Onaaaa 1387 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ napisał: to już nie będzie mój interes No oby Jest taka piosenka Kazika Każdy kij ma dwa końce Ale co, gdy znajdziesz kończący trzecim końcem.. wtedy duma podniesiona. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, gowno boze napisał: moi kochani wyleczyliscie mnie z bycia demokrata na tym forum dziekuje wam bardzo. takim kurrwom niedorobionym jak wy z dwiema szarymi komorkami nie tylko powinno sie odebrac prawo glosu ale i prawo do oddychania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 2 godziny temu A ta jezowa musi być kompletna desperatka, największych ułomów tu zabawia jakies ogory widmoki itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, lufcik napisał: Dobrze ze ona sobie to życie układa aktualnie fantastycznie z największa menda forum W przeciwieństwie do ciebie jest spełniona, bo jest zaradna życiowo. Ty nawet auta nie masz , ale masz niepewność jutra i emocje ze mną które ci żaden narzeczony tak nie da jak ja zyepku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Mam przeczucia graniczące z pewnością, że już zawczasu szykują mi fuchę i będą dobrze mi płacić za robote jakkolwiek to brzmi. Będą ci płacić za wypicie mózgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No oby Jest taka piosenka Kazika Każdy kij ma dwa końce Ale co, gdy znajdziesz kończący trzecim końcem.. wtedy duma podniesiona. Mogę mieć pytanie? Czemu kreci cie peedofil ? To jakaś skaza genetyczna? Ten wychodzę na chwile wydaje sie normalniejszy i gotowy wyjść z piwnicy. Chodzi o te fejki co dostałaś od Krzysia? czemu ty jesteś taka głupia powiedz;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, lufcik napisał: A ta jezowa musi być kompletna desperatka, największych ułomów tu zabawia jakies ogory widmoki itd Nie zazdrość bo to nie za dobrze o tobie świadczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, lufcik napisał: A ta jezowa musi być kompletna desperatka, największych ułomów tu zabawia jakies ogory widmoki itd Aż takie to ciekawe? Imo są ciekawsze rzeczy nawet tutaj. Np narcyz jest coraz bardziej kreatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: W przeciwieństwie do ciebie jest spełniona, bo jest zaradna życiowo. Ty nawet auta nie masz , ale masz niepewność jutra i emocje ze mną które ci żaden narzeczony tak nie da jak ja zyepku. Spełniona osoba nie zabawia świrów twojego pokroju i nie waruje tu 20h w oczekiwaniu na czytanie twojej grafomanii. zreszta relacjonowała trochę swoje życie ale nie będę już jej dobijać Edytowano 2 godziny temu przez lufcik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Będą ci płacić za wypicie mózgu Rydwany będę im naprawiał więc będę im potrzebny i będą dbać o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 2 godziny temu O kurde jaki argument. Nawet auta nie mam (ciekawa jestem skad ta info ale pomińmy to na chwile). Zdecydowanie brak auta to większy przegryw niz lizanie swira po jajach godzinami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, lufcik napisał: A ta jezowa musi być kompletna desperatka, największych ułomów tu zabawia jakies ogory widmoki itd Rozmawiam z najlepszymi i jeszcze kilku tutaj można dopisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ 2 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: No oby Jest taka piosenka Kazika Każdy kij ma dwa końce Ale co, gdy znajdziesz kończący trzecim końcem.. wtedy duma podniesiona. Jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać tak jak one Ale co, gdy wrony w nienawiści wyuczone Rozkazują, wykrzykują, megafony zaplują Wszystkie co do jednego wyższość gatunkową czują 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Perihelion napisał: Aż takie to ciekawe? Imo są ciekawsze rzeczy nawet tutaj. Np narcyz jest coraz bardziej kreatywny Ciekawe, usiłuje to zrozumieć. Niech powie raz a dobrze czy ma orzeczenie o niepełnosprawności, czy pogrywa czy jest aż taka desperatka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Rozmawiam z najlepszymi i jeszcze kilku tutaj można dopisać. Ja pierdziele czyli jednak opóźnienie w rozwoju dobra daje ci spokoj bo i tak nie zrozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, lufcik napisał: Spełniona osoba nie zabawia świrów twojego pokroju i nie waruje tu 20h w oczekiwaniu na czytanie twojej grafomanii. zreszta relacjonowała trochę swoje życie ale nie będę już jej dobijać Tutaj to wygłupy i mówię o dorobku życiowym . Masz dom swój chociaż nie masz , a co masz wartościowego , bo nie znajduje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, lufcik napisał: A ta jezowa musi być kompletna desperatka, największych ułomów tu zabawia jakies ogory widmoki itd Atencja, za atencje i każdy zadowolony. Czego chcieć więcej. Już pomijając fakt, że wynika ona z braku kogoś innego na horyzoncie, a nie, że ktoś zrobił na tobie wrażenie i stąd zainteresowanie. Edytowano 2 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Rydwany będę im naprawiał więc będę im potrzebny i będą dbać o mnie. Pamietaj byś mnie obronił przed nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, lufcik napisał: O kurde jaki argument. Nawet auta nie mam (ciekawa jestem skad ta info ale pomińmy to na chwile). Zdecydowanie brak auta to większy przegryw niz lizanie swira po jajach godzinami Sama pisałaś że nie masz i dużo potrzebnych do życia rzeczy nie masz, bo jesteś nieudacznikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1387 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ napisał: Jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać tak jak one Ale co, gdy wrony w nienawiści wyuczone Rozkazują, wykrzykują, megafony zaplują Wszystkie co do jednego wyższość gatunkową czują Tak jest tutaj ma tym forum jak w tej piosence. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, lufcik napisał: Ciekawe, usiłuje to zrozumieć. Niech powie raz a dobrze czy ma orzeczenie o niepełnosprawności, czy pogrywa czy jest aż taka desperatka. Ale trzeba ją pochwalić , że jest bardzo spokojną i cierpliwą osobą. Zewsząd ludziska obrzucają się tu błotem a ona taka spokojna. Ja bym tak nie potrafił. Nie do wstrzymania . Prędzej czy później musi nastąpić erupcja. I nie, skąd pomysł o niepełnosprawności . WTF Beata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, lufcik napisał: Ja pierdziele czyli jednak opóźnienie w rozwoju dobra daje ci spokoj bo i tak nie zrozumiesz Nigdy nie składaj deklaracji jeżeli jesteś niesłowna, bo i tak zaraz wracasz z tą samą płytą jak ostatnia tępaczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 6 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Będą ci płacić za wypicie mózgu Badamy starożytnych, nie gadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gowno boze 1 Napisano 1 godzinę temu elcia po waloryzacji zasilku dla bezrobotnych i 800 plus 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perihelion 6 Napisano 1 godzinę temu A Zacharie Sitchina i jego twórczość ktoś tu zna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Tutaj to wygłupy i mówię o dorobku życiowym . Masz dom swój chociaż nie masz , a co masz wartościowego , bo nie znajduje. A skad ty wiesz co ja mam? W swojej jukonskiej studni to wyczytałeś?? Gdzie masz ‚znajdować’ coś wartościowego czy ja mam sie ze schizofrenikiem z forum dzielić stanem posiadania? Nie rozumiem zupełnie tego toku niemyślenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 117 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Sama pisałaś że nie masz i dużo potrzebnych do życia rzeczy nie masz, bo jesteś nieudacznikiem. Pamiętaj, to tylko forum. Wdech, wydech. Butapren powoli wypełnia twoje płuca, a w głowie myśli, że jesteś królem życia i niczego ci więcej nie potrzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 135 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Pamietaj byś mnie obronił przed nimi Lecisz ze mną tam bo ultimatum im postawie że bez psiapsi będę mniej wydajny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 557 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, MʎɔɥopzǝNɐƆɥʍıןǝ napisał: Jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać tak jak one Ale co, gdy wrony w nienawiści wyuczone Rozkazują, wykrzykują, megafony zaplują Wszystkie co do jednego wyższość gatunkową czują A ty ją jeszcze utwierdzasz w tym, że to, co robi, to rzekomo normalne spojrzenie i podejście, zamiast nazwać rzeczy po imieniu czyli pokazać, że to zwykła normalizacja chorych zachowan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lufcik 37 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Perihelion napisał: Ale trzeba ją pochwalić , że jest bardzo spokojną i cierpliwą osobą. Zewsząd ludziska obrzucają się tu błotem a ona taka spokojna. Ja bym tak nie potrafił. Nie do wstrzymania . Prędzej czy później musi nastąpić erupcja. I nie, skąd pomysł o niepełnosprawności . WTF Beata Lepiej by było jakby była niespokojna a myśląca. Nie wiem, ona jest tak głupia ze aż wzbudza moja agresję, wybaczcie mi miałam trudne dziecinstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach