Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁA mRóWa

LOGEST-początki

Polecane posty

Gość MAŁA mRóWa

Gość MAŁA mRóWa
hejka kobitki :) Ja wlaśnie wczoraj zaczełam swoją przygodę z LOGESTEM. wiem, ze wsród was są takie które mają zamiar zacząć pzyjmowazc te tabletki i z pewnąścią (tak jak ja) bedziecie miały mnustwo pytan. napewno bedzie wam łatwiej jesli dowiecie sie jakie mogą byc ewentualne skutki uboczne itp. Jesli znajda sie rowniez dziewczyny które mają doswiadczenie w tej dziedzinie chcace doradzic, podzielic sie swoimi przezyciami gorąco zapraszam:) troszeczke sie boję jak to bedzie :P Mam nadzieje ze przezyje:)))))

Gość MAŁA mRóWa
dziekuje bardzo:):):):):):):) młaa

Gość MAŁA mRóWa
czy spadek libido po logescie to stan przejsciowy, czy tak juz pozostaje??

Gość to ja 19
biore logest od ponad pol roku . na pocatku nie bylo z adobrze mdlosci , zmeczenie , bol piersi , pozniej do przeszlo po 2 miesiacach. ale za to jestem bardziej nerwowa i czesciej okloce sie z chlopkiem mimi ze nie jest niczemu winien wiem ze to przez te tabletki . acha i szybciej "banie lapie" kiedys moglam pic 3, 4 piwa teraz 2 mi wystarcza...jak masz jeszce jakies pytania to wal smialo

Gość MAŁA mRóWa
dziekuje bardzo!! :):):) chciałabym jeszcze tylko wiedziec jak z tym "SPADKIEM LIBIDO" po jakim czasie zaczyna sie obnizac bo ja dzisiaj zazyłam 3 tabl.

Gość to ja 19
wiesz wszytsko zalezy od organizmu... ja biore ponad pol roku i ciagle mam ochote na seks !!! slyszalam ze po roku brania zmniejsza sie ... nie wiem u mnie narazie jkest ok

Ja w polowie 1 opakowania straciłam ochote ale to dopiero moje pierwsze opakowanie wiec nie wiem moze sie polepszy. Z reszta jak wiadomo na każda działaja inaczej.