Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna20

Koniec karmienia a brak okresu

Polecane posty

Gość justyna20

Mam poważny problem. Dwa dni temu kochałam się z moim mężem. Zawsze kochamy się poprzez stosunek przerywany. Mąż jest pewien że nie skończył we mnie. No skoro tak mówi to musi tak być. Jemu ufam. Ale kiedy po stosunku pociągnęłam palcem po kroczu żeby sprawdzić był taki " glucik" że się tak wyraże zabarwiony na jasnozielono-brązowo. Wiem że sperma jest biała, ale to właśnie pachniało jak sperma. Mam nadżerkę i pytanie do was, czy kolor tego czegoś mógł być spowodowany właśnie nadżerką??? I jeszcze jedno miesiąc temu zakończyłam karmienie piersią czy to ma jakiś wpływ na hormony i mogło ponownie rozregulować mi cykl??? Po porodzie miałam już 3 okresy i były one mniejwięcej w tych samych odstępach co przed ciążą. Jutro ide do lekarza, ale cały dzień myślę tylko o tym. Bardzo się boję żeby znowu nie zajść w ciążę. Nasza Julka ma teraz 5 miesięcy. I narazie mamy trudną sytuację finansową, planujemy jeszcze jednego dzidziusia ale nie teraz!!!! A w dodatku miałam od tego okresu brać Mercilon , ale jak mam go brać jak nie ma okresu. Napiszcie coś. Co o tym sądzicie, może któraś z was miała problem z okresem po zakończeniu karmienia. Z góry dzięki za uwagę i odpowiedzi. ( ale się rozpisałam)

Gość ania 30
nadżerka może powodować upławy i wydzieliny różnego typu zatem najlepiej byłoby ją wyleczyć,zanim zdecydujesz się na drugie dziecko,ponadto myślę,że jeśli niedawno zakończyłaś karmienie cykl się jeszcze w pełni nie uregulował więc raczej w ciąży nie będziesz-pozdrawiam

Gość justyna20
ania 30 dzięki też tak myslałam ale zawsze jest lepiej to usłyszeć od kogoś innego pozdrawiam