Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agav

kiedy do przedszkola?LUBLIN

Polecane posty

Gość agav

moze ktos wie z wlasnych doswiadczen kiedy najlepiej wyslac dziecko do przedszkola? a moze jest w lublinie przedszkole warte polecenia dla 3 latka?

Gość agav
nikt nie ma dziecka w przedszolu?

Agav co do Lublina...niestety nie wiem ;) bo ja mieszkam w Kraku... Ale co do wysyłania dziecka do przedszkola - 3 lata to dobry wiek...Choć ja niesty musiałam wziąć moją Małą z przedszkolka,z powodu ciężkiej choroby...Ale wiem,że gdyby nie ta choroba, to warto w tym wieku już posłać pociechę, wspaniała edukacja, dziecko fajnie się rozwija, wchodziw kontakt z innymi dziećmi.... Jedyne co jest koszmarem, to fakt,że w przedszkolu dzieci zapadają na różne infekcje...I to jest bardzo duży problem. Pozdrawiam :D

Gość moj synek tez poszedl
do przedszkola w wieku trzech lat, wcale duzo nie chorowal ewentualnie drobne infekcje.Jestem bardzo zadowolona, dziecko rozwija sie znakomicie, tym bardziej ze jest jedynakiem i jego kontakt z dziecmi byl bardzo ubogi.Uwazam, ze trzy latka to idealny wiek aby poslac dziecko do przedszkola, nie masz sie nad czym zastanawiac , najgorsze sa poczatki potem juz tylko lepiej.Pozdrawiam.

Gość smykula
Mój synek skończył 3 lata i od września idzie do przedszkola, ale się boi. Nie wiem jak Go zachęcić. Ale uważam że to najwyższy czas żeby poszedł, bo jest jedynakiem i myślę, że nauczą Go samodzielności i życia z innymi ludźmi.

Gość kocicca73
witam moi obaj synowie poszli do przedszkola w wieku 3,5 roku bo akurat wtedy zaczynał sie rok szkolny - i bardzo dobrze to znieśli sami wstawali o 6 rano by pojechać do przedszkola, nie chorowali wcale, mieli najlepszą frekwencję przez wszystkie lata uczęszczania polecam przedszkole na ul. Lwowskiej w Lublinie - ja i moi synowie byliśmy z niego zadowoleni dobrze przygotowuje do szkoły - chodzili tam nawet do klasy zerowej, młodszy dzięki specjalnej metodzie nauki czytania płynnie czytał w wieku 4 ,5 lat choć zaczął mówić jako 3,5 latek:)

Gość magdab
Moja coreczka jest z konca grudnia, chce ja dac do przedszkola od stycznia ( w "naszym" przedszkolu trzeba miec skonczona 3 lata) ale boje sie ze dzieci beda sie juz znaly i bedzie kłopot zeby mała się dobrzez zaadoptowała, czy któraś z was dawała dziecko do przedszkola w połowie roku?