akuna matatah 2 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Ja kupie A TO PRZED TYM JAK ZOSTANIESZ ŻYRANTEM ŻABKI CZY PO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie byłam a ty? mógłbym odwiedzić ale tam właśnie nie ma końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Get Out napisał: Nie przejmuj sie to tylko forum . Też się nie bój. Nie będę za tobą latał i zaczepiał, bo szkoda czasu. Może się taki urodziłeś, a może miałeś trudne dzieciństwo, które ukształtowało w ten sposób twoja psychikę. W każdym bądź razie, moje komentarze nic tutaj nie zmienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, lufcik napisał: Niestety Czemu i masz typowe myślenie frajera, bo koniec czegoś oznacza coś nowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Też się nie bój. Nie będę za tobą latał i zaczepiał, bo szkoda czasu. Może się taki urodziłeś, a może miałeś trudne dzieciństwo, które ukształtowało w ten sposób twoja psychikę. W każdym bądź razie, moje komentarze nic tutaj nie zmienia. Na pewno miał. Nawalal sie z ojcem wazonem. Ale generalnie ja już nie mam empatii do niego, jak ktos robi żarty z gwałtu i jest obrzydliwy to jego trudne dziecinstwo schodzi na 2 plan. Jakby jebje mnie to jesli kontynuuje dzieło i zachowuje sie jak Sz ma ta. ale kiedyś miałam jak ty ale dosłownie takie konkretnie persony jak ten śmieć mnie z tego wyleczyły wiec są jakies plusy kafeterii, profilaktyka amebiarstwa. Ktos przejawia takie zachowania to jak mowisz do wora, a nie grzebanie sie w trudnym dzieciństwie. Edytowano 2 godziny temu przez lufcik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Też się nie bój. Nie będę za tobą latał i zaczepiał, bo szkoda czasu. Może się taki urodziłeś, a może miałeś trudne dzieciństwo, które ukształtowało w ten sposób twoja psychikę. W każdym bądź razie, moje komentarze nic tutaj nie zmienia. Lepiej późno niż wcale załapać że twoja krew w piach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, lufcik napisał: I tak najlepsze akcje były jak Krzysiu jeszcze nie gardził butaprenem jak teraz i jak Klaudiusz co rusz odkrywała jakies ściemy, wrzucała to na forum i wqrwiona blokowała forum np cały weekend bo Krzysiu znów minal sie z prawda ech to se ne vrati No nic jeżyku popodlizuj sie trochę jeszcze koledze który w 1 zdaniu potrafi połączyć kilkulatek i masturbacja, bo chyba jeszcze nie wyrobiłaś normy. Konkurencji za bardzo nie masz chociaz bicu może sie zglosic wiec ładnie liż Teraz butapren jest pase. W du pach się poprzewracało . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, lufcik napisał: I tak najlepsze akcje były jak Krzysiu jeszcze nie gardził butaprenem jak teraz i jak Klaudiusz co rusz odkrywała jakies ściemy, wrzucała to na forum i wqrwiona blokowała forum np cały weekend bo Krzysiu znów minal sie z prawda ech to se ne vrati No nic jeżyku popodlizuj sie trochę jeszcze koledze który w 1 zdaniu potrafi połączyć kilkulatek i masturbacja, bo chyba jeszcze nie wyrobiłaś normy. Konkurencji za bardzo nie masz chociaz bicu może sie zglosic wiec ładnie liż To i dobrze że nie mam konkurencji bo ja konkurencję wykańczam po kolei jak leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, lufcik napisał: Na pewno miał. Nawalal sie z ojcem wazonem. Ale generalnie ja już nie mam empatii do niego, jak ktos robi żarty z gwałtu i jest obrzydliwy to jego trudne dziecinstwo schodzi na 2 plan. Jakby jebje mnie to jesli kontynuuje dzieło i zachowuje sie jak .... ale kiedyś miałam jak ty ale dosłownie takie konkretnie persony jak ten śmieć mnie z tego wyleczyły wiec są jakies plusy kafeterii Od kilku miesięcy składasz te durne deklaracje po czym wracasz jakbyś obsesję miała więc kogo ty chcesz oszukać skończona kret/ynko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Też się nie bój. Nie będę za tobą latał i zaczepiał, bo szkoda czasu. Może się taki urodziłeś, a może miałeś trudne dzieciństwo, które ukształtowało w ten sposób twoja psychikę. W każdym bądź razie, moje komentarze nic tutaj nie zmienia. Naprawianie ameb może miało by większy sens bo ten to już ostra degeneracja, ale w shmie naprawianie ameb nie ma sensu o tyle ze istnieją kobiety które pisały listy do teda bundiego. Tez kierunek worek imo. Szkoda tylko ze niektóre zdążyły sie rozmnożyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Lepiej późno niż wcale załapać że twoja krew w piach. Nie ma co walić głową w beton. Żyj sobie w swoich universum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To i dobrze że nie mam konkurencji bo ja konkurencję wykańczam po kolei jak leci Podziwiam twoj dobry humor w tym wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ napisał: mógłbym odwiedzić ale tam właśnie nie ma końca Żeby Cie tylko potem wypuściły A co jesli znajdą jakiś koniec? Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To i dobrze że nie mam konkurencji bo ja konkurencję wykańczam po kolei jak leci Podoba mnie się to taka postawa, bo niestety gotowość do walki być musi jak się chce pławić w spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, lufcik napisał: Naprawianie ameb może miało by większy sens bo ten to już ostra degeneracja, ale w shmie naprawianie ameb nie ma sensu o tyle ze istnieją kobiety które pisały listy do teda bundiego. Tez kierunek worek imo. Szkoda tylko ze niektóre zdążyły sie rozmnożyć To się nazywa kierunek widmo i nie wiadomo czy coś jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Od kilku miesięcy składasz te durne deklaracje po czym wracasz jakbyś obsesję miała więc kogo ty chcesz oszukać skończona kret/ynko. A co przelogowales sie z tego nicka blokującego i nie chce ci sie na niego wracać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: To się nazywa kierunek widmo i nie wiadomo czy coś jest. Naprawdę zadziwia mnie ile ty masz szczęścia ze będąc taka menda życiowa i tak trafi sie jakaś naiwna. ale coś ci sie grono wykruszyło bo jedna z obrończyń poszla po rozum do głowy w twoim temacie . Może bicu wskoczy na jej miejsce dobra pa patologio, spaceruj sobie w oparach starożytnych kosmitów Edytowano 2 godziny temu przez lufcik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gowno boze 1 Napisano 2 godziny temu w jukonie ryju to rosna takie grzyby ze jednego wystarczy zjesc na cale zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, lufcik napisał: A co przelogowales sie z tego nicka blokującego i nie chce ci sie na niego wracać? Pierwsze słyszę od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, lufcik napisał: Naprawdę zadziwia mnie ile ty masz szczęścia ze będąc taka menda życiowa i tak trafi sie jakaś naiwna. ale coś ci sie grono wykruszyło bo jedna z obrończyń poszla po rozum do głowy w twoim temacie Która bo trzeba szukać zamiennik już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, lufcik napisał: Naprawianie ameb może miało by większy sens bo ten to już ostra degeneracja, ale w shmie naprawianie ameb nie ma sensu o tyle ze istnieją kobiety które pisały listy do teda bundiego. Tez kierunek worek imo. Szkoda tylko ze niektóre zdążyły sie rozmnożyć We własny mniemaniu, Krzysiu jest intelektualista, a my ameby. Na szczęście postanowił się nie rozmnażać i to jest na plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, lufcik napisał: Podziwiam twoj dobry humor w tym wszystkim Bo ma cię za zyeba jak marnujesz energie i życie bezpowrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ 2 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Żeby Cie tylko potem wypuściły A co jesli znajdą jakiś koniec? to już nie będzie mój interes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 557 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, lufcik napisał: Na pewno miał. Nawalal sie z ojcem wazonem. Ale generalnie ja już nie mam empatii do niego, jak ktos robi żarty z gwałtu i jest obrzydliwy to jego trudne dziecinstwo schodzi na 2 plan. Jakby jebje mnie to jesli kontynuuje dzieło i zachowuje sie jak Sz ma ta. ale kiedyś miałam jak ty ale dosłownie takie konkretnie persony jak ten śmieć mnie z tego wyleczyły wiec są jakies plusy kafeterii Chyba każdy miał taki moment gdy czytajac czytając jego pedo kazi teksty, empatia po prostu wysiada i wlacza sie agresja. Ma tu zresztą mocnego konkurenta tirowiec też wali chore teksty, tylko tam to są czysto seksualne fantazje którymi ewidentnie się jara. Różnica taka że u jednego to prymitywny seksualny bełkot, a u krzysia dochodzi jeszcze agresja i kontekst, który juz całkiem dobija empatię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: Podoba mnie się to taka postawa, bo niestety gotowość do walki być musi jak się chce pławić w spokoju. Dam radę tylko musze potrenować karate i atak z nienacka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: Przybędą i koniec bo wypiją nam mózg. Mam przeczucia graniczące z pewnością, że już zawczasu szykują mi fuchę i będą dobrze mi płacić za robote jakkolwiek to brzmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Bo ma cię za zyeba jak marnujesz energie i życie bezpowrotnie. Dobrze ze ona sobie to życie układa aktualnie fantastycznie z największa menda forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Dam radę tylko musze potrenować karate i atak z nienacka Przepona i splot słoneczny na tym się skupimy u potencjalnych oponentów. A kopać w kolano zawsze będziesz ich . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gowno boze 1 Napisano 2 godziny temu moi kochani wyleczyliscie mnie z bycia demokrata na tym forum dziekuje wam bardzo. takim kurrwom niedorobionym jak wy z dwiema szarymi komorkami nie tylko powinno sie odebrac prawo glosu ale i prawo do oddychania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Chyba każdy miał taki moment gdy czytajac czytając jego pedo kazi teksty, empatia po prostu wysiada i wlacza sie agresja. Ma tu zresztą mocnego konkurenta tirowiec też wali chore teksty, tylko tam to są czysto seksualne fantazje którymi ewidentnie się jara. Różnica taka że u jednego to prymitywny seksualny bełkot, a u krzysia dochodzi jeszcze agresja i kontekst, który juz całkiem dobija empatię. On jest po prostu wredny i nie ma empatii. Wydaje mi sie ze łatwiej nie mieć empatii do kogos kto sam jej nie ma. zdrowsze i bezpieczniejsze podejscie niz być chora lania która ‚zmieni’ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach