Miecz 1011 Napisano 1 godzinę temu Raz napisała prawdę. Po wprowadzeniu loginu nie można pisać z gościa. Uwierz mi, z gościa pisała bardzo charakterystycznie i nigdy się nie ograniczała. Chyba chce sama zostać na tym forum. Problem w tym, że ona ciągle potrzebuje "wroga". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 1 godzinę temu Wróg musi być, ale i poplecznicy muszą być. Takie życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 632 Napisano 1 godzinę temu Nie ma sensu poważnie tu rozmawiać bo wszystko kasują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 15 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Raz napisała prawdę. Po wprowadzeniu loginu nie można pisać z gościa. Uwierz mi, z gościa pisała bardzo charakterystycznie i nigdy się nie ograniczała. Chyba chce sama zostać na tym forum. Problem w tym, że ona ciągle potrzebuje "wroga". A teraz o kim? Bo w sumie nie było mnie tu jeszcze za czasów pisania z gościa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: A teraz o kim? Bo w sumie nie było mnie tu jeszcze za czasów pisania z gościa. Pomyśl kogo mam na myśli. To nie jest trudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie ma sensu poważnie tu rozmawiać bo wszystko kasują. Podziękuj koleżankom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, murb napisał: Nie ma sensu poważnie tu rozmawiać bo wszystko kasują. Były cztery ciotki. Trzy sobie odpuściły: Mucha, Wadera i CiZ. Czwarta została, ta najgorsza z nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 632 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Podziękuj koleżankom. Nie wiem kto się bawi w takie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 632 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Były cztery ciotki. Trzy sobie odpuściły: Mucha, Wadera i CiZ. Czwarta została, ta najgorsza z nich. I co, że została? Masz jakąś misję? Co chcesz osiągnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie wiem kto się bawi w takie rzeczy. Też lubię taką postawę: nic nie wiem, niczego nie rozumiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: I co, że została? Masz jakąś misję? Co chcesz osiągnąć? Nic. Wystarczy mi świadomość, że ktoś też to wie. Każda ściema powinna mieć swoje granice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 175 Napisano 1 godzinę temu Chory człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 48 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Nic. Wystarczy mi świadomość, że ktoś też to wie. Każda ściema powinna mieć swoje granice. Ja mam pytanie. Łączy Cię cos z Pokraka? Bo mam wrażenie, że Ewie obrywa sie za tę sytuację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 632 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Też lubię taką postawę: nic nie wiem, niczego nie rozumiem... Mieczu, rzeczy są ważne często dlatego, że nadajesz im taką rangę. Mnie nie interesuje wszystko, co się tu dzieje. Nie staram się poznać mechanizmu ani ich zrozumieć tego o wyklikiwaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 48 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Chory człowiek. Krolik. Proszę się wylogować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 632 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Nic. Wystarczy mi świadomość, że ktoś też to wie. Każda ściema powinna mieć swoje granice. Czyli masz misję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 672 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Miecz napisał: Pomyśl kogo mam na myśli. To nie jest trudne. Myślenie nie jest jej mocną stroną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Ja mam pytanie. Łączy Cię cos z Pokraka? Bo mam wrażenie, że Ewie obrywa sie za tę sytuację. Ewa to mistrzyni wpierdzielania się tam gdzie nie trzeba. Chyba jesteś tego świadomy. Zawsze lubi grać pierwsze skrzypce i nie cierpi jak coś toczy się wbrew jej. Nie, nic mnie nie łączy z Pokraką i Brum. To było zwykłe pitu-pitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 632 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Myślenie nie jest jej mocną stroną. Jakąś plaga -;niedorozwinięte kobiety tu pisują. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, KróliczekZły napisał: Chory człowiek. Gdybyś napisała coś innego to zaskoczyłabyś mnie. Mimo małżeństwa, forum pozostaje najważniejszą częścią Twojego życia. Nie ma zabawnie, nie ma wesoło, bo każdy z tyłu głowy na to, że czuwasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 829 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Ja mam pytanie. Łączy Cię cos z Pokraka? Bo mam wrażenie, że Ewie obrywa sie za tę sytuację. Po prostu ludziom sie już ulewa. Najpierw przewrotna, teraz mieczu, userom spadają klapki z oczu po kolei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Krolik. Proszę się wylogować Człowieku, współczuję Ci. Wpierd/oliłeś się po uszy i już nic z tym nie zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 48 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ewa to mistrzyni wpierdzielania się tam gdzie nie trzeba. Chyba jesteś tego świadomy. Zawsze lubi grać pierwsze skrzypce i nie cierpi jak coś toczy się wbrew jej. Nie, nic mnie nie łączy z Pokraką i Brum. To było zwykłe pitu-pitu. To forum jest dość specyficzne. W realu jest inna, jest między nami porozumienie. Natomiast ja na Twoim miejscu nie wchodziłbym w to. Rozumiem zly nastrój realnie, sam miałem jak tu się kilka razy odpaliłem. Ale Ewa nie jest temu winna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 15 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, murb napisał: Jakąś plaga -;niedorozwinięte kobiety tu pisują. Jesteś pijana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 829 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Gdybyś napisała coś innego to zaskoczyłabyś mnie. Mimo małżeństwa, forum pozostaje najważniejszą częścią Twojego życia. Nie ma zabawnie, nie ma wesoło, bo każdy z tyłu głowy na to, że czuwasz. a małżonek już się z tym pogodził, że jest na drugim miejscu? Czy nadal co jakiś czas będzie z nią zrywał publicznie lub ogłaszał separacje? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 48 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Po prostu ludziom sie już ulewa. Najpierw przewrotna, teraz mieczu, userom spadają klapki z oczu po kolei A co z Przewrotną? Ja jej napisałem jak ją odbieram. Ona napisała jak odbiera mnie czy Ewę. I możemy nadal funkcjononowac tu oraz dyskutować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 672 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, murb napisał: Jakąś plaga -;niedorozwinięte kobiety tu pisują. Starałem się być delikatnym, ale można i tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 48 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Człowieku, współczuję Ci. Wpierd/oliłeś się po uszy i już nic z tym nie zrobisz. Nie mialem nigdy lepszej kobiety. Wady? Kazdy je ma. Ewa ma dobre serce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: To forum jest dość specyficzne. W realu jest inna, jest między nami porozumienie. Natomiast ja na Twoim miejscu nie wchodziłbym w to. Rozumiem zly nastrój realnie, sam miałem jak tu się kilka razy odpaliłem. Ale Ewa nie jest temu winna. Próbujesz mnie rozbawić? Serio? Zachowanie dziewoji to moja wina? Na serio Ci współczuję. A te teksty: w realu jest inna, to naprawdę sobie daruj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: a małżonek już się z tym pogodził, że jest na drugim miejscu? Czy nadal co jakiś czas będzie z nią zrywał publicznie lub ogłaszał separacje? Teraz mamy wersję, że w realu jest inna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach