Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem.....

ciąża bez objawów na początku ?????

Polecane posty

Gość AniamUna
Witam. Ze swoim mezem wspolzyjemy od 6 misiecy bez zabezpieczenia i calkowicie na maxa do konca, chcemy miec dziecko. Okres mam zazwyczaj regularny. W tym miesiacu niby tylko 2 dni sie spoznia, mam sluz taki jak bym miala plodne, bola mnie piersi i kregoslup jak przed okresem. Ale zawsze przed okresem mam brak apetytu, a od kilku dni jem i jem i to mieszanki kosmiczne ogorki z czekolada, cebule z mlekiem, dzem i wedline razem. troche dziwne ale boje sie zrobic test bo za kazdym razem jest negarywny. i Nawt nie jestem rozdrazniona , pobolewa mnie jedynie jeszcze bardzo nisko brzuch. czy to normalne?

Gość manka789
a czy mozna zajsc w ciąże kochając sie w 17 dniu przy 28 dniowym cyklu?

Czesc! od jakiegos czasu temaperatura mojego ciala wynosi srednio 35,5 stopnia..fakt, jestem przeziebiona, ale nawet jak mi lepiej to temperatura jest ta sama. Jakis czas temu zauwazylam ze moj brzuch jest troszke wiekszy niz zwykle. Siusiam wiecej ale tlumacze sobie to tym ze po prostu duzo pije..zawsze mialam okres w miare regularny ale jakis czas temu sie to zmienilo. Cwicze intensywnie, i wczoraj (jezdzilam dosyc dlugo na rowerze stacjonarnym) po wzieziu pryszniaca, zauwazylam ze plamie..miesiaczki spodziewam sie dopiero okolo 14 kwietnia a ja nigdy takiego czegos nie mialam choc slyszalam ze jest takie cos jak krwawienia miedzyowulacyjne...najbardziej niepokoi mnie ten brzuch..boje sie ze moge byc w ciazy choc tak naprawde nie mam raczej zadnych objawow ktore by na to wskazywaly....moje pyatnie jest takie: czy istnieje taka mozliwosc ze naprawde moge byc w ciazy?

dodam jeszcze ze wystepuje u mnie sluz ..nigdy takiego nie mialam (przezroczysty,zelowato-leisty)

Gość dna
Witam ja mam takie pytanie czy jak ma się kreskę na odcinku wzgórka łonowego to może być ciąża? ta kreska jest cienka i ciemna,brałam kiedyś plastry może to od hormonów? bo nie mam żadnych innych objawów ,miesiączka jest, ale ostatnio się spóźniła o 5 dni... co było dziwne...od paru miesięcy się nie zabezpieczam,obecnie jestem przed następna miesiączka.

Gość szczęśliwa istota
Ja miałam ostatni okres we październiku, kiedy w listopadzie nie dostałam miesiączki nie panikowałam (choć miałam regularne okresy co 28 dni) bo raz mi się tak zdarzyło, że nie dostałam wcale okresu ( wtedy jeszcze nie podjęliśmy decyzji o współżyciu z narzeczonym). Pod koniec listopada źle się czułam, jak przed okresem, bolał mnie brzuch, miałam stan podgorączkowy, nabrzmiałe piersi, ból pleców ale myślałam, że to po prostu objawy zbliżającego się okresu. Jakby dopadła mnie jakaś grypa.Wtedy zaczęłam podejrzewać z mężem, że jestem w ciąży. Na początku grudnia wystąpiło plamienie, myślałam, że to początek spóźnionej miesiączki ale kiedy tego samego dnia trafiłam do szpitala z powodu okropnych bólów brzucha okazało się, że noszę już nasze cudowne maleństwo. Teraz jestem w 8 miesiącu ciąży i za kilkanaście dni będę tulić najcudowniejszą istotkę pod słońcem:)

Gość dna
czy ten ból pleców był w jego dolnej części i tak jak by promieniował z krzyża? bo miałam tak, ale przestało boleć.Teraz tylko czasem mnie coś w piersiach zakuje ale boje się zrobić test

Gość ja nie mialam zadnych objawow
nawet dostalam miesiaczke i dopiero jak kolejna mi sie spozniala to poszlam do gina. Zanim sie dostalam to stwierdzil juz 12 tydzien ciazy... Zero objawow.

Gość ja nie mialam zadnych objawow
i nie staralismy sie...

Gość dna
no właśnie ja mam 37 stopni C do następnej miesiączki został tydzień .... poprzedni okres miałam 5 dni po terminie jak nigdy i sama nie wiem co myśleć...chciała bym dziecko ale to takie niesamowite ze boje się zrobić test. Niby brak objawów oznacza że kobieta jest bardzo zdrowa...

Gość paysiulek
witam:) ciąża bez objawów jest możliwa bo sama cos takiego mam okres powinnam miec 11 czerwca a go nie ma po dwuch tygodniach zrobilam test wyszedl ni jak bo jedna kreska T byla mocna a C blada...myślałam ze to po prostu z nerwow okresu brak...pobolewaly mnie piersi i odczuwalam ciagly bol w podbrzuszu postanowilam powtorzyc test i bingo dwie czerwone wyrazne krechy:) ale objaw brak po za brakiem miesiaczki i tym pobolewaniem w podbrzuszu:)

Gość paulinia1988
Witam , mam pytanie odnośnie odstawienia tabletek antykoncpcyjnych które odstawiłam w połowie grudnia 2009r i kocham się z facetem bez zabezpieczenia (sex przerywany). Do dnia dzisiejszego nie zaszłam w ciążę a myślimy o tym ale nie zdecydowaliśmy sie na planowaną ciążę co ma być to będzie...zaniepokoił mnie tylko fakt że w zeszłym miesiącu miałam okres w terminie ale trwał tylko 2 dni czy to normalne? od tamtego czasu cały czas boli mnie coś w podbrzuszu i mam jakiś wzdęty brzuch poza tym czuję sie dobrze ,obecnie czekam na kolejny okres który ma być za 2 dni...czy taki dwudniowy okres to normalne czy mogę być w ciąży?

moze byc taki okres tez tak mialam pare razy 2 dni a ogolnie ma 4 dni ale mimo tego w ciazy nie bylma wiec mozliwe

Gość paulinia1988
zaskakujące że jedne dziewczyny zachodzą w ciążę poprzez sex przerywany a inne nie ma takiej opcji ...ciekawe od czego to zależy :-)

Gość od większej lub mniejszej
płodności danej kobiety no i faceta:P

Gość gastyka
Wiekszość z Was pisze tu o objawach, a w temacie jest napisane czy może być ciąża bez objawów. Więc na to pytanie odpowiem. U mnie nie było żadnych objawów, zero bólu piersi, żadnego zmęczenia, nic po prostu nic. Dopiero ok 3 tygodni po spodziewaną @ zaczęły boleć mnie sutki.

Gość Ciażówka
Hej ja jestem 11 tyg....zadnych objawow zero wymiotow itd.......tyle ze czesto siusiam i jestem zmeczona to moja pierwsza ciaza tez sie obawiam ze cos nie tak ...czytajac wypowiedzi mysle ze jest ok ...

Gość Ciażówka
Dziewczyny powiedzcie mi czy jak dziecko sie urodzi .... to musze isc zapisac go do przychodni odrazu zeby polozna do mnie przyszla ..tego nie kumam

Witam Ja mam podobny problem @ mi się spóźnia 6 dzień a cykle mam w miarę regularne maksymalnie 2 dni poślizgu, ogólnie to bardzo bym chciała być w ciąży mam już jedno dziecko śliczną 3 letnią Amelkę, przy pierwszej ciąży już na początku było mi nie dobrze dosłownie przed samą planowaną miesiączką jak minął tydzień spóźnienia zrobiłam test i wyszedł pozytywnie, a tu 5 dni spóźnienia zrobiłam test i wyszedł negatywnie, :( Bolą mnie pierni, czasem brzuch boli i jestem drażliwa ale to ten sam symptom co przy miesiączce, na pewno jeśli spóźni mi sie z kolejny tydzień wybiorę się do lekarza ale teraz ciągle żyje w niepewności i mnie się to wcale nie podoba :( Koleżanka z Anglii powiedział mi, że jej koleżanka ma sposób sprawdzania ciąży pochodzący z Mediolanu kładziemy dwa palce wskazujący i serdeczny na tym dołku na szyi jeśli wyczuwamy małe stuk puk to znaczy, że jesteśmy w ciąży ale co ma piernik do wiatraka ja tam raz coś czuje raz nie :) więc to taki sposób jak te objawy przed miesiączkowe :)

Hej dziewczyny po 8 dniach spóźnienia dostałam okres i znów rozczarowanie <beczy>

Gość Agula01
Witam, zrobiłam już 3 testy w ciągu 3 dni i każdy wyszedł pozytywnie. Ostatnią miesiączkę miałam 11,07,2010. Wczoraj powinnam dostać okresu. Oprócz braku miesiączki nie mam żadnych innych objawów. Staramy się z mężem o dzidzię już jakiś czas i dlatego dwa dni przed planowaną miesiączką zrobiłam pierwszy test, który wyszedł pozytywnie jak też dwa następne. Nic mnie nie boli i nic innego mi nie jest. W ciągu tych 3 dni mierzyłam temperaturę i zawsze jest 36,4 , 36,3 , 36,4. Temperatura chyba powinna podnieść się do ok.37 . Proszę o wypowiedzina ten temat.

Gość dfvbcdrfrse
ja też jestem w ciaży 5 tydz. a nie mam żadnych objawów oprócz braku okresu...piersi mnie nie bolą w ogóle może trochę pełniejsze są. Ale jak widać tak się zdarza, tak jak nie każda kobieta wymiotuje. Objawy to indywidualna sprawa.

czesc. tak czytam wasze wypowiedzi i mam taka sytuację...powinnam dostac okres 9 sierpnia a tu nic, zero, zrobilam test tydzien temu i wyszedl negatywny, nie mam zadnych objawów ciazy typu ból piersi, ale jestem zmeczona, drazliwa i mam podwyzszona temp. Poza tym wszytsko jest ok, czasami pobolewa mnie tylko podbrzusze i jajniki, czyli po prostu czuje sie jak na okres, ktorego ciagle nie mam. dodam, ze moj ostatni stosunek byl na poczatku lipca...pozniej wyjechalam do Niemiec, bylam jeszcze nad morzem i w gorach. i wlasnie zmiany klimatyczne biore pod uwage.....ale mimo wszystko czy jest mozliwosc bym byla w ciazy? dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam

Hej Dzeiwczyny! No wlasnie brak objawów... Ostatnia @ mialam 26 sierpnia i do dzisiaj nic. Do tego uzywam tego monitorka plodnosci i co ciekawe pokazal mi, ze w tym cyklu mialam tylko wysokie dni ( prawie 20 takich dni, gdy zwykle sa dwa, a pozniej owulacja). Juz sama nie wiem co mam myslec. To juz moj 48 dzien cyklu i nic. Zwykle przed @ bola mnie piersi albo sutki, a teraz nic. Moze delikatnie pobolewa mnie podbrzusze, ale nie wiem czy sobie tego nie wyobrazam... Staramy sie juz 1,5 roku i nic. Nie wiem czy poczekac, czy robic test. Jestem prawie pewna, ze to byl cykl bezowuacujny, ale nigdy nic nie wiadomo, a ja tak boje sie kolejnego rozczarowania... Najgorsze, ze juz nie wiem czy chce miec objawy czy nie... ;) jesli mnie rozumiecie... :) pozdrawiam!

Gość Brytyjka
Witam, od dłuższego czasu śledzę to forum. Sama byłam w ciąży kilka miesięcy temu ale niestety straciliśmy dzidziusia. Mieszkam w UK a tutejsza służba zdrowia to tak jakby wcale nie istniała. Ostatni okres miałam 5 września i do tej pory nic. W poprzedniej ciąży miałam tylko bardzo wrażliwe piersi. Teraz sama nie wiem co jest. Piersi nie bolą, ale podbrzusze i do tego jajniki kluja okropnie. Zrobiłam test dziś rano - negatywny. Sama nie wiem co robić, bo na lekarza nie ma co liczyć. Pomocy

ja gdybym nie zrobila testu i 2 bet to nie wiedzialabym ze jestem w ciązy no i brak okresu... co jest zwykle najpewniejszym objawem. ja zrobilam test jkaos 5 dni po terminie spodziewanej @ (długo czekalam na dzidzie) i druga kreska pojawila sie natychmiast. pozniej beta i nastepna. usg mam dopiero w ten czwartek mam nadzieje ze zobacze bijace sedruszko. a objawy poza spoznioną: hm zadnych.... tlyko w sumie pobolewalo mnie podbrzusze jak na @ ale nie bardzo mocno.... piersi bolaly ale tylko troszkę. nic poza tym:-) wiec kazda kobieta jest inna , ma inna gospodarke hormonalna, ja czekalam na jakies obajwy wmawialam sobie ze nie niemozliwe ze jestem w ciazy, przeciez nie mam zadnych objawow... a tu niespodzianka. a ile tych objawow mialam (oczywsicie urojonych) jak te kilkanascie miesiecy na dziecko... i nudnosci, i sennosc i zachcianki heheh i wszystkie zniklay po @. :-)

Gość czy to moze byc...
Pytanko, czy objawem ciazy moze byc brak napiecia przedmiesiaczkowego przed spodziewanym okresem? Okres sie spoznia, od zawsze przed nim wystepowal silny pms, bole piersi, opuchniety brzuch, apetyt wzmozony, rozdraznienie...a teraz nic. Czy to moze byc objaw?

Gość czy któraś tak miała
U mnie jak bolał mnie brzuch tak jak na @ to 3 dni przed terminem przestał mnie boleć.... Mam lekkie mdłości od wczoraj... Temp. 37... i Tyle, i trzeba czekać co los pokarze...

ja jestem juz w 10 tyg ciazy a objawy to ze potrzebuje wiecej snu, zachcianki raz słodkie ,potem słodkie a na koniec słone :) no i zgaga prawie powszystkim:) ale takich wiekszych jeszcze nie mam objawów ale czas pokarze;) nie kazda Ciaza musi miec jakies objawy :) zalezy od organizmu KOBITKI:)

Gość poprostu sylwia :)
Odkopuję ten stary topik, nie chcę pisać nowego. Mam pytanie do dziewczyn, które są w potwierdzonej ciąży, nie schizujących. Kiedy tak naprawdę pojawiły się u Was objawy ciąży. Miesiączka spóźnia mi się 5 dni i poza lekkim pobolewaniem "przedokresowym"(takie nieuciążliwe ćmienie, jakie mam kilka dni przed @) nic nie czuję, test wyszedł pozytywny(blada kreska). Piersi w ogóle nie czuję. Naczytałam się o tych wszystkich objawach(niektóre już mają długo przed miesiączką) i nie wiem, czy się już cieszyć, czy jeszcze nie.