Perihelion 7 Napisano 33 minuty temu (edytowany) TAK. ANIA Z WIELE TO TA KALEKA KLAUDIUSZ. DZIĘKUJĘ , DOWIDZENIA . Edytowano 32 minuty temu przez Perihelion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 17 Napisano 32 minuty temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dokładnie bo ja mniej gadam a wiecej robię. Chyba se kupie jeszcze dwie czekolady milka duże pod choinkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 28 minut temu 14 minut temu, Perihelion napisał: To jest Klaudiusz bo znalazłem ją na FB. Klaudiusz też nie jest najostrzejszym ołówkiem w piórniku więc w końcu musiała wpaść i zostać zdemaskowana. Życie, smieszku. Stalkujesz niczym Świrmo tego biednego pana z ero. Ale mam nadzieie ze nie piszesz do jej znajomych jak widmok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 26 minut temu 4 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Chyba se kupie jeszcze dwie czekolady milka duże pod choinkę Mam pełno i nikt nie chcę jeść właśnie Milky. One dziwnie smakują i takie słodkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 25 minut temu 13 minut temu, Perihelion napisał: Ty jesteś gadatliwa więc nie potrafisz streszczać swoich myśli. Jeż nie jest gadatliwa więc jej to lepiej wychodzi. Czy to świadczy o waszej inteligencji? Nie, to coś zupełnie innego. Są gadatliwe osoby, które gadają głupoty i Vice versa. nie ma co wyrokować Nie wiem z czym dystkutujesz. Czytanie rozwija inteligencje takie są fakty pisze na jakis temat to wypowiadam sie kompletnie. oczywiscie prosciej pisać 2zdaniowcami w momencie jak twoje glowne tematy poruszane na forum to gdzie pozyskała marmoladę i ciągnięcie jakichs ogórow za jezyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczo jukon welcome 8 Napisano 25 minut temu 9 minut temu, Perihelion napisał: Ile ci płaci Klaudiusz mecenasie? w pyzach czy w naleśnikach? To ty byś chcial ja roooochać i nie myśl, że tego nie widac po tym co do niej piszesz Zobacz czy kogos tu jeszcze obchodza twoje śledztwa i ciągle to samo foto tej laski, którym tu spamujesz jak opetany Daj wiec ludziom mieć obsesje kogo chcą skoro sam robisz to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 23 minuty temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: W kółko to samo tylko innymi słowami napisane. Bezsensu. A do ciebie wciąż i tak nic nie dociera. Bez sensu, owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 22 minuty temu 16 minut temu, Perihelion napisał: Ty jesteś gadatliwa więc nie potrafisz streszczać swoich myśli. Jeż nie jest gadatliwa więc jej to lepiej wychodzi. Czy to świadczy o waszej inteligencji? Nie, to coś zupełnie innego. Są gadatliwe osoby, które gadają głupoty i Vice versa. nie ma co wyrokować Jeszcze są różne rodzaje intelektu, a tutka ślinotok stosuje żeby zmęczyć oponenta lawiną tych samych zdań w kółko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczo jukon welcome 8 Napisano 22 minuty temu 9 minut temu, Perihelion napisał: TAK. ANIA Z WIELE TO TA KALEKA KLAUDIUSZ. DZIĘKUJĘ , DOWIDZENIA . I jedzie ci od świnskich ryjów a ty wciąz przeżywasz, ale morały piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 22 minuty temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Dokładnie bo ja mniej gadam a wiecej robię. A co ty takiego robisz niby? Siedzisz tu po 20h. Wiec na forum przydatna umiejętnością jest właśnie umiejetność pisania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 557 Napisano 20 minut temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Trochę go pozałam i był nie głupi facet. Głupi na pewno nie był, potrafil byc zabawny i sympatyczny ale hejty i "kontrowersyjne" zachowania tez miał na koncie nie ma sensu idealizować ludzi tylko dlatego ze odeszli za wcześnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczo jukon welcome 8 Napisano 20 minut temu A tera dźcie spac ułomy, bo chyba nawet łysa się wylogowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 7 Napisano 19 minut temu 5 minut temu, lufcik napisał: Stalkujesz niczym Świrmo tego biednego pana z ero. Ale mam nadzieie ze nie piszesz do jej znajomych jak widmok? Mi wystarczy że została zdemaskowana a reszta mnie nie obchodzi. Co mnie obchodzi jej rodzinka. To rzeczywiście byłoby krindż gdybym chciał z nimi korespondować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 19 minut temu 2 minuty temu, lufcik napisał: A do ciebie wciąż i tak nic nie dociera. Bez sensu, owszem Ty musisz sobię uświadomić, że jak ktoś ma cię za dno , to możesz sobie żyły wypruć i to niczego nie zmieni. Ciekawy jestem ile jeszcze pociągniesz aż padniesz a ja kopnę wtedy. Tak to działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 19 minut temu No dokładnie. Pozdrowienia i dobranoc dla myślących a amebom pręt zbrojeniowy o średnicy 20mm w doopsko. Baj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, Perihelion napisał: Mi wystarczy że została zdemaskowana a reszta mnie nie obchodzi. Co mnie obchodzi jej rodzinka. To rzeczywiście byłoby krindż gdybym chciał z nimi korespondować No a widzisz a kolega którego tak bronisz od 3h znalazł goscia z Kafe i pisał do ludzi ktorych miał w znajomych ze ów pan spi z córkami. Cringe to jest za delikatne słowo:) ale ciesze sie ze choc w tym jednym punkcie sie zgodziliśmy jak bardzo zyebane jest to zachowanie czyż nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 7 Napisano 17 minut temu 5 minut temu, choroszczo jukon welcome napisał: To ty byś chcial ja roooochać i nie myśl, że tego nie widac po tym co do niej piszesz Zobacz czy kogos tu jeszcze obchodza twoje śledztwa i ciągle to samo foto tej laski, którym tu spamujesz jak opetany Daj wiec ludziom mieć obsesje kogo chcą skoro sam robisz to samo Dzięki, ale wolę rude. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 17 minut temu Ale widmok przecież tylko… oddawał ciosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 16 minut temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Mam pełno i nikt nie chcę jeść właśnie Milky. One dziwnie smakują i takie słodkie. Są przereklamowane i Terravita jest już lepsza. Dobrej nocy Magi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 15 minut temu Przed chwilą, Get Out napisał: Są przereklamowane i Terravita jest już lepsza. Dobrej nocy Magi Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 15 minut temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Ty musisz sobię uświadomić, że jak ktoś ma cię za dno , to możesz sobie żyły wypruć i to niczego nie zmieni. Ciekawy jestem ile jeszcze pociągniesz aż padniesz a ja kopnę wtedy. Tak to działa. Swoje zwyrolskie wizje tępego dresa zostaw na randkę z jeżem pewnie już przebiera krótkimi jeżowymi nóżkami a tobie sie już wymówki kończą czemu nie możesz opuścić piwnicy zgadłam a było wymyślić ze jesteś w Turcji. W jukonie byłeś bezpieczny żadna ameba nie chciała kontaktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 7 Napisano 14 minut temu 6 minut temu, choroszczo jukon welcome napisał: I jedzie ci od świnskich ryjów a ty wciąz przeżywasz, ale morały piszesz Chcesz pankejka z syropem klonowym prostu z Jukonu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 7 Napisano 13 minut temu 4 minuty temu, lufcik napisał: No a widzisz a kolega którego tak bronisz od 3h znalazł goscia z Kafe i pisał do ludzi ktorych miał w znajomych ze ów pan spi z córkami. Cringe to jest za delikatne słowo:) ale ciesze sie ze choc w tym jednym punkcie sie zgodziliśmy jak bardzo zyebane jest to zachowanie czyż nie? Jeśli tak było, to tak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 7 Napisano 8 minut temu (edytowany) Aczkolwiek czy rzeczywiście ktoś z kafe tak robił, to ja nie mam dowodów i nie znam sprawy. wybaczcie Edytowano 8 minut temu przez Perihelion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 6 minut temu 3 minuty temu, Perihelion napisał: Jeśli tak było, to tak. Wiesz co było wina tego pana? Nie był pod wrażeniem ur/oku widmoka stylu i sugerował, ze nie pisze postow samodzielnie a korzysta z Google. adekwatna kara za taki grzech? To właśnie ten gość już nie żyje a widmok napisał o nim dzisiaj ze ‚zdechł Jak pies’. drugie primo , projekcja pod tytułem ‚wszystko bierzesz z Google’ używana do randomowych ludzi którzy piszą więcej z 2 zdania - przypomina ci coś? dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 17 Napisano 6 minut temu 19 minut temu, Onaaaa napisał: Mam pełno i nikt nie chcę jeść właśnie Milky. One dziwnie smakują i takie słodkie. Ja zawsze calom wciagam czekoladę jaka by nie byla duza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 5 minut temu Wyżej masz tez próbkę do mnie za padnę i mnie kopnie. Kto tak pisze do ludzi? To jakis degenerat z nizin społecznych i wyłazi to z niego na kazdym kroku. No amant top of the top. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 4 minuty temu 3 minuty temu, Perihelion napisał: Aczkolwiek czy rzeczywiście ktoś z kafe tak robił, to ja nie mam dowodów i nie znam sprawy. wybaczcie Ok ale zakładając ze tak było to rozumiem ze zgadzamy sie ze to dno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 7 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, lufcik napisał: Ok ale zakładając ze tak było to rozumiem ze zgadzamy sie ze to dno? Tak. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach