Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

delfin_umm

lubię jak ktoś używa słów których znaczenia nie rozumie

Polecane posty

świetny topik :D na razie przypomina mi się tylko to: jedna znajoma powiedziała do mnie \" odkąd spotykam się z X czuję się taka DOWARTOśCIOWA \" :D myślałam, że pęknę :D

Gość prawda wpierana na siłę
dodam tylko autentyk z dzisiejszego dnia: \"DLACZEGO każdy myśli, że jego prawda jest najprawdziwsza? co osoba to inna prawda - każdy uważa że wie najlepiej a ten co mysli inaczej jest zwyczajnie głupi.. przydałoby się tu troche asertywności\" ;)

Gość pamiętam
Do laboratorium gdzie pracowalam przychodził technolog który uzywał wyrazów obcych . Pani Lusia bardzo lubilła go słuchać i koniecznie chciała naśladować. Pewnego razu powiedziała do niego " ..a wie pan, ja do pana nie czuję apatii ', chciala powiedziec awersji, bo to bylo ulubione słowo tego pana.

Gość prawda wpierana na siłę
przypomniało mi się: koleżanka koleżance o problemie komputerowym: \"mąż coś mowił, że dałam to do innej Patrycji. Ale fuks polega na tym, że ja nie znam ŻADNEJ!\"

Gość moja znajoma
chodziła do ENDOKYNOLOGA :-)

Gość moja znajoma
ta sama - bo myślałam o niej teraz :-) adoptować i adaptować - to dla niej to samo często bywała w kimś ZADŁUŻONA (oczywiście chodzi o zadurzenie)

Gość moja znajoma
ale inna :-) - następną (drugą) razą - i przyznaję, że sama ją tego nauczyłam, ale ja zażartowałam i myślałam, że zrozumie, że to żart!A jej to już tak zostało.....

Gość moja znajoma
No i żeby nie było - moja wpadka: Czesałam koleżankę, pochwaliła mnie, a ja na to: - Bo ja jestem profesjonalistką we wszystkim! Oczywiście miało być "perfekcjonistką" :-D

Gość moja znajoma
jeszcze - z podstawówki - pierwsze miesiączki i zwolnienia z wf, jedno - dla nas dzieciaków tajemnicze zdanie nauczone przez mamy: "jestem niedysponowana!" (chyba nikt nie wiedział, co to znaczy). Jedna koleżanka stanęła przed nauczycielką i z wypiekami na twarzy wyrecytowała "jestem zdys-kwa-li-fi-ko-wa-na!"

Gość skanska
na razie moge napisac tylko tyle, ze czesto spotykam sie z tym, jak ktos mowi BIBLOTEKA

Gość MALINOWA MALIINKA 125
CHŁOPAK DO DZIEWCZYNY-JAK CZAROWUJĄCO DZIŚ WYGLĄDASZ DZIEWCZYNA DO CHŁOPAKA-TO MIAŁ BYĆ KOMPLEKS? -NIE, CHCIAŁEM CI ZAIMPORTOWAĆ

Gość O KURKA WODNA
malinka dobre dobre......................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gwswua
Sasiadka opowiadala mojej matce- I wiesz, on to ciagle na zwolnieniu lekarskim. Wciaz sie zle czuje, cos mu do lega. A ja ci mowie, ze on to zwyczajny HERETYK. :)- No tak heretyk, hipochondryk jeden czort. :)

Gość gwswua
Korekta: "dolega" mialo byc, nie "do lega"- cus mi sie spacja wcisnela. :)

może nie w pełni na temat, ale... \"potem jak były kombajny to te konie nie musiały tego węgla rozłupywać bo były dynamity które je wysadzały\" jest to wypowiedź pani doktor w czasie wykładu (potem chyba zrobiła habilitacje)

Z rozmowy w banku (2 berety ;) rozmawiaja o mozliwosci splacenia kredytu przez jedna z nich , bo chce zrezygnowac z dotychczasowej umowy ratalnej i splacic jednorazowo pozostala calosc): \"... ale ty sie kochana zastanow czy taka DERATYZACJA nie nadszarpnie wam budzetu\".

Gość eh...
uwielbiam takie perełki :) mój faworyt niekwestionowany w 2008 roku: idę ze znajomą, typ paniusi ąę i nagle zabija mnie tekstem ...no i szwagier siada AWIZO mnie... Z trudem powstrzymałam się od śmiechu :)

Gość eh...
nagminne używanie słowa laptok... HIHIHIHI

Gość eh...
Z własnej autopsji :))

Gość eh...
pytanie z egzaminów wstępnych na pedagogikę: co to jest autoedukacja? yyy...nauka o samochodach...?

Gość eh...
VIP z mojego regionu, który chcąć błysnąć powtarza "fa pa"

nie wiem czy już gdzies o tym nie wspominałam, ale... koleżanka mojej Babci zamiast 'laptop' mówi 'nachtop' :P a jedna z moich koleżanek podczas rozmowy w większym gronie 'a to jakieś żaluzje do mnie'? :D

Gość jknbjhbvhg vszxjh
Ja dzisiaj, gdy coś mnie zdenerwowało: - jakie to... frapujące! :) :D

Temat: Lubie czasem poużywać cięzkich słow, których przecietny czlowiek nie zna. A wy? 22:23 Doleznka Podajcie slowa ktore lubicie uzywac a sa dosc inteligentnie brzmiace. Ja lubie apodyktyczny ?P 22:23 [zgłoś do usunięcia] ramagga Apodyktyczny to ciężkie słowo? 22:27 [zgłoś do usunięcia] grzeczna diablica a ty jesteś Apodyktyczny? nie lubię takich słów używać i nie lubię ludzi, którzy ich używają próbują czymś się wyróżnić co nie wychodzi im na dobre 22:29 [zgłoś do usunięcia] Fajnie Ja lubię poużywać "ch*j" przez "ch" właśnie, bo w moim środowisku używają przez "h". 22:29 [zgłoś do usunięcia] Myrevin :D 22:30 [zgłoś do usunięcia] Doleznka Ale nie raz trzeba takich uzywac, bo na przyklad wystepujesz w telewizji.. To przeciez nie bedzies zmowila no tego no 22:31 [zgłoś do usunięcia] ja przeciętny człowiek nie używam słów, których nie znam 22:39 [zgłoś do usunięcia] ramagga No właśnie... A ja gadam normalnie. Dla człowieka wykształconego nie ma ciężkich słów. 03:27 [zgłoś do usunięcia] *Bimbałek* A potem płaczesz na Kafeterii, że nikt Cię nie rozumie. 04:38 [zgłoś do usunięcia] co w ambiwalentny sposob wywoałalo totalna antykoncepcje jak powiedziała dodulina

Gość kobietki
daaawno temu, jeszcze dlugo zanim nastapila era komputerow i internetu w prawie kazdym domu zawitala do mnie znajoma, coby sprawdzic jakies haslo w encyklopedii do szkoly. to byl koniec szkoly podst, albo poczatek liceum wiec miala ok. 15 lat. poniewaz haslo bylo dlugie to ja dyktowalam, a ona pisala. dyktowalam ze znakami przestanowymi. no i potem patrze na ta jej kartke, a tam kropki i przecinki oczywiscie byly jak trzeba (tzn . i , ), ale srednik (;) byl napisany ŚREDNIK!!!! slownie! myslalam, ze padne. jak mozna w tym wieku nie wiedziec, co to jest srednik!!! gdyby to byla 1, 2 klasa to jeszcze ok. ale w tym wieku! wygladalo to mniej wiecej tak: Adam Mickiewicz ur.1798, zm. 1855 ŚREDNIK poeta, dzialacz, publicysta ŚREDNIK...............

Gość aktualne wręcz dzisiaj

Gość gość
Niektórzy ludzie mówią : bibloteka, derektor, cofać się do tyłu (jakby można było cofać się do przodu)...