Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spadajace jabuszko

teraz tak szczerze,czy te wszystkie diety naprawde pomogly wam schudnac

Polecane posty

Witajcie mam pytanie czy ktoś stosował adipex i z jakimi efektami pozdrawiam

ej no,nie wierze wlasnym oczom,kazdy sie tutaj odchudza a tak malo ludzi chce sie podzielic swoja opinia na temat diety ktora stosowal:(:(:(:(smutno:(

Gość Pączek
mi zadna dieta nie pomaga wiecie kiedy schudłm jak mój chłopak( 13 miesiczny ) zerwał ze mna załamałam sie i schudłam 10 kg jestem teraz mu zato wdzieczna moze jeszcze kiedys wróci do mnie a ja ma 10 kg mniej waze 53kg i ma 163czm jeszcze tylko 3 kg i bede z siebie dumna poprostu tyle nie zre :D

Gość patyk
Tak, tylko trzeba sie przylozyc i w to wierzyc.

Gość kropek_25
hej dziewczyny ;) Ja przeszłam chyba wszystkie już diety. 2 lata temu na zelixe schudłam 15kg teraz zostało jeszcze 5, ale chciałabym jakoś zdrowiej. Była dieta kapuściana ( tylko 4 dni wytrzymałam ale zero efektów) była dieta 1000kcl, no i były okresy nie jedzenia , wymiotowania. Wręcz obsesyjnie zaczęłam szukać i stosować wszystkie diety. Teraz jestem na diecie Atkinsa i powiem wam że jestem bardzo zadowolona moim zdaniem to najlepsza dieta jaką stosowałam. jem ile chce nie liczę kcl nie jestem głodna. Wczoraj objadałam się cąły dzien a na wadze 0,5kg mniej :) Zycie jest piękne pozdrawian

Gość ciAŁO_GruSzki .
ja mam swoja dietkę .. ;) no niby cos pomogło 9kg tylko . . więc jestem wzrostu niskiego . 160cm .. u mnie rodzinne jest to że ma se grube uda i tyłek .. w tali jestem szczuplutka więc mogę uznc że moje ciało ma budowę GRUSZKI . no a teraz co do dietki.. : 1. słodycze w mniejszych ilościach . czyli batonik 1 w miesiącu ;) 2. śniadanie . kromka czarnego chlebka ' graham' ;) z twarożkiem . ALE.. jem małymi kęsami.. aby oszukać żołądek wtedy czuje sie najedzona. ;)) 3 . zielona herbatka dużo wody niegaz. ;)) kolacja przed g. 18 - 19 . ps. jem tez ziemniaki w małych ilosciach ;)) .. najwazniejsze w mojej diecie jest oszukanie żołądka .. liczą się małe kęsy !! . :)

Gość masakraqqqqqqqqqqq
ty nic nie jadłaś czym ty zyjesz??????????????????????????????

Gość AngelloMiaMo
Ja sie przyznam do klęski zawaliłam na całego zaczynałam tu jak miałam 15lat z waga 60kg i wierzyłam w te wszystkie głodówki, diety kefirowe, 10 dniowe itp. teraz po 2 latach dorobiłam się 77kg biada mi byłam głupia i naiwna teraz zaczęłam chodzić na siłownie i zdrowo się odżywiać +5 posiłków dziennie bez podjadania, naprawdę radze sie wam zastanowić nad tymi chwilowymi dietami efekt jojo murowany :)

Gość DukanOdZaraz
Zgodze sie tu z jedna z wypowiedzi ze dieta '' to sposob na cale zycie''. pewnie ze od czasu do czasu ozna zjesc pizze czy makaron z sosem serowym,ale wszystko z umiarem. A my lubimy albo diety,albo obżeranie. Trzeba sobie jasno okreslic cel i do niego dazyc. Co do glodowek,diet 10dniowych czy kapuscianych,to sa diety opracowane dla osob ktore potzrebuja sie szybko odchudzic czy obizyc poziom cholesterolu do operacji np lub innego zabiegu ktory tego wymaga,kazda inna dieta musi potrwac przynajmniej miesiac zanim zobaczymy efekty. Ja bylam na diecie 13sto dniowej tak zwanej kopenhaskiej oraz specjalnie opracowanej przez dietetyka. Kopenhaska- kg wrocily po dwoch latacj mimo ze zrezygnowalam ze slodyczy '' na zawsze'' i z zoltego sera. Po diecie od dietetyka przytylam,bo regularne posilki i duza zawartosc owocow powodowaly wzrost cukru i apetytu mimo iz wspomnialam ze mam problemy z podwyzszonym cukrem. I zaczelam Dukana. W sumie schudlam 16 kg i daze do kolejnych -3kg. Potem faza utrwalania. poprostu trzeba poczytac i pomyslec co lubimy a co nie.Bo dobor diety pod wzgedem smakowym jest dosc wazny,zmuszajac sie do jedzenia czegos czego nie lubimy nie utrzymamy diety...

Gość nie pomogly
ale dalej sie odchudzamy tak do konca zycia hahah hahha

Gość gość
ja ze swojej strony polece limvena.pl wiele ciekawych informacji