Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczrowana

Niestety, nie jestem w ciąży, a tak bardzo chcę!!!

Polecane posty

Gość Rozczrowana

Właśnie dzisiaj byłam u gina i nietety wykluczył ciążę. Trzy miechy temu odstawiłam tabletki anty, które brałam przez 4 lata. Od tej pory nie dostałam okresu, robiłam test i też nic - brak ciąży, ale miałam nadzieję że test sie pomylił. Dzisiaj gin mnie zbadał, wykluczył ciążę i przepisał Luteinę pod język ale powiedział żeby stosować ją dopochwowo 2 x dziennie. Czy też tak miałyście? Czy ja mam jeszcze szanse zajść w ciążę?? Bałgam poratujcie mnie bo mam strasznego doła!!!

Gość ania 30
nie martw się ,jeśli nie masz większych kłopotów zdrowotnych to pewnie wkrótce będziesz w ciąży,czasami jest tak,że jak się tak bardzo czegoś chce to tak się nie dzieje,ciesz się latem, nie stresuj się,pozostaw sprawy swojemu biegowi,staraj się policzyć kiedy masz płodne dni po wytrysku mężczyzny możesz poleżeć z nogami uniesionymi do góry ,to sprzyja zapłodnieniu jeśli chodzi o luteinę to też ją brałam,życzę powodzenia i pozdrawiam

Gość Gosia27
Bardzo mi przykro, ale nie załamuj się, głowa do góry i działaj.🌼 Luteina wywoła okres - może coś Ci się po prostu zablokowało po tabletkach albo żyjesz w takim napięciu, iż sam się zatrzymał. Też tak miałam:) A później, jak już wszystko się unormuje-do dzieła. Będę trzymała kciuki ❤️

Gość Rozczrowana
Dzięki, że się odezwałyście. Przynajmniej wiem że nie jestem sama.

Gość Gosia27
Nie jesteś sama!!!!! Ja co prawda jeszcze nie staram się o dzidziusia, ale jestem już ciocią niezłej gromadki i wszelkie ciążowe sprawy nie są mi obce :) I to co zauważyłam to przede wszystkim - dać sobie czas. Niech się wszystko w organiźmie dobrze ułoży, ustatkuje i unormuje. A poźniej to już sama natura zadziała:) Trzymam mocno kciuki 🌼 ❤️

Gość Rozczrowana
Kurcze, dzisiaj mam jeszcze wiekszego doła niż wczoraj. Właśnie wróciłam od przyjaciółki która jest w 8 miesiącu ciąży. Jej dzidziuś, jak trzymałam rękę na jej brzuchu, kopnął mnie!!! Cieszę się jej szcęciem razem z nią, ale jednocześnie straaaasznie jej zazdroszczę. Mam nadzieję że wkrótce ona będzie cieszyć tak ze mną.. Na razie to tyle co chciałam powiedzieć. koniec marzeń czas wrócić do rzeczywistości .... czyli do prania, sprzątania, gotowania...

Gość drazetka
Rozczarowana też czekam na ten wspaniały dzień i doczekać sie nie mogę. Może pogadamy kiedys na gg 8144993