Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzinka_pinka

Biała wydzielina z sutka

Polecane posty

Gość karolina899
Taka wydzielina może mieć różne podłoże. Jeśli wcześniej robiłaś badania genetyczne w kierunku ryzyka raka piersi, to najpoważniejszą chorobę możesz wykluczyć. Jeśli nie to poczytaj sobie o tego typu testach na zdrowegeny.pl . Myślę, że warto wiedzieć co nas czeka i starać się temu skutecznie zapobiec.

Gość Cherish_5488
U mnie okazało się że zaszłam w ciążę choć testy tego nie pokazywały dopiero w 7 tygodniu wreszcie dwie krechy. Hormony ładnie mi szalały.

Gość kicimial
Hej dziewczyny 3 dni temu kochalam sie z chłopakiem i teraz bardzo bola mnie piersi są obolałe jak nacisnęłam wyleciała z nich biala wydzielina jak mleko co to moze oznaczac??? Bardzo sie boje

Gość Gość04
Hej od czerwca po uciśnięciu brodawek leci mi kropla dwie białego płynu,wczoraj z lewego nawej ,,wystrzelilo" więcej,jest juz lipiec, ginekolog kazała zrobić prolaktyne, czekam tez na TSH wynik. Do tego po 18dniach miałam drugą miesiaczkę. Czy możliwe ze jest to spowodowane przez nerwicę? Wyszukuje różnych rzeczy, okropnie boli głowa przy ruszaniu aż strzela, czy możliwe że mogę mieć gruczolaka przysadki? Stan nerwowy tez jest od czerwca, do tego popsuł mi się bardziej wzrok.