Fionay 0 Napisano Czerwiec 23, 2005 Chodzi mi konkretnie o serię \"Tre Colori\", czy ktoś to miał i może napisać kilka słów. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziiiwna Napisano Marzec 17, 2006 NO WLASNIE MOZE KTOS WIE COS NA TEN TEMAT? WYPROBOWALA KTORAS?? ILE ONE SA TAK NAPRAWDE WARTE? CZY NADAJA SIE NA PREZENT DLA OSOBY Z NIEMIEC??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salonowa dama 0 Napisano Marzec 17, 2006 napiszcie zeby wam probki wyslali :D hhihhi nie wiecie ze teraz nowa moda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziiiwna Napisano Marzec 18, 2006 hehe oni raczej nie przesla ale ciekawa jestem czy ktos kupil i ich stosowal i co onich sadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _a Napisano Marzec 18, 2006 ja kiedyś miałam taki niebieski zestaw: woda perfumowana, balsam do ciała i żel pod prysznic. Paskudztwo, balsam w ogóle nie nawilżał, nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moka 0 Napisano Marzec 19, 2006 mnie raz obdarowano \"perfumami dla kobiet\" Tre Colori - smród nie z tej ziemi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziiiwna Napisano Marzec 19, 2006 moze jest ktos kto ma o nich dobre zdanie?? bo kupilam je i mam zamiar dac je niemce do ktorej jade na wymiane ale zaczynam miec pewne watpliwosci a z drugiej strony nie mam kasy zeby kupowac jeszcze cos innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggggg Napisano Marzec 23, 2006 moze ktos sie jeszcze wypowie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kabom Napisano Marzec 26, 2012 Moja mama ma perfumy i są naprawdę super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilkkaaaaa Napisano Kwiecień 13, 2012 Warto, warto. Kupiłam sobie z tego puder. Świetny.! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach