Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

delfin_umm

lubię jak ktoś używa słów których znaczenia nie rozumie

Polecane posty

hehehe wiem:) chcemy jechac z chlopakiem do Irlandii do pracy, no i ona mnie pyta:\" I co jedziecie do tej pracy?\" Ja no to \"Dokad\" a ona \"no do Iraku\". Zamurowalo mnie, ale w koncu tez na I prawda;)?

...właśnie przegl.adam Allegro i znalazłam \"wymiary bluzeczki w stanie spoczynku\" :-D roftl :-D

Gość poprzedniczka
hehe, dobre:D:D:D fajny topic:D Kiedyś przerabialiśmy na polaku Latarnika. Klientka od polaka pyta się: jeśli Skawiński tak się zachowywał, to jak nazwiecie jego zachowanie? A koleżanka wypaliła: Skawiński był BEZINTERESOWNY:P:P A przecież chodziło o to, że był apatyczny, obojętny na wszystko, dopóki tego Pana Tadeusza nie dostał w paczce...

Gość cytat z mojej ex- tesciowej
" sensu apriori stricte sam fakt zjawy jest przerażający" Koniec cytatu.

Na jednym z topicow : \"linczuje sie zimna woda\" . Sadze, ze byla to tylko pomylka a nie to, ze nie rozumiala znaczenia tego slowa. Tak czy siak, wyszlo smiesznie :)

Kolezanka mojej kolezanki powiedziala ostattnio\"Bilety lotnicze w dniach 07-17 są bezdarmowe\" he?

Gość facet to ja
sor mojego syna na wywiadówce klasa jest niezgrana bardzo, dogadują się bez słow panny w mojej klasie są puste jak dziury w plocie(?) chłopaczyska ciągną dziewczyny za warkocze i krocze Wy rodzice jesteście kulturalnie konsekwentnie i elokwentnie bezinteresowni co mianowicie porabiają wasze potomkowi(??) Niecierpie wywiadówek z tym porypanym skafanderem

Gość oleandro
moja koleżanka chwaliła drugą, ze tamta jest zmysłowa...bo ma zmysł do szycia :)

Gość słuchajcie no
znam to z wlasnej autopsji ale moje drugie alter ego podpowiAda mi jeszcze jedna historie rozmowa w tramwaju dwie dziewczyny w wieku ok 25 lat jedna opowiada drugiej o sporo mlodszym chlopaku pani 1: no i poderwalam go......... pani 2 : uwazaj zebys go nie ZDEFRAUDOWAŁA

1\"dzwonię i mi mówi że abonament czasowo niedostępny\" 2 moja koleżanka podczas kłótni ze mną \"no dobra.. ....nie da się z tobą gadac bo wszystko co mówisz,mówisz z aronią\" 3 \"wiesz poprostu mam do niego wielki zraz\" 4 \" bo dlatego niektórzy się bardziej opalają bo w skórze są takie pigmeje\" 5 a to poprostu nie uwierzycie...idąc do toalety padło \"idę skonsumowac\".

Moja siostra stała w kolejce w sklepie i taka babka się na nią pchała,siostra mruknęła cos pod nosem do koleżanki na nią,a pani oburzona na to \"czy to do mnie jakis atut?\"

Krąży taka anegdotka po necie, (sama widzialam to na wlasne oczy tą scenkę!!), jak w Familiadzie Karol Strassburger zadaje pytanie: - Więcej niż jedno zwierzę...? Odpowiedź: - Owca :D:D:D:D (Dziwny rodzaj logiki ;-) )

Rozmowa na necie, na jednym z forum, o muzyce. Klienka ospowiada na post gościa: \"widze ze ktos szczere watpi w moja elokwencje >>\"a sluchalas kiedyś the grateful dead?\" skoro o nim piszę, to wszystko wskazuje, że jednak TAK\" nie sądze, żeby jej alurat o słowo ELOKWENCJĘ chodziło, (raczej o )kompetencje\") :D

Oburzona koleżanka:\'\'Sorry to jakieś alibi do mnie?\" Posikałam się ze smiechu aluzja czy alibi jaka suma znaczy siem:) różnica:D

Gość AMER
pacjent do mojego wujka doktora: "co z pana za lekarz, składał pan chyba Przysięge Hypokryta, nie ? "

Gość ania....
Ja moze nie o blednym uzyciu slowa, ale o wpadce jezykowej, i to (makabra) w telewizji. Taka to ostatnio moda, zeby pogode zapowiadac z roznych zakatkow kraju. No i na Jedynce czy Dwojce niedawno jedna z prezenterek przebywala w gospodarstwie agroturystycznym. Opowiada, jak to ciekawie mozna spedzic czas chodzac na grzyby i poznajac regionalna kuchnie, a po poludniu mozna sobie UTNĄĆ drzemke... No myslalam ze skonam, zwlaszcza, ze to nie byla relacja na zywo i mozna bylo przeciez to powtorzyc...

a tak odchodzac od tematu, przypomniał mi sie taki dowcip: Rozmawiają trzy blondynki. Jedna mówi: - kurcze, muszę schuść. - a ja zgrubść - wtrąca druga. A trzecia na to: - jejku, jak was się słucha to można ze śmiechu pęc. :D hahaha

rozmawiają kobietki w pociągu o tym, jak to kasjerki w kasach PKP się nie znają na rzeczy: \"no i wie pani, tu mi jeszcze taki szkopuł zrobiła\"

zasłyszane rozmawiają koledzy, jeden z nich wrócił właśnie z Norwegii i z zachwytem opowiada , jak tam pięknie. kolega pyta: - a fiordy przynajmniej widziałeś? - fiordy? fiordy to mi z ręki jadły.

Gość paragraf
Przychodzi facet do sklepu RTV i mówi : poproszę tego lotnika , sprzedawca mówi , chyba chodzi panu o pilota , klient odpowieda : tak, tak , o pilota , wie pan - nie znam się - w tych sprawch technicznych to ja jestem taki lajkonik.

Gość hasta la vista
to urąga do problemu

Gość odszedl od niej i co.......
myslal ze nie bedzie placic ELEMENTOW na dzieci, dziad jeden!!! :))