Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękit

NIEZOBOWIĄZUJĄCY FLIRT W SIECI - PROPOZYCJA DLA PAŃ

Polecane posty

Gość Kamila...
Tup...Tup...Tup..... W porządku :-). Bardzo żałuję (znowu?) ale muszę zniknąć do wtorku..... Ale z pewnością przytuptam we wtorek raniutko...... Miłych rozmów....... Tendencyjnie zapytam....dlaczego "

Gość Kamila...
oj, jakiś kłopot.. Dlaczego "Błękit"?

Czy mam pytać dlaczego Kamila? bo pewnie nie masz tak na imię. Błękit, bo tak jakoś się utarło w pewnych kręgach od lat a historii tego nicka chyba już nie pamiętam. Wpadnij koniecznie Kamilo we wtorek. Przytulanko, ja właśnie sobie uświadomiłem, że jest lato, że nie mam z kim iść rano do lasu słuchać z zamkniętymi oczami jak on się budzi do życia, wąchać ten cudowny zapach itd. Nie mam z kim iść wieczorem na opustoszałe ogródki działkowe, gdzie unosi się zapach maciejki, rozbrzmiewają koniki polne w trawach, a słońce właśnie co zaszło. Ehh, smutne to jest i nie wiem jak sobie z tym poradzę, ale nie planuję marnować czasu na smutki.

mieszkam blisko lasu, łąk, jezior.......... ale mam dosć samotnych spacerów , patrzenia na bezkres widnokregu ....... choc ja to uwielbiam, ..... uwielbiam cieszyc się widokiem przyrody, słuchać \"jak trawa rosnie\".Nie jestem sama, jednak bardzo samotna. widzę ,ze xle wpływają moje wpisy na Twoje samopoczucie ...:( ktoś zadał pytanie - jakie lubisz kobiety?..moze odpowiesz na nie ?...;)

la_song, lubię kobiety kobiece i to jest podstawowa cecha. Nie gustuję w kobietach z papierosem w jednej a browarem w drugiej ręce, ze ściętymi na krótko wosami, żującymi gumę, włuczącymi się z jakimiś żulami po osiedlu i rzucającymi na lewo i prawo k, ch i innym słownictwem. Moja kobieta powinna być wrażliwą romantyczką, ciepła i uczuciowa, stawiająca rodzinę na pierwszym planie. Powinna kochać dzieci, zwierzęta i mieć ogólnie dobre serce. Więcej nie wymagam, ale pewnie zaraz zarzucisz mi, że nie odniosłem się do wyglądu a przecież podobno wszyscy faceci są wzrokowcami. Z oceniania po wyglądzie już wyrosłem, choć swoje gusta mam i lubię kobiety o filigranowej figurce, czyli takie malutkie, najlepiej długowłose przytulanki. Wygląd w tym wszystkim ma jednak najmniejsze znaczenie.

wiesz ,... nie, no nie wiesz ,.ale Ci powiem :D .... wywołałeś taki własnie uśmiech na mej twarzy ............ nie będę klikać jaka jestem, jak wygladam........... ale :),..... już chyba sam wiesz i rozumiesz ... :)

Przytulanko, intrygujesz mnie, powiedz coś więcej o sobie. Jeśli nie chcesz tu, to wróć na pierwszą stronę tego wątku i przy pierwszych 2 moich wypowiedziach jest mój mail, więc tam możesz napisać 2 słowa.

owszem, napiszę .....o ile to ma być tylko wirtualny flirt.... ponieważ jestem mężatką ........

Gość uupsssss
ups

Gość mmmmmmm...
dobranoc panie błękitny :) nie sprawdziłam poczty :) i miłego dnia jutro oraz całego weekendu.... dobranoc wszystkim......

Właśnie wstrząsają mną emocje po przeczytaniu książki Wiśniewskiego Samotność w sieci. Pomysł na taką lektórę okazał się być nienajszczęśliwszy, ale cóż, już po. Pogrążony jestem teraz w reflexiach, w których mało optymizmu. Myślę sobie, że np. przez to forum przewijają się dziesiątki, setki różnych ludzi. Każdy z nich chciałby być szczęśliwy, ale nie każdy może. Każdy jednak ma chwile w życiu, w których dotyka szczęścia i choć te chwile trwają raz dłużej, raz krócej, to nie zawsze potrafimy je docenić, uszanować, trwać w nich itd. Życie jest piękne, ale gdyby było usłane tylko różami, to nikt nie potrafiłby zauważyć tego piękna. Cieszmy się więc nawet przesadnie każdą naszą radością, bowiem łzy czają się tuż za rogiem i są cholernie słone.

Mężczyźni czytają Wisniewskiego ??? proszę , proszę:) ,,Życie przewaznie jest smutne, a zaraz potem się umiera" ,,Płakac trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość" Naprawdę mądry facet ale napisał to dla kasy. Ja jestem szcześliwa i zawsze będę, najszczęśliwiej czuje się ten, co ma najwięcej złudzeń:) pozdrawiam

Santano, mężczyźni czytają Wiśniewskiego, Grocholę i innych, no chyba, że ja nie jestem mężczyzną, ale kobietą też nie, więc kim jestem....

Jesteś pierwszym facetem o którym wiem, że przeczytał tę książkę. JA ją przeczytałam z ciekawości po wieczorze autorskim z Wiśniewskim, ponad dwa lata temu. Wolę romanse w stylu Zaklinacz koni:) Uchylisz rąbka tajemnicy jak flirt?

Gość do santana
uwierz że czytają santana wiśniewskiego, bo sam przeczytałem 2 poszukuję trzeciej, a w ogóle to samotność dostałem od kumpla na urodziny. od tego czasu jest zaczytywana. pozdro dla czytających wiśniewskiego ( iczytających w ogóle) błekit fajny topik, trzymaj się chłopie i daj się zauroczyć jakiejś długowłosej ślicznotce trzymajcie się

Gość mmmmmmm...
panie błękitny z moim zdrówkiem kiepsko....:(, ciekawe przymyślenia i ładnie napisane :) santana sama znam kilku gośći którzy wiśniewskiego czytają hehe własciwie to ja przeczytałam jak mój były mi podrzucił po przeczytaniu :) trzymajcie się cieplutko i ZDROWO 🌻

Gość straszne
palanty

Gość strasznie
jesteście beznadziejni

Gość fire...
kretyni

Gość oj kreacje kreacje
to jest zaleta internetu

Dziękuję Ci człowieku o nicku \"Do Santany\" za dobre słowo. A co do tej długowłosej, to Pani Mmm ma śliczne długie włoski.

Gość QuenMaya
co czym robaczku chciałbyś rozmawiać?

Gość QuenMaya
dlaczego? to temat nr1 zdaje się:D słodkich snów:)

Gość pocieszjka