiem się po spotkaniu z położną. Jak narazie nie mam żadnych objawów. Prócz braku miesiączki bólu piersi i brzucha. No i zaczęłam więcej pić. I brać kwas foliowy z witaminami pregnacare.pozdro

Gość gość
Moja kolezanka z pracy nie miała do 5 miesiąca - zawsze nieregularne i skąpe miesiączki, dopiero jak zaczęła tyć to pozła do lekarza. Myślała, że to od tarczycy albo wczesna menopauza (miała wtedy 41 lat). I co się okazało? Ciąża, 5 miesiąc - a to było jej pierwsze dziecko :)

Gość gość
A ja tak bardzo pragne miec dziecko ze objawy przed miesiaczka kojarza mi sie z ciaza ;) troche mi sie oszalalo. Z mezem stosujemy stosunek przerywany wiec zawsze jest ryzyko. Planujemy zaczac w kwietniu 2015. Ale trzymam kciuki za najzwyklejsza wpadke ;)

Gość ule
Witajcie.Taki normalny okres miałam 27.07 i trwał 5 dni.Następny dostałam 22.08 i trwał tylko dwa dni.Dziś mamy 22.09 a ja nie mam okresu.Nie mam żadnych objawów zapowiadających @,zazwyczaj tydzień wcześniej bolące piersi,bolące nogi i strasznie nerwowa jestem.Nie wiem co o tym myśleć,mam nadzieje,że okresu nie dostanę,ale różnie to bywa

Cześć, chciałam dodać tą informacje dla wszystkich przerażonych i zmartwionych przyszłych mam, jeżeli pojawiają się dwie kreski na teście to należy się cieszyć i niczym nie stresować. Każda ciąża jest inna, u mnie objawy ustąpiły ok 8 tygodnia całkowicie- zero mdłości, zero bólu piersi a i od początku nie były zbyt wyrazne -taki urok :). Początkowo od wizyty do wizyty skupiałam się na tym czy wszystko ok zamiast się z tego cieszyć. Teraz jestem w 38 tygodniu i z niecierpliwością czekam na naszą Córeczkę:)

Gość Paulusia335
Hey dziewczyny mam pytanie nie mam juz miesaczki prawie 3miechy i jutro robie test ciązowy ale miałam taka juz sytuacje ze mi sie po prostu spozniał.. ?? Nie mamzadnych objawow jak bym wgl bylaw ciązy tylko mie troche piersi bola i brzuch jak bym nie zaraz dostała miesaczke?? pomocy

Gość GoŚŚćć
Witam, Mi okres spóźnia się już 7 dzień. Testu nie robiłam bo nie chce się rozczarować. Jedynym podejrzeniem, że mogę być w Ciąży to brak @. Czy to możliwe, być w ciąży bez żadnych objawów?

Gość angiee111
Cześć dziewczyny ! Ostatni okres miałam 9.12.2015 .. w ostatnim czasie mój cykl wynosił 23 dni.. przed planowaną miesiączką dokłądnie 31.12 ,dostałam plamienia dosłownie jedna brązowa plamka ze śluzem, trwało to 3 dni.. do tej pory nie dostałam okresu.. od dwóch dni mam wzdęty brzuch jak przed okresem.. jaka jest możliwość, że zaszłam w ciąże?

Gość gość
a ja nie jestem taka pewna czy ciąża bez objawów jest prawidłowa.. Ja o ciąży dowiedziałam się z testu w 5tc, a w 7tc miałam robione usg i wszystko było dobrze, serce ładnie biło, ale objawów dalej nie miałam. W 10tyg ciąży miałam kolejne usg, świetnie się czułam, zero bólów, plamień, mdłości itp. Na usg okazało się że serduszko nie bije, a dziecko nie żyje już od 10dni.

Gość gość
hej. Zrobilam 3 testy wszystkie pozytywne, ale zadnych objawow jedynie takie klucie momentami w podbrzuszu. Bardzo sie boje juz raz poronilam

Gość Pinkiblue
Hej dziewczyny, ja do końca 8 tygodnia nie miałam żadnych objawów ciąży. Natomiast co na stapiało pozniej i to z dnia na dzień: mdłości ale bez wymiotów, zmiany w smaku i odczuwaniu zapachów, niechęć do jedzenia ogólnie, bóle głowy, niesamowite zmęczenie, i spokój ducha. Myśle ze to sprawa indywidualna jak każda z nas odczuwa ciąże i nie ma schematu co powinno się dziać a co nie. Na to jak organizm reaguje na wzrost poziomu hormonów nie mamy żadnego wpływu, i trzeba to jakoś przetrwać, choć zapewne gdyby został wynaleziony jakikolwiek bezpieczny lek na przypadłości ciążowe, byłabym pewnie pierwsza w kolejce po niego;) Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy! I powodzenia!

Gość Cyganik1
Hej dziewczyny ja mam coś takiego ze na poczatku milalam twardszy brzuch i takie jak skurcze w podbrzuszu ktore trwaly do pol minuty i zrobiłam 3 testy ciążowe w różnym przedziale i wyszły pozytywne wszystkie 3 w czasie oczekiwania na miesiączkę dostałam ja była bardzo obfita nigdy takiej nie miałam i 3 dni strasznie się źle czułam gdzie zawsze po 2 dnu czułam się dobrze ... mam obawy do niepokoju ??? Dodam że kocham się z moim partnerem i od jakiegoś czasu zauważyłam że po stosunku mam lekkie plamienie ... proszę pomóżcie bo nie wiem czy mam robić kolejny test ???

Gość gość
Najpewniej będzie jak zrobisz tez z krwi. Te z moczu mogą wyjść blednie pozytywne z wielu powodów niestety.