Śliwka w Tesli 18 Napisano 58 minut temu 14 minut temu, KróliczekZły napisał: Chory człowiek. I kto jeszcze? Zdążyłaś już zdiagnozować chorobę psychiczną Brum, Iskrze i Qwerty, teraz Mieczowi. Jeszcze kogoś uważasz za chorego psychicznie? 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 57 minut temu Każdy z nas w realu jest inny. Chyba. Nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał: I kto jeszcze? Zdążyłaś już zdiagnozować chorobę psychiczną Brum, Iskrze i Qwerty, teraz Mieczowi. Jeszcze kogoś uważasz za chorego psychicznie? Ona chyba czuje się jak siostra przełożona na oddziale zamkniętym. Mnie w to graj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 672 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał: I kto jeszcze? Zdążyłaś już zdiagnozować chorobę psychiczną Brum, Iskrze i Qwerty, teraz Mieczowi. Jeszcze kogoś uważasz za chorego psychicznie? Stary piernik, który proponuje userkom cyberka musi mieć coś z głową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 650 Napisano 55 minut temu 12 minut temu, Miecz napisał: Ewa to mistrzyni wpierdzielania się tam gdzie nie trzeba. Chyba jesteś tego świadomy. Zawsze lubi grać pierwsze skrzypce i nie cierpi jak coś toczy się wbrew jej. Nie, nic mnie nie łączy z Pokraką i Brum. To było zwykłe pitu-pitu. Może lepiej opowiedz w czym ty jesteś mistrzem. ? w obrażaniu innych pewnie? Na przestrzeni lat widziałam dziesiątki obrażanych przez ciebie kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 591 Napisano 54 minuty temu 3 minuty temu, Śliwka w Tesli napisał: I kto jeszcze? Zdążyłaś już zdiagnozować chorobę psychiczną Brum, Iskrze i Qwerty, teraz Mieczowi. Jeszcze kogoś uważasz za chorego psychicznie? Całe forum, prócz siebie i swojego Nadręcznego Gapę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 829 Napisano 53 minuty temu 6 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: A co z Przewrotną? Ja jej napisałem jak ją odbieram. Ona napisała jak odbiera mnie czy Ewę. I możemy nadal funkcjononowac tu oraz dyskutować. Zapomniałeś jeszcze śladem dumnej małżonki wyśmiać fryzurę Przewrotnej i nazwać ją "hełmofonem" dlatego że płaci za fryzjera 40 zł. Własną babcie też wyśmiewałbyś za to że chodzi do fryzjera za 40 zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 53 minuty temu 5 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie mialem nigdy lepszej kobiety. Wady? Kazdy je ma. Ewa ma dobre serce. W takim razie samych sukcesów życzę. Ty już chyba nie masz za bardzo wyboru. Jedną mam prośbę. Niby jesteś macho, zatem możesz ją stąd zabrać? A może to przerasta Twoje możliwości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 632 Napisano 52 minuty temu 9 minut temu, Icebound Harpy napisał: Jesteś pijana? Nie sądzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 829 Napisano 52 minuty temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Każdy z nas w realu jest inny. Chyba. Nie wiem. Beton podobno też w realu jest inny, odkłada swoje betonowe poglądy na bok i żyje życiem niebetona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 650 Napisano 52 minuty temu 6 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: I kto jeszcze? Zdążyłaś już zdiagnozować chorobę psychiczną Brum, Iskrze i Qwerty, teraz Mieczowi. Jeszcze kogoś uważasz za chorego psychicznie? Sam byś spokojnie jeszcze kilka osób tak nazwał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 18 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Stary piernik, który proponuje userkom cyberka musi mieć coś z głową. A Ty co miałeś w głowie, wyciągając nudesy od Elki i ponoć będąc w związku? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 632 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Zapomniałeś jeszcze śladem dumnej małżonki wyśmiać fryzurę Przewrotnej i nazwać ją "hełmofonem" dlatego że płaci za fryzjera 40 zł. Własną babcie też wyśmiewałbyś za to że chodzi do fryzjera za 40 zł? To Magda jest od hełmofonu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 591 Napisano 51 minut temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 50 minut temu 9 minut temu, Malowany napisał: Starałem się być delikatnym, ale można i tak To może po męsku zabierz żonę z tego przybytku? Potrafisz to zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 829 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, murb napisał: To Magda jest od hełmofonu. nie, twoja idolka z ero wyciągnęła wnioski, że Przewrotna ma na głowie hełmofon z faktu, że Przewrotka płaci za fryzjera 40 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 591 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, murb napisał: To Magda jest od hełmofonu. Zmieniłam gust i hełmofonu już nie ma Zmieniłam dużo rzeczy w swoim życiu i tak co jakiś czas zmieniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 48 Napisano 49 minut temu 6 minut temu, Miecz napisał: Próbujesz mnie rozbawić? Serio? Zachowanie dziewoji to moja wina? Na serio Ci współczuję. A te teksty: w realu jest inna, to naprawdę sobie daruj. Napiszę tak. Mimo wielu potyczek słownych itd, ja nie mam z Tobą problemu. Uważam Cię za dobrego dyskutanta- np żałuję, ze dyskusja o Polańskim przeszla w cos takiego. Poważnie nie mam problemu z większością osób udzielających się tu. Pytanie czy w realu kazdy z was jest taką ku.rwą czy tylko tu? Nie bierz tego do siebie. Myślę, ze jestes na tyle inteligentny, żeby zrozumieć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 31 Napisano 49 minut temu 3 minuty temu, Miecz napisał: W takim razie samych sukcesów życzę. Ty już chyba nie masz za bardzo wyboru. Jedną mam prośbę. Niby jesteś macho, zatem możesz ją stąd zabrać? A może to przerasta Twoje możliwości? A co ty taki wredny ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 632 Napisano 49 minut temu 8 minut temu, Śliwka w Tesli napisał: I kto jeszcze? Zdążyłaś już zdiagnozować chorobę psychiczną Brum, Iskrze i Qwerty, teraz Mieczowi. Jeszcze kogoś uważasz za chorego psychicznie? Kto z piszących na tym forum jest zdrowy psychicznie niech pierwszy podniesie rękę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 591 Napisano 49 minut temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: Zapomniałeś jeszcze śladem dumnej małżonki wyśmiać fryzurę Przewrotnej i nazwać ją "hełmofonem" dlatego że płaci za fryzjera 40 zł. Własną babcie też wyśmiewałbyś za to że chodzi do fryzjera za 40 zł? Pamiętaj, że z bankomatu korzystają starzy ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 31 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: nie, twoja idolka z ero wyciągnęła wnioski, że Przewrotna ma na głowie hełmofon z faktu, że Przewrotka płaci za fryzjera 40 zł Hełmofon raczej kosztuje więcej. Nie wiem czy ktoś końcówki dzis obcina za 40 zł. Chyba że jakaś Jadwiga z salonu lat 70. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 48 minut temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: Beton podobno też w realu jest inny, odkłada swoje betonowe poglądy na bok i żyje życiem niebetona O tym też czytałem. Niezły argument. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 591 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Kto z piszących na tym forum jest zdrowy psychicznie niech pierwszy podniesie rękę. Wszyscy jesteśmy świrami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 632 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: To może po męsku zabierz żonę z tego przybytku? Potrafisz to zrobić? Przecież wiesz, że nie zrobi tego więc nie ma co pytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 632 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wszyscy jesteśmy świrami Dobrze, że to Ty napisałaś. I tak masz zszarganą opinię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 48 Napisano 47 minut temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: Zapomniałeś jeszcze śladem dumnej małżonki wyśmiać fryzurę Przewrotnej i nazwać ją "hełmofonem" dlatego że płaci za fryzjera 40 zł. Własną babcie też wyśmiewałbyś za to że chodzi do fryzjera za 40 zł? Pewnie zasugerowałbym jej, ze za 40 zł mozna zjeść słabą pizzę. Nie wiem czy najadlaby się w Macu. Więc decydując się na tak tanią usługę powinna liczyć sie z takim efektem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1011 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Napiszę tak. Mimo wielu potyczek słownych itd, ja nie mam z Tobą problemu. Uważam Cię za dobrego dyskutanta- np żałuję, ze dyskusja o Polańskim przeszla w cos takiego. Poważnie nie mam problemu z większością osób udzielających się tu. Pytanie czy w realu kazdy z was jest taką ku.rwą czy tylko tu? Nie bierz tego do siebie. Myślę, ze jestes na tyle inteligentny, żeby zrozumieć Często biorę udział w negocjacjach. Wtedy jestem skupiony na maksa. Ale jeżeli gość wyjeżdża mi z kur/wami, to po prostu sobie odpuszczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 829 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Pewnie zasugerowałbym jej, ze za 40 zł mozna zjeść słabą pizzę. Nie wiem czy najadlaby się w Macu. Więc decydując się na tak tanią usługę powinna liczyć sie z takim efektem. ale ona nie pytała o zdanie. Zreszta mnie nie dziwi że emerytka chodzi do taniego fryzjera. Ale wy musicie sie wywyższać na każdym kroku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 632 Napisano 45 minut temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: nie, twoja idolka z ero wyciągnęła wnioski, że Przewrotna ma na głowie hełmofon z faktu, że Przewrotka płaci za fryzjera 40 zł Jeśli piszesz o Ewie to ona bardzo nie jest moją idolką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach